"Ciocănarii" împotriva "Pintenaților" !

West Ham

Gazdele s-au deplasat weekend-ul trecut la Stoke reusind sa obtina un punct (0-0), iar inainte de acest meci au obtinut acelasi punct pe teren propriu impotriva celor de la Everton (0-0). In ultimele 9 partide disputate au obtinut o victorie, 3 egaluri si 5 infrangeri in Premier League.

In campionatul intern ocupa locul al 15-lea avand 7 puncte in fata primului loc de retrogradare, dar urmeaza 3 meciuri foarte grele pentru "ciocanari" si nu exista nicio garantie ca sezonul viitor vor evolua in prima liga. Unul dintre factorii care a influentat aceasta situatie a fost schimbarea stadionului si acomodarea foarte grea pe acesta, ei pierzand 5 din ultimele meciuri in toate competitiile. In acest timp au marcat 6 goluri, dar de partea cealalta au primit 18.

Tottenham

Oaspetii spera sa profite de acest lucru, desi drumul lor catre titlul a fost oprit. I-au invins pe cei de la Arsenal pe teren propriu (2-0) pentru a putea termina deasupra lor in campionat. Formatia se simte foarte bine in Premier League, marcand in 9 meciuri 25 de goluri si primind doar 4. Chiar si in deplasare, au castigat 3 meciuri consecutive, iar in aceasta seara iau in considerare lipsa de forta de care West Ham da dovada.

Harry Kane ar putea fi cel mai mare pericol pentru gazde, fiind steaua celor de la Tottenham, dar Dele Alli a marcat mai des. Mijlocasul a inscris de 8 ori in cele 15 aparitii in deplasare in acest sezon.


Pont: Victorie Tottenham si peste 2.5 goluri @ 1.81