Cat poate sa continue seria buna Werder Bremen?

Singurul meci al zieli se va juca la Koln, pe Rhein EnergieStadion, un stadion de peste 50000 locuri, care cu siguranta va fi plin la inceperea meciului. Este un meci in care se intalnesc doua echipe in forme diferite.

Koln, echipa gazda nu va putea conta pe Risse, Guirassy, Olkowski si Osako, toti accidentati. Stoger nu stie daca ii poate folosi nici pe Zoller si Rausch, care sunt incerti. De partea cealalta Nouri are trei absente Jarovic, Fritz si Caldirola. Fritz reprezinta cea mai importanta absenta a lui Nouri, si sa vedem daca fara el echipa poate sa duca aceasta pasa buna cat mai departe. Werder Bremen a ajuns de pe loc retrogradil pe loc de Europa League. Cu 29 de puncte adunate in ultimele 11 etape, mai mult decat reusise echipa sa adune in primele 20 de etape, Werder Bremen a depasit echipe ca Freiburg, Koln, Monmchengladbach, Schalke sau chiar Frankfurt, echipe care se luptau pentru locurile 5 si sase in Bundesliga. Werder Bremen este cea mai in forma echipa, totul merge perfect la aceasta echipa. Werder a avut o serie de patru infrangeri consecutive in campionat in Ianuarie - Februarie, insa de la meciul castigat pe 18 Februarie Werder s-a schimbat. Ofensiv merge bine, inscrie de fiecare data, chiar si cand remizeaza. Este foarte posibil ca Delaney sa revina in echipa de baza a lui Nouri. 

Werder Bremen a inscris de minim doua ori in ultimele sapte etape din Bundesliga. Werder si Koln au trei remize consecutive in ultimele trei meciuri directe. In ultimele trei meciuri jucate de Werder in deplasare s-au inscris cel putin trei goluri. Insa Werder a primit in ultimele trei deplasari cel putin doua goluri. Cred ca ambele echipe pot sa inscrie in acest meci.
De ce sa nu incercam trei variante pentru acest meci, bineinteles le voi posta in ordinea increderii
 

Ambele marcheaza, cota 1.58 la NetBet
Peste 2.5 goluri , cota 1.66 la NetBet
Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri (GG3+) , cota 1.90 la NetBet