Meciul unei natiuni

In urma cu un an pe 1 Mai , Steaua remiza pe Arena Nationala 1-1 cu Pandurii si ceda titlul de campioana in fata Astrei.
Coincidenta (sau nu) astazi din nou pe 1 Mai are un meci pe viata si pe moarte pentru titlu , de data asta cu Dinamo in deplasare tot pe Arena Nationala.

In meciurile recente , noul tehnician al Cainilor , Cosmin Contra se pare ca a gasit formula magica pentru jocul lui Dinamo adunand 3 victorii si o remiza inextremis  dupa ce au fost egalati in minutul 92 , cu siguranta altfel stateau lucrurile daca Craiova nu egala pe final in fata lui Dinamo la Severin.
Dar chiar si asa , daca Dinamo mai spera inca la titlu sau cel putin o clasare pe locul 2 are nevoie de 3 puncte in aceasta seara.

Steaua vine dupa un meci foarte bun facut in fata Viitorului , principala lor contra candidata la campionat , dupa ce au ratat o multime de ocazii au reusit doar un egal 1-1 dupa golul inscris de fostul dinamovist si stelist George Tucudean.

Echipe probabile :
Dinamo : Cerniauskas-Romera,Nedelcearu,Dielna,Filip-Nistor,Mahlangu-Palic,Rivaldinho,Hanca-Nemec [4-2-3-1]
Steaua : Nita-Pleasca,Balasa,Moke,Momcilovic-Pintilii,Popescu-Tanase,Boldrin,Enache-Alibec [4-2-3-1]

In fiecare din ultimele 4 meciuri directe in repriza a 2-a au marcat ambele echipe si eu cred ca asta se va intampla si in aceasta seara.

Dinamo-Steaua GG2r @3.40