Washington Capitals - Pittsburgh Penguins, al doilea meci al unui duel de foc

"Marea finala din sferturi", asa cum am supranumit acest duel, ne-a oferit deja un prim meci extrem de spectaculos, cu hochei de inalta clasa, cu multa determinare de partea ambelor echipe, si un Marc-Andre Fleury in zi de gratie in poarta oaspetilor, cu 33 de suturi pe poarta aparate din totalul de 35. Capitals a pus o presiune foarte mare pe final, inghesuindu-i pe pinguini in propria jumatate, insa Fleury a fost providential prin interventiile sale. De asemenea, capitanul Sidney Crosby si-a aratat din nou clasa inscriind de 2 ori, prima data din assist-ul lui Jake Guentzel, pustiul cu care se pare ca se intelege de minune in prima linie a lui Pittsburgh. 

Presiunea sta in aceasta seara pe umerii celor de la Capitals, care nu prea isi pot permite sa piarda si al doilea meci de pe propriul teren. Acestia au dat dovada de vulnerabilitate in defensiva in meciurile cu Toronto, inexactitatile repetandu-se si cu Pittsburgh, care i-au surprins de cateva ori pe contraatac. Asadar, antrenorul Trotz a avut destul de mult de munca in aceasta zi de pauza, si ramane de vazut daca echipa sa se va prezenta ceva mai bine in aceasta partida. 

Penguins are 5 victorii si o singura infrangere in playoff-ul acestui sezon, insa in 5 din aceste partide adversarii au sutat de mai multe ori spre poarta, in meciul cu Washington elevii lui O'Sullivan avand doar 30.77% din totalul de suturi - 41, fata de 83 ale lui Washington. Asadar acestia trebuie sa lucreze la posesie si sa incerce sa tina mai mult pucul departe de propria lor jumatate si de poarta lui Fleury. Cred insa ca vom avea un meci cu multe realizari ofenisive, de ambele parti, si de multe goluri marcate. Forta atacului celor 2 echipe esta una imensa, iar apararile nu cred ca vor putea face fata. 

Ponturi: Ambele echipe sa inscrie cel putin 2 goluri @ 1.51 
Unibet
Peste 5 goluri @ 1.61 Unibet