FTC Rail Cargo Hungaria - CSM Bucuresti, retur de foc pentru romance

In meciul tur, meciul a fost unul destul de echilibrat, in care unguroaicele au inceput bine, insa usor usor CSM a preluat tabela, conducand cam din minutul 15 si pana spre final cu 1-2, maxim 3 goluri pe tabela. O perioada foarte slaba a lui Ferencvaros a venit cum nu se putea mai prost, chiar pe finalul meciului, iar CSM-ul a avut posibilitatea sa se duca la 5 goluri, avantajul cu care incep partida retur, 30-25. 

Meciul tur a fost presarat de multe greseli, de-o parte si de alta, evident mai multe in contul unguroaicelor, care trebuie sa le corijeze si sa nu le mai repete astazi. Aniko Kovacsics a fost principala gura de foc a lui FTC in tur, cu numai putin de 11 goluri marcate, urmata de spaniola Nerea Pena, cu 5. Extremele au scartait, CSM stand mult mai bine la acest capitol, cu Martin si Mehmedovic, autoare a 11 goluri impreuna. 

Mizez pe un meci in care ambitia echipei gazda va fi mare, iar cu ajutorul publicului frenetic, ce si-a anuntat prezenta in numar mare in sala din Budapesta, vor reusi sa faca un meci bun, in care vor castiga clar. Nu sunt sigur ca vor reusi calificarea, insa cred ca FTC va reusi o victorie la minim 4 goluri. Omogenitatea si jocul de echipa este punctul forte al unguroaicelor, si daca vor reusi sa se concentreze la maximum, vor face un joc solid in special in aparare si vor avea o sansa importanta chiar si la calificare. 

Pont: FTC Handicap (-3,5) @ 2.00 Unibet