Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers, derby-ul statului Pennsylvania

Philadelphia Flyers nu a reusit un sezon prea grozav, acestia avand sanse foarte mici de a prinde playoff-ul in acest moment, fiind pe locul 13 cu 76 de puncte, la 8 puncte distanta de locul 8. Acestia nu au mai castigat pe Consol Energy Center din Pittsburgh din 2015, ultimele 3 meciuri fiind castigate de gazde in timp regulamentar, 4-3, 6-2 si 4-3. 

Campioana Pittsburgh vine dupa 2 infrangeri in overtime, una in deplasare la Senators, iar cealalta acasa cu Islanders, si nu isi mai permite pasi gresiti in cursa lor pentru ocuparea locului 1. Cu toate ca vor avea cativa jucatori indisponibili, cele mai sonore nume fiind Letang si Hagelin, pinguinii au o echipa foarte valoroasa si sunt mari favoriti sa castige acest meci. Cu un moral mai bun si cu dorinta foarte mare de victorie, echipa lui Crosby si Malkin cred ca va reusi o noua partida foarte buna in fata propriilor suporteri, care ii vor incuraja frenetic si le vor da putere. 

Flyers este penultima echipa din Conferinta de Est la capitolul meciuri in deplasare, cu 13 victorii si 25 de infrangeri, dintre care 4 in OT. Mizez pe gazde, care au castigat 5 din ultimele 6 jocuri de pe teren propriu in timp regulamentar. 

Pont: Pittsburgh Penguins @ 1.80 Unibet