Borussia Dortmund - Benfica, spectacolul din retur !

Borussia Dortmund

Acestia au fost invinsi de catre Benfica in prima parte a acestui "razboi" pentru calificare (1-0), nereusind sa transforme poseseia lor superioara in oportunitati clare de a marca. Infrangerea din Lisabona a fost una dura, avand in vedere lipsa totala de atac a Benficai, dar acest lucru face ca returul din aceasta seara sa fie destul de interesant.

De atunci au aplicat stilul lor in Bundesliga, castigand toate cele 3 meciuri si marcand o duzina de goluri in acest proces. Cea mai recenta partida a fost sambata impotriva lui Bayer Leverkusen (6-2), lasandu-i pe locul 3 in spatele lor si al celor de la RB Leipzig.

Intr-adevar, au suferit unele lupte in acest sezon, dar acasa au fost spintecatori uneori, reusind sa castige 11 din cele 17 jocuri disputate si sa obtin a 6 remize in toate competitiile. Dortmund a marcat 44 de goluri in 17 partide, 12 dintre ele marcandu-le Pierre-Emerick Aubameyang. Fara indoiala, el este cea mai mare amenintare de la Borussia.
 

Benfica

Nu se poate spune ca sunt intr-o forma slaba, pentru ca au castigat sambata in fata celor de la Feirense (1-0), au obtinut 7 victorii consecutive in toate competitiile, mentinandu-se in prima parte a clasamentului din Portugalia.

Departe de casa, ei au aratat ce pot in acest sezon. Acestia au castigat 14 din cele 21 de deplasari, 3 egaluri si 4 infrangeri. Cu toate acestea, lotul nu se poate compara cu cel al Borussie, iar lipsa calitatii lor s-a vazut atunci cand Napoli i-a batut (4-2) in faza grupelor Ligii Campionilor.


Ponturi:
Victorie Dortmund @ 1.35

Peste 2.5 goluri @ 1.50