Cel mai așteptat meci de pe Camp Nou !

PSG

Primul rezultat socant al celor de la PSG a fost cand au demolat gigantul Spaniei, Barcelona. Era de asteptat sa fie un meci strans pe "Parc des Princes", dar golurile lui Di Maria (x2), Edison Cavani si Julian Draxler au facut ca tabela sa ajunga la scorul de 4-0 pentru francezi si au toate sansele pentru a avansa in aceasta competitie europeana.

Faptul ca in jocurile de acasa nu au pierdut in fata nimanui, ar putea fi ingrijorator pentru rezultatul din aceasta seara. In Ligue 1 au facut egal cu cei de la Toulouse, dar au obtinut victoria impotriva lui Marseille (1-5) si Nancy (1-0), ajungand la 3 puncte in spatele celor de la Monaco, iar in Cupa Frantei continua sa avanseze, castigand impotriva lui Niort (0-2).

Departe de casa in acest moment, consider ca o sa aplice un joc defensiv, deoarece isi doresc sa plece de pe Camp Nou cu un rezultat care sa-i avantajeze, avand cele mai mari sanse de calificare.
 

Barcelona

Pentru cataluni a trecut repede aceasta infrangere suferita, deoarece au reusit 4 victorii in Primera Division invingand Leganes, Atletico Madrid, Gijon si Celta Vigo facand spectacol pe teren. Trebuie sa faca acelasi lucru, miercuri, in cazul in care isi doresc sa continue in aceasta competitie si sa-si mareasca sansele de cuceri un nou trofeu.

Barcelona s-a recunoscut in 4 din cele 6 partide disputate acasa si doreste sa faca acest lucru si in fata celor de la PSG. Cu toate acestea, ei nu pot sta relaxati, deoarece au de recuperat o diferenta de 4 goluri.

Lionle Messi va fi, evident, principala amenintare pentru PSG, iar acestia trebuie sa fie atenti. Argentinianul a ajuns in weekend la 38 de goluri in 36 de aparitii, iar 10 dintre acestea au fost marcate in Liga Campionilor. Nu o sa se opreasca din placerea de a marca in poarta adversarilor, asa ca, ma astept s-o faca si in aceasta seara.


Ponturi:
Victorie Barcelona @ 1.50
Ambele echipe marcheaza @ 1.50