Începem săptămâna în Premier League !

West Ham

Echipa a reusit sa salveze un punct pe Vicarage Road, stadionul celor de la Watford, dar meritau sa obtina toate cele 3 puncte tinand cont de prestatie facut pe teren. Aceasta remiza ( 1-1 ), trei victorii, doua egaluri si patru infrangeri sunt rezultatele obtinute in ultimele noua iesirii in toate competitiile, cu toata ca in Premier League au pierdut doar trei din ultimele 12 partide disputate. Infrangerile au venit din partea lui Leicester, Manchester United si Manchester City, iar singura echipa de top carora West Ham a reusit sa le faca fata a fost Liverpool, aceasta partida terminandu-se la egalitate ( 2-2 ).

"Ciocanarii", pe propriul stadion au pierdut 5 din cele 13 partide disputate in Premier League si au castigat tot atatea cate au si pierdut. Aceste victorii au venit in momentul in care s-au simtit amenintati de retrogradare. Remiza impotriva celor de la West Brom ( 2-2 ) a fost singura data in care au reusit sa evite infrangerea in fata unei echipe in jumatatea superioara a clasamentului.

Chelsea

John Terry & co. sunt oaspeti in confruntarea cu cei de la West Ham si sunt foarte pregatiti, deoarece vin dupa o victorie in fata celor de la Swansea ( 3-1 ). Au reusit sa obtina 7 victorii si doua remize de la ultima lor infrangere in toate competitiile, dar au reusit performanta de a pierde o singura data in ultimele 20 de meciuri disputate in Premier League, castigand 17 dintre acestea. Daca astazi o sa castige, aceasta victorie va veni ca un bonus pentru echipa, deoarece stau in fruntea clasamentului la o distanta de 7 puncte fata de locul doi care este ocupat de Tottenham. Chiar si departe de casa au castigat 7 din cele 10 partide disputate in Premier League si au pierdut doar de doua ori pe tot parcursul sezonului. Cu toate acestea, apararea lor s-a dezlipit recent de cateva ori, iar acest lucru s-a simtit in 4 meciuri consecutive din Premier League.

Intalniri directe:

In ultimele 7 meciuri disputate, Chelsea a reusit sa obtina 3 victorii, doua egaluri si doua infrangeri.


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.85