Scene pugilistice în cantonamentul Bocăi Juniors

Deși campionatul argentinian de află încă în pauza nu putem spune că acesta si-a pierdut din spectaculozitate. Reporterii de la Fox Sports Argentina, sosiți pentru a realiza un material la antrenamentul  Bocai Juniors, au surprins o consistentă repriză pugilistica consumată între doi din echipele îi formației mai sus amintite.
Cei doi jucători, care pentru câteva momente bune, au schimbat sportul au fost Juan Inssauralde și Jonathan Silva. 

După cinci amicale din care Boca nu a câștigat nici unul atmosfera nu pare a fi una buna în sânul formației argentiniene și, gazetarii argentinieni sunt de părere că ceea ce s-a întâmplat nu este decât o descărcare a atmosferei generale.
Cei doi furioși au fost despărțiți înainte că antrenorul Guillermo Schelotto să-i trimită pe cei doi furioși la vestiare.  Acesta si-a aruncat nervos in iarbă notepad-ul. Cei doi jucători au clarificat lucrurile ceva mai târziu, la o conferință de presă unde și-au cerut scuze și au declarat că totul a rămas în urmă.
"Aș vrea să-i cer scuze lui John, antrenorului, colegilor și fanilor. Au fost câteva momente de furie in care mi-am pierdut controlul." a declarat Juan Inssauralde.

Cu un singur meci amical rămas până la reluarea campionatului, pe 25 februarie, antrenorul Bocai speră într-o victorie care să detensioneze atmosfera din vestiarul liderului din Primea Division d'Argentina.