Zi plina de fotbal in Europa

E joi, zi pe care noi, pariorii, obisnuim sa o asociem cu o singura competitie: Europa League. Astazi avem parte de foarte multe meciuri de pe urma carora putem profita si paria spre avantajul nostru. Asta m-a determinat sa aleg un numar de meciuri si sa impartasesc ponturile mele:

 

1. Slavia Praga - Levadia. Scorul din tur a fost de 3-1 pentru estonieni, un scor surprinzator avand in vedere modul in care s-a desfasurat meciul. Levadia a reusit insa sa profite de ocaziile ei si sa le fructifice de fiecare data cand a contat. Acum insa, prevad o echipa ceha mult mai incisiva, ce are sansa ei de calificare mai departe, in pofida primului meci.

Pariu: Cota pentru victoria Slaviei Praga este infima, astfel ca am optat pentru un pariu inedit. Considerand nevoia rapida de gol a cehilor, voi merge pe faptul ca se va marca rapid si ca vom avea minim 2 goluri in prima repriza. (1.90)

 

2. Grasshoppers - KR Reykjavik. Meciul tur, din Islanda, s-a terminat la egalitate, 3-3. A fost un meci in care Grasshoppers a condus de doua ori, insa nu a reusit sa obtina victoria. Avantajul de 2-0 pe care elvetienii l-au avut la pauza a fost nulificat de dubla rapida a lui Beck Andersen din repriza secunda, asta dupa ce acesta a fost introdus chiar la pauza (!!). Per total, meciul a fost echilibrat, iar rezultatul le ofera ambelor echipe sanse de calificare mai departe, in ciuda faptului ca echipa elvetiana este favorita. Cert este ca islandezii vor ataca, incercand sa caute victoria ce ii poate duce mai departe, iar acest lucru, combinat cu faptul ca Grasshoppers ramane echipa superioara calitativ, ma face sa cred ca ambele echipe vor marca in acest meci. (1.83)

 

3. Connah's Quay - Vojvodina. Echipa sarba este net superioara celei galeze, in ciuda rezultatului din tur, cand Vojvodina s-a impus pe teren propriu la limita, gratie unui gol venit pe final. Meciul a fost jucat la o singura poarta, insa galezii au fost destul de incapatanati incat sa nu o lase pe Vojvodina sa se bucure mai devreme de minutul '86. Connah's Quay are nevoie de gol, ceea ce va duce la aparitia mai multor spatii in defensiva acesteia. In caz ca jucatorii Vojvodinei vor fi si mai inspirati in fata portii, putem fi siguri ca se vor marca destule goluri. Pariul meu este ca se vor marca peste 2.5 goluri. (1.80)

 

Combinand cotele, rezulta o cota de 6,26 de care puteti profita la Fortuna.