Top 5 case de pariuri recomandate pentru pariuri live

In ultimul timp tot mai multi utilizatori prefera pariurile live in detrimentul celor pre-meci, deoarece aici ai posibilitatea de a castiga mai repede.
 
De asemenea, fiind vorba de pariuri live, meciurile pot fi urmarite in transmisiune directa ori pe site-ul casei online la care plasam pariul ori in alta parte. Cotele pentru optiunile evenimentului respectiv  se pot schimba in fiecare minut, asa ca trebuie sa fii pe faza daca vrei sa profiti la maximum de acele cote, iar asta o faci cel mai bine urmarind meciul in transmisiune directa. Asta fiindca nu de putine ori, echipele/jucatorii ce au cote mari in diverse puncte ale meciului, motivele putand fi destule, ajung sa castige acel meci.
 
Astfel, vom face un top al acestor case de pariuri recomandate pentru pariurile live, pe primele locuri plasandu-le pe cele ce dispun de transmisiune live. Toate casele de pariuri ce beneficiaza de aceasta facilitate au o oferta bogata de pariuri. Cel putin, noi nu am intalnit pana acum case online care sa dispuna de live streaming, iar oferta lor de pariuri live sa fie una modesta. In afara acestor plusuri, toate casele online despre care vom vorbi mai jos au optiune de Cash Out atat pentru pariuri simple, cat si pentru cele multiple. De altfel, aproape toate casele online beneficiaza de aceasta optiune, destul de importanta pentru un utilizator.
 

1. Unibet (Licenta nr. L1160657W000330)

 
unibet pariuri live

Vom incepe cu Unibet, casa preferata de majoritatea romanilor, o contributie majora in alegerea lor avand-o si pariurile live. Pentru a va da seama de oferta lor bogata este de ajuns sa va spunem ca o partida de fotbal Under 19 din Italia, spre exemplu, beneficiaza  de cel putin 25 optiuni de pariu. In ceea ce priveste turneele de tenis, cele din circuitul ATP si WTA, insa si unele partide din turnee challenger, ofera minim 50 optiuni de pariere. Chiar si la turneele ITF se poate atinge acest numar.
Unibet ofera insa si programul pariurilor si al transmisiunilor live pentru tot restul zilei. Pentru a-l vedea trebuie doar sa accesati optiunea ‘’Incepe in curand’’ din sectiunea ‘’Pariuri live’’. Veti gasi evenimentele in ordinea inceperii lor si pentru ca totul sa fie mai usor, acestea sunt grupate intr-un interval de o ora (17:00 – 18:00; 18:00 – 19:00 etc.), ca sa accesati un anumit interval fiind suficient sa efectuati un click pe acesta.

 
2. Betano (Licenta nr D. 3311/18.12.2015)

 
pariuri live betano

A doua casa de pariuri ce ofera transmisiuni live este Betano. Accesand sectiunea ‘’pariuri live’’ veti observa 4 sub-categorii: Sumar, Favorite, Program live si Program stream live. La Sumar puteti vedea  toate meciurile live din acel moment ale casei de pariuri Betano. In stanga fiecarei partide exista o steluta pe care, daca o selectati, respectiva partida va aparea in fruntea tuturor, pentru a putea fi observata mai usor.
Daca doriti sa aveti in aria vizuala doar partidele pe care le-ati selectat ca fiind importante, puteti, de asemenea, sa accesati sub-categoria ‘’Favorite’’. Acolo puteti vizualiza pariurile fiecarui eveniment simultan, fara a mai fi nevoie sa selectati respectivul eveniment. Accesand sub-categoriile ‘’program live’’ si ‘’program streaming live’’ veti putea vizualiza  programele pentru urmatoarele 12 ore. Si casa de pariuri Betano, desi este recent aparuta, beneficiaza de destule transmisiuni live, ceea ce nu poate fi decat un avantaj.
 

3. Sportingbet (Licenta nr. L1160656W000327)

 
pariuri live sportingbet

Dintre aceste case de pariuri recomandate pentru pariuri live nu putem sa nu amintim de Sportingbet. Este inutil sa spunem cat de bogata este oferta live, avand in vedere ca pentru pariurile pre-meci se gasesc o multime de optiuni si nu doar pe fotbal, la acest capitol Sportingbet aflandu-se printre casele de pariuri fruntase. Accesand sectiunea ‘’Pariuri live’’ observam, in afara de evenimentele din acel moment, ca putem arunca o ‘’privire generala’’. Daca vom selecta acest buton, ne vor aparea minutul, scorul si cotele pentru rezultatul final la toate aceste meciuri.
 
Accesand  tabul ‘’Vizualizare multipla’’ putem vizualiza toate cotele a doua evenimente concomitent, nu doar a unuia. Ultimul tab din coloana este ‘’Calendar’’, acolo unde putem consulta calendarul pariurilor live, insa si al transmisiunilor live pe parcursul unei intregi saptamani calendaristice. Sigur, evenimentele din calendar se vor updata pe masura trecerii saptamanii, insa si a aparitiei ofertei pentru acele partide. Si la aceasta casa de pariuri puteti plasa cate evenimente doriti la ‘’Favorite’’.
 

4. Netbet (Licenta nr. L1160651W000195)

 
pariuri live netbet

Una dintre casele de pariuri preferate de multa lume atunci cand vine vorba despre pariuri live, dar nu numai, este Netbet. Aici puteti vedea cotele pentru un singur eveniment accesand tabul ‘’vedeti pariuri’’ sau cotele pentru rezulltatul final al tuturor meciurilor disponibile accesand ‘’vedeti toate’’. De asemenea, accesand ‘’vedeti asiatice’’, Netbet fiind singura casa de pariuri ce ofera aceasta optiune, puteti vedea toate pariurile asiatice (asiatic 1X2, handicap asiatic, Peste/Sub asiatic  pentru toate meciurile.
 
Accesand tabul ‘’Pariuri live’’, ultimul din coloana, veti avea placuta surpriza de a vizualiza programul atat al pariurilor live, cat si al transmisiunilor live disponibile pana la sfarsitul respectivei saptamani. Ca si in cazul Sportingbet, acest program se updateaza pe masura ce apar ofertele pentru meciuri. De asemenea, in partea de sus a paginii puteti cauta evenimentul live pe care doriti sa-l vedeti, pentru a nu mai cauta prin toata lista, destul de lunga de cele mai multe ori. Evident, Netbet beneficiaza si ea de optiunea ‘’Favorite’’.
 

5. Fortuna (Licenta nr. L1160665W000326)

 
pariuri live fortuna

Desi nu beneficiaza de transmisiuni live, am ales sa plasam casa online Fortuna in top cand vine vorba de case de pariuri recomandate pentru pariuri live. Asta in ciuda faptului ca incarcarea paginii nu se face tocmai rapid. Ca la majoritatatea celorlalte case online, si aici puteti vedea pariurile in modurile standard si general, insa puteti apela si la vizualizarea multipla, care va permite sa vedeti concomitent toata oferta de pariuri a meciurilor selectate. O optiune asemanatoare exista si la casa de pariuri Betano.  Acolo insa nu exista functia de cautare a unui eveniment live, cum este cazul celor de la Fortuna. Interesant este ca pe masura ce scrieti numele se afiseaza doar evenimentele care contin acel grup de litere. Si aici puteti plasa la ‘’Favorite’’ evenimentele care va intereseaza in mod special.