Top 3 case online la care poti beneficia de rotiri gratuite

Aproape toate casele online licentiate in Romania ofera pe site-ul lor atat pariuri sportive, cat si jocuri de cazino. In Romania exista multi iubitori ai jocurilor slot (mecanice), asta deoarece aceste jocuri ofera sansa unui castig in doar cateva secunde. Astfel, daca esti norocos, in cateva zeci de minute ai putea genera un profit consistent din jocurile slot.


Subliniem cuvantul „norocos”, totul depinzand, practic, de noroc la jocurile mecanice. Poate acesta sa fie motivul pentru care sloturile atrag atat de mult, aici nefiind nevoie de analiza sau de o gandire limpede, tot ce trebuie sa faci fiind sa te lasi pe mana hazardului si, evident, sa selectezi miza pe care o vei paria in fiecare runda. Profitand de acest lucru, multe case online prezinta promotii vizand jocurile de cazino sau chiar pariurile sportive, recompensele constand in rotiri gratuite la jocuri slot. De asemenea, rotirile gratuite mai pot fi acordate ca parte a bonusului de inregistrare, a unei depuneri sau le putem obtine fara sa indeplinim vreo cerinta, pentru a intra in posesia lor trebuind doar sa ne logam.


Obtine 425 rotiri gratuite saptamanal la cele 3 case online >>>1. Maxbet


La Maxbet poti obtine rotiri gratuite in fiecare marti si vineri. Vorbim de nu mai putin de 375 rotiri saptamanal, la ele fiind eligibili toti utilizatorii Maxbet care au efectuat deja o prima depunere. Astfel, in fiecare marti vei primi 25 rotiri de fiecare data cand vei depune minim 40 lei la Cazino utilizand codul „FREESPINS”. Promotia este valabila de 3 ori in fiecare zi de marti, prin urmare putand castiga 75 rotiri gratuite. Jocurile participante la promotie sunt cele de la NetEntertainment, jocuri pe care le vei putea gasi usor.


Promotia de vineri este si mai tentanta, in urma acesteia putandu-te alege cu pana la 300 rotiri gratuite. Astfel, la o depunere de cel putin 100 lei la Cazino utilizand codul „FRIDAY” vei obtine 100 rotiri gratuite. Poti beneficia de promotie de 3 ori, asta insemnand ca vei putea lua in fiecare vineri 300 rotiri gratuite. Si aici jocurile participante sunt doar cele de la NetEntertainment, 71 la numar. Castigurile rezultate din rotirile gratuite de la Maxbet trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile.


2. Admiral


Casa online Admiral iti ofera in fiecare duminica maxim 30 rotiri gratuite, pentru asta trebuind doar sa efectuezi o depunere in acea zi. Concret, daca vei depune minim 50 lei si vei miza aceeasi suma pe jocuri slot vei primi 10 rotiri gratuite, daca vei depune minim 100 lei si vei rula aceeasi suma la jocurile slot vei obtine 20 rotiri gratuite, iar in cazul in care depui minim 150 lei si vei rula aceeasi suma la sloturi vei primi 30 rotiri gratuite. Aceste rotiri vor putea fi folosite la Book of Ra Deluxe, Lord of the Ocean sau Dolphins Pearl Deluxe.


Daca esti utilizator nou Admiral vei putea lua 50 rotiri gratuite, pentru asta nefiind nevoie sa efectuezi un depozit, ci doar sa-ti verifici contul trimitand o copie dupa buletin. Rotirile pot fi utilizate la sloturile Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe si Plenty of Fruit 40. Castigurile rezultate din rotirile gratuite de la Admiral trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile inainte de a putea fi retrase.


3. Winmasters


Intre aceste case online la care poti beneficia de rotiri gratuite se gaseste si Winmasters. Utilizatorii noi care efectueaza primul depozit la Cazino pot lua 20 rotiri gratuite daca vor folosi codul „ROCASINO1500”. Asta daca vei depune minim 100 lei. Castigul maxim din rotirile gratuite este limitat la 200 lei.


In plus, in fiecare saptamana poti obtine alte 25 rotiri gratuite. Astfel, luni vei castiga 15 rotiri gratuite daca vei efectua o depunere de 120 lei folosind codul ROCN urmat de data depunerii. Spre exemplu, daca vei depune pe 26 noiembrie 2018, codul ce trebuie introdus este ROCN26112018. Pentru a primi rotirile gratuite trebuie sa contactezi suportul pe adresa de mail [email protected] Rotirile pot fi folosite doar la slotul Aztec Idols, aici putand retrage maxim 80 lei in urma rulajului sumei obtinute din cele 15 rotiri gratuite. Vinerea ai putea primi 10 rotiri gratuite daca vei indeplini aceleasi cerinte ca mai sus, politica la codul bonus fiind aceeasi. De asemenea, suma maxima pe care o poti transforma in bani cash este aceeasi. Castigurile rezultate din rotirile gratuite la Winmasters trebuie rulate de 50 ori in termen de 7 zile.


Sa punctam faptul ca si la Sportingbet poti obtine intre 3 si 100 rotiri gratuite zilnic, pentru asta trebuind insa sa joci la cazino si sa colectezi foarte multe puncte. Sigur, aceste case de pariuri si nu numai mai pot oferi ocazional promotii cu recompense in rotiri gratuite la jocuri slot, insa cele 3 case online de mai sus prezinta bonusuri in rotiri gratuite la inregistrare si/ sau saptamanale in urma unor promotii. Daca iti plac jocurile mecanice si stii cum sa iti dozezi suma de bani astfel incat sa generezi profit dupa zeci sau sute de rotiri atunci beneficiaza acum de aceste rotiri gratuite.


Rezumat

  • Maxbet, Admiral si Winmasters sunt cele mai bune case online ce ofera saptamanal rotiri gratuite
  • La Admiral si Winmasters poti obtine rotiri gratuite si la inregistrare
  • La Maxbet poti castiga 375 rotiri saptamanal, la Admiral 30, iar la Winmasters 25
  • Admiral are cele mai usoare conditii de rulaj, iar Winmasters pe cele mai grele
  • La Winmasters castigul maxim in urma rulajului din promotiile saptamanale este de doar 80 lei


Obtine 425 rotiri gratuite saptamanal la cele 3 case online >>>