Top 3 bloguri case pariuri online

Daca pana acum cativa ani o casa de pariuri online trebuia sa aiba o oferta bogata, un bonus de inregistrare decent si doua-trei promotii pentru a fi considerata de succes, acum exigentele utilizatorilor au crescut.
 
Unele case de pariuri indeplinesc aceste exigente, punand la dispozitia clientului tot felul de instrumente care sa-l ajute in luarea unei decizii in legatura cu pariul pe care il va plasa. Un asemenea ajutor oferit de casele online este blogul. Chiar daca la prima vedere pare nesemnificativ, multi neacordandu-i prea multa atentie, blogul unei case pariuri online poate ascunde informatii sau stiri importante in vederea meciurilor viitoare.
 

Topul blogurilor caselor de pariuri


Primul loc in ceea ce priveste informatiile de pe bloguri il ocupa Betano (click aici pentru recenzie). Putem accesa blogul direct de pe site, din lista ‘’Unelte pariere’’, pozitionata jos in partea stanga. Pe blog se posteaza in zilele cu meciuri multe sau importante, articolele vizand diverse stiri, atat din fotbal, cat si din alte sporturi, cum ar fi tenis, baschet, handbal sau Formula 1. Lucrul care ne place cel mai tare este acela ca aici gasim informatii importante, nu numai pentru meciurile din fotbal. Daca ar fi sa comparam, articolele privind informatiile sunt mai multe ca acele articole in care gasim doar stiri, lucru care, din nou, este de apreciat.
 

Un articol cu informatii este foarte elaborat, acesta continand o analiza completa, vizand atat aspectele pozitive, cat si pe cele negative ale respectivei echipe, dar si ultimele 5 intalniri directe. Blogul Betano nu cuprinde insa doar articole din sport, ci ne si anunta atunci cand este vorba despre o promotie la jocurile de cazino. De asemenea, direct de pe blog putem accesa scorurile live. In concluzie, considerati blogul Betano ca o optiune serioasa cand vine vorba despre analizarea unei partide.
 
La cea mai apreciata casa de pariuri de catre romani, Unibet (click aici pentru recenzie), poti gasi in doua locuri articole utile despre meciuri. Primul este in interiorul site-ului principal, in categoria ‘’pariuri’’, subcategoria ‘’Stiri’’. Aici gasim stiri aproape zilnic, nu numai din fotbal, ci si din competitiile principale care se desfasoara in acea zi sau vizand un meci mare al romanilor. Langa subcategoria ‘’stiri’’ se afla ‘’analiza expertului’’, acolo unde Ionel Danciulescu si Ilie Dumitrescu se intrec in pronosticuri pentru diverse meciuri.
 

Al doilea loc in care puteti gasi informatii se gaseste la adresa pariuri.unibet.com. Aici gasiti stiri, dar si cateva statistici legate de un anumit meci. Este drept, rar se  afiseaza mai mult de 2-3 articole pe saptamana. In ciuda acestui aspect, analizele, mai ales cele din fotbal, sunt destul de complexe, acestea incluzand forma de moment a echipelor, diverse statistici utile, lista indisponibililor, puncte tari, puncte forte, istoricul intalnirilor directe, insa si pronosticul celui ce alcatuieste articolul. Nici cand vine vorba despre stiri, articolele nu sunt tratate cu superficialitate, astfel ca analizele Unibet, atat cele din interiorul site-ului, cat mai ales acestea , nu sunt deloc de neglijat.
 
In opinia noastra, ultima din acest top 3 bloguri case pariuri online este Netbet (click aici pentru recenzie). Aici avem cateva articole care prezinta informatii despre echipe, insa destul de sumar. Se gasesc si cateva analize despre meciuri, in special ale echipelor romanesti, insa numarul acestora este destul de mic fata de cele doua case de pariuri mentionate mai sus. In schimb, blogul Netbet ofera multe stiri, unele chiar amuzante, cum ar fi ‘’Horoscopul pariorilor’’ sau fel de fel de curiozitati.
 

Bloguri ale caselor de pariuri care nu prind podiumul, din punctul nostru de vedere, intalnim si la Maxbet (click aici pentru recenzie), Fortuna (click aici pentru recenzie) sau Casa Pariurilor (click aici pentru recenzie).
 

Concluzii

 
  • Daca sunteti in cautarea unui blog care sa ofere informatii serioase asupra unui meci, nu numai de fotbal, va recomandam blogul casei de pariuri Betano, urmat indeaproape de blogul Unibet
  • Blogul Netbet se axeaza pe curiozitati si stiri, inclusiv unele amuzante, aici gasind mai rar analize sportive
  • Blogurile caselor de pariuri nu trebuie neglijate, aici putand gasi informatii pe care poate le-ati obtine intr-un interval de timp mai mare in alta parte.
Feat: wordpress