Promotii sport 2-4 decembrie

Si in acest weekend avem parte de cateva partide interesante in campionatele de  top din Europa la fotbal, insa, totodata, trebuie spus ca ieri a debutat o noua editie a Campionatului Mondial de handbal feminin. In vederea acestor competitii, insa si a Ligii I din Romania, casele de pariuri prezinta destule promotii sport 2-4 decembrie.


1. Cota 10 pentru victoria FCSB


Duminica FCSB va avea o misiune usoara, urmand a o intalni pe teren propriu pe codasa Juventus Bucuresti. Cu siguranta pariorii vor fi atrasi de oferta acestei case de pariuri, care ofera cota 10.0 ca FCSB sa invinga, fiind cea mai tentanta dintre aceste promotii sport 2-4 decembrie. La promotie pot participa doar cei ce isi creeaza cont la Fortuna pana la ora meciului. 


5a228e94d7af5_1512214164.jpg


Dupa inregistrare efectueaza un depozit, apoi plaseaza un pariu pe victoria lui FCSB. Miza maxima este 50 lei. Daca pariul va fi castigator ti se va returna imediat cash castigul corespunzator cotei normale, pentru ca restul castigului sa fie creditat in maxim 24 ore. In cazul in care echipa gazda nu va invinge vei primi bonusul de inregistrare. Bonusul, oricare va fi el, trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5 in cel mult 30 zile.


Statistici favorabile pronosticului

·         Juventus a primit 8 goluri in ultimele doua partide din Liga I, marcand unul singur

·         Doar doua puncte a obtinut Juventus in deplasarile din prima liga, marcand un singur gol in ultimele 6

·           FCSB vine dupa 5 victorii pe teren propriu in Liga I, primind un singur gol


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la aceasta casa de pariuri

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Juventus Bucuresti

3.       Daca aceasta va invinge vei primi un bonus de maxim 500 lei

4.       In cazul unui pariu necastigator vei primi bonusul de bun-venit 


2. Cota mult marita pentru un gol marcat de Manchester City


Partida care va inchide etapa cu numarul 15 din Premier League va avea loc intre Manchester City si West Ham. In mod normal, “cetatenii” nu vor avea probleme in a se impune. La aceasta casa de pariuri gasim o uluitoare cota de 4.00, nu pentru ca echipa gazda sa castige, ci pentru a inscrie. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului (18:00) folosind codul ZFBN87.


5a228ec6e2814_1512214214.jpg


Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Manchester City va marca in meciul cu West Ham. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca Manchester City va inscrie vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe numarul de goluri ale lui City, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         Manchester City este lider, iar West Ham pe 18

·         City a pierdut doar doua puncte in campionat

·         Manchester City a inscris 15 goluri in ultimele 4 intalniri directe, primind unul singur


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN87

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Manchester City va inscrie in meciul cu West Ham

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 200 lei

4.       Pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook


3. Cota 4.00 pentru ca FCSB sa obtina victoria


In vederea partidei celor de la FCSB cu Juventus Bucuresti, aceasta casa de pariuri ofera cota 4.00 ca elevii antrenati de Nicolae Dica sa se impuna.   Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului (18:00) folosind codul ZFBN88. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui FCSB in meciul cu Juventus Bucuresti. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca FCSB seva impune vei castiga cel mult 200 lei. 


5a228f01d55ef_1512214273.jpg


Miza iti este rambursata cash imediat, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet in maxim 24 ore. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN88

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Juventus Bucuresti

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 200 lei


4. Zilnic obtii un freebet in Liga I


Meciuri interesante in Liga I, in urma carora am putea intui cine e favorita la castigarea titlului, respectiv la locurile de play-off, vor avea loc intre  CSU Craiova si Viitorul Constanta, FCSB si Juventus Bucuresti, respectiv Sepsi si Dinamo. In vederea celor 3 meciuri aceasta casa de pariuri iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet in valoare de 15 lei. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa depui minim 50 lei folosind codurile bonus LIGA10212 daca doresti sa pariezi pe meciul celor de la Craiova si Viitorul, LIGA10312 pentru plasarea unui pariu pe meciul dintre FCSB si Juventus, respectiv LIGA10412 pentru un pariu pe meciul dintre Sepsi si Dinamo.


thumb_5a228f1a6488d_1512214298.jpg


Dupa efectuarea depozitului/depozitelor plaseaza un pariu pre-live pe meciul/meciurile corespunzatoare codului folosit la depunere. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Dupa efectuarea pariului pre-live vei primi un freebet de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Fiecare freebet trebuie mizat la o cota minima de 2.00.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici

2.       Depune minim 50 lei introducand codul corespunzator meciului pe care vrei sa pariezi

3.       Plaseaza un pariu pre-live de minim 50 lei la meciul pentru care ai efectuat depozit

4.       Freebetul obtinut trebuie plasat live pe acelasi meci


5. Pariaza pe campionatele din Europa si obtine doua freebeturi 


Una dintre cele mai tentante promotii sport 2-4 decembrie vine de la aceasta casa de pariuri, la ea putand participa toti utilizatorii. Recompensa consta in doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 RON. pentru a le putea obtine trebuind sa plasezi minim 5 pariuri din La Liga, Premier League, Serie A si/sau Liga I. 


5a228f37c9db0_1512214327.jpg


Cota minima a fiecarui pariu trebuie sa fie 1.6, iar miza minima 50 lei. Poti consulta “biletul zilei” in cazul in care nu esti sigur ce pronosticuri sa plasezi. Freebeturile le vei obtine daca minim 5 pariuri vor fi necastigatoare si se vor credita in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind pariate in termen de 7 zile. Pariul trebuie sa aiba cota minima 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba o cota minima de 2.00.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum

2.       Inscrie-te la promotie

3.       Plaseaza minim 5 pariuri pe cel putin unul dintre campionatele mentionate mai sus

4.       In cazul in care minim 5 pariuri nu vor fi castigatoare vei primi cele doua freebeturi


6. Scorul corect la Arsenal vs Manchester  United iti aduce un freebet


In vederea derby-ului de sambata seara dintre Arsenal si Manchester United aceasta casa de pariuri iti pregateste un pariu fara risc in valoare de 20 lei. Promotia este destinata tuturor, pariul fara risc putandu-l obtine doar daca vei paria pe scorul corect al meciului, iar pariul este necastigator. Evident, pariul trebuie sa fie pre-live si sa aiba miza minima de 20 lei. 


thumb_5a228f62f2962_1512214370.jpg


Freebetul va fi creditat in termen de 48 ore de la incheierea partidei, fiind valabil timp de 7 zile. Il poti folosi pe orice pariu, la orice cota, insa trebuie precizat ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se crediteaza, ci doar profitul.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Plaseaza un pariu pe scorul corect la Arsenal vs Manchester United

3.       Daca pariul este necastigator vei primi un freebet de 20 RON


7. Obtine un pariu gratuit in fiecare zi a Campionatului Mondial de handbal feminin


Pe 1 decembrie  a debutat editia cu numarul 23 a CM de handbal feminin, Romania fiind nelipsita. Fie ca pariezi pe “tricolore” sau pe alte formatii, la aceasta ai sansa de a obtine un pariu fara risc. In primul rand trebuie sa optezi pentru promotie, pe care o gasesti in pagina acesteia. Plaseaza apoi live minim un pariu cu o valoare individuala de cel putin 120 lei, la o cota minima de 1.4.


5a228f7cc2c72_1512214396.jpg


Pentru fiecare zi in care vei face asta, in urmatoarea zi lucratore, pana la ora 19:00, vei primi un pariu fara risc de 30 lei pe care il poti plasa live pe orice meci. Pariul gratuit este valabil timp de 7 zile.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Opteaza pentru promotie

3.       Plaseaza un pariu live conform conditiilor la CM  handbal

4.       Indiferent de rezultat vei primi un pariu fara risc de 30 RON