Promotii si cote speciale 30 noiembrie 2016

Astazi, 30 noiembrie, se desfasoara un nou episod al derby-ului dintre Dinamo si Steaua, existand promotii pentru acest meci, insa nu numai. De asemenea, avem cateva cote speciale, unele dintre acestea fiind tentant de incercat.
 

1. Rambursare de 200 RON la ’’Derby de Romania’’


Vom incepe insa cu promotiile si vom spune ca Netbet (click aici pentru recenzie) si 888sport (click aici pentru recenzie) ne-au pregatit o promotie pentru ‘’Derby de Romania’’. Daca promotia casei online 888sport am scris-o intr-un articol anterior, sa spunem ca Netbet ramburseaza 100% din miza pana la 200 lei, daca veti plasa minim 50 lei pe acest meci. Pariurile pot fi atat pre-live, cat si live, insa singure pe bilet.
 
In cazul in care alegeti sa pariati pre-live, pentru a va califica la promotie trebuie sa mizati pe rezultatul final (1, X sau 2), in vreme ce in cazul pariurilor live puteti miza pe ce optiuni doriti. Avand in vedere rezultatele modeste atat ale lui Dinamo, cat mai ales ale Stelei din ultima perioada, dar si istoricul meciurilor directe, ultimele 5 intalniri incheindu-se la egalitate, nu am risca un pariu pre-live. Daca va decideti, totusi, sa pariati pre-live, v-am sfatui sa consultati intai sectiunea ‘’biletul zilei’’. Aici avem experti care se pricep la oferit ponturi, aparand deja anumite pariuri pentru meciul dintre Steaua si Dinamo.


 
Revenind la promotie, doar primul pariu plasat pe acest meci, intrunind toate conditiile, se va califica pentru rambursare. Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea partidei, trebuind sa fie rulat de 10 ori pe cote totale de minim 2.00. Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare. Doar cei cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 

2. Freebet de 100 RON la meciul Guingamp – Nice


Casa de pariuri Circus (click aici pentru recenzie) vine si ea cu o promotie pentru acest mijloc de saptamana, una care nu vizeaza insa meciul dintre Steaua si Dinamo, ci pe cel de Ligue 1 dintre Guingamp si Nice. Concret, vei primi un freebet de maxim 100 lei daca vei depune si paria pre-live minim 50 lei pe acest meci. Pentru a participa la promotie trebuie doar sa bifezi casuta verde de pe biletul de pariuri. Freebetul este valabil timp de 7 zile. In cazul unui castig valoarea freebetului nu este returnata in cont, insa in cazul unui pariu anulat da.


 

3. Cote speciale


Cat despre cotele speciale, acestea sunt in numar de 3: doua la Fortuna (click aici pentru recenzie) si una la 888sport, care poarta denumirea de ’’multipla imbunatatita’’. Vom incepe cu pariurile de la Fortuna, acestea avand cote de 11.0 si 16.0. Pentru ca selectia care are cota cea mai mica sa fie castigatoare trebuie ca Nancy, PSG, Saint-Etienne si Toulouse sa se impuna. Toate vor juca pe teren propriu, Nancy avand-o ca adversara pe Metz, PSG pe Angers, Saint-Etienne pe Marseille si Toulouse pe Montpellier. Cu exceptia lui Nancy, toate echipele selectate sa castige se afla pe locuri mai bune decat adversarele lor. Nancy ocupa insa penultimul loc, in vreme ce Metz este pe 11. Nancy vine dupa doua victorii pe teren propriu, dar este greu de crezut ca o va obtine pe a treia.
 
Cota cea mai mare va fi castigatoare daca Arsenal, Manchester United, Glasgow Rangers si Saint-Etienne se vor impune. Arsenal si Manchester United joaca pe teren propriu in Cupa Ligii Angliei cu Southampton, respectiv West Ham, Glasgow Rangers o va intalni in deplasare pe Hearts, iar Saint-Etienne pe Marseille. Nu excludem posibilitatea ca toate cele 4 sa invinga in 90 minute, cota facandu-ne parca sa vedem meciurile echipelor selectate mai usoare decat sunt de fapt.
 
Multipla imbunatatita de la 888sport are cota 7.00 si va fi castigatoare daca Manchester United, Arsenal si Rangers vor invinge. Practic, sunt aceleasi selectii ca la Fortuna, exceptand partida celor de la Saint-Etienne cu Marseille. Aici miza maxima este 16 lei. Niciun pariu dintre aceste selectii, nici de la Fortuna, insa nici de la 888sport, nu pot fi plasate decat singure pe bilet.
 

4. Freebet de 25 RON la Dinamo vs Steaua


Casa online Sportingbet (click aici pentru recenzie) va ofera posibilitatea de a obtine un freebet de 25 lei daca veti plasa live unul sau mai multe pariuri in valoare minima de 100 lei. Daca la finalul meciului veti avea o pierdere neta de minim 100 lei veti primi freebetul in valoare de 25 lei. Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet pentru a se califica la promotie.  Nu exista cota minima. Freebetul va fi creditat pe 1 decembrie, dupa ora 8:00, acesta fiind valabil timp de 7 zile.


 

5. Cote mult marite la ‘’Derby de Romania’’


Daca te vei inregistra pana diseara la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie) introducand codul ZSKM61 vei avea cota 6.00 pentru victoria Stelei si 12.0 pentru cea a lui Dinamo in derby-ul zilei. Maxim 50 lei se califica pentru aceasta promotie, in cazul in care pariul va fi necastigator miza fiind rambursata. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Castigul in urma cotelor marite il vei primi sub forma de bonus, acesta trebuind rulat o singura data in termen de 90 zile. Aceeasi situatie este valabila si pentru rambursare. Atat pariul pe victoria uneia dintre cele doua echipe, cat si rulajul trebuie efectuate doar in piata ‘’Sportsbook’’.