Promotii si cote marite 28-30 ianuarie 2017

Pentru acest sfarsit de saptamana casele de pariuri ofera cateva promotii, care nu se refera doar la partide de fotbal, ci si de tenis sau la jocuri de cazino.
 

1. Pariaza fara risc la finala Australian Open


Maine va avea loc finala masculina de tenis de la Australian Open intre Roger Federer si Rafael Nadal, partida ce nu trebuie ratata pentru nimic in lume, chiar daca nu sunteti un mare fan al tenisului. Cu siguranta multe pariuri vor fi efectuate aici, ocazie prin care casa de pariuri Netbet iti va asigura pariul pe meci. Asta inseamna ca orice pariu ai pune fie vei castiga, fie vei fi rambursat, este adevarat, cu jumatate din miza plasata, pana la 100 lei.
 

Pariul poate fi pre-live sau live, cu o miza minima de 100 lei si cu o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu pre-live miza trebuie sa fie doar pe rezultatul final (1 2), in cazul pariurilor live putand miza pe orice tip de selectie. Daca primul pariu plasat este necastigator, vei primi 50% din miza, pana la 100 lei, sub forma de bonus. Acesta se va credita in maxim 48 ore de la incheierea promotiei si va fi valabil timp de 7 zile. Bonusul trebuie pariat de 6 ori la cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6 pentru a conta la rulaj.
 

2. Pariuri rambursate pentru meciurile din La Liga


Ramanem la casa de pariuri Netbet pentru a prezenta o promotie referitoare la etapa cu numarul 20 din La Liga. Astfel, putem fi rambursati cu maxim 150 lei daca vom plasa cel putin 3 pariuri pe meciuri diferite din campionatul spaniol, fiecare trebuind sa aiba o miza minima de 50 lei si o cota minima de 1.6. Primele 3 pariuri pierzatoare vor fi rambursate cu maxim 50 lei fiecare, rambursarea cumulata fiind de maxim 150 lei.
 

Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet, insa pot fi atat live, cat si pre-live. In cazul celor pre-live poti miza doar pe rezultatul final (1 X 2), in vreme ce in cazul celor live poti plasa orice tip de selectie. Bonusul va fi valabil timp de 7 zile, trebuind rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.
 

3. Primesti 50 rotiri gratuite


O promotie ce nu are legatura cu sportul se desfasoara pe perioada weekendului la casa de pariuri Fortuna. Aceasta ne propune sa depunem in Cazino, dar si sa jucam minim 50 lei la orice joc online din cazinoul Fortuna pana pe 29 ianuarie, ora 23:59. Asta dupa ce in prealabil optam pentru promotie. Cei ce vor face asta vor primi runde gratuite pe 30 ianuarie la jocul ca la aparate ‘’Pink Panther’’.
 

Vor fi acordate intre 5 si 50 runde gratuite, numarul fiind in totalitate la latitudinea managementului eFortuna.ro. Jucatorul va avea 5 zile la dispozitie pentru a revendica rundele gratuite, acceptandu-le dintr-o fereastra pop-up, care va aparea atunci cand te vei loga. Pe de alta parte, cerintele de rulare trebuie indeplinite in 6 zile de la acceptare. Suma castigata in urma rotirilor gratuite trebuie rulata de 10 ori inainte de a putea fi retrasa.
 

4. Multipla de luni iti aduce garantat un pariu fara risc


O ultima promotie avem la casa de pariuri online Unibet,  promotie valabila in fiecare luni. Aceasta consta in plasarea unui bilet multiplu format din minim 3 selectii. Miza minima a biletului este 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.4. Daca veti opta pentru promotie si veti plasa un pariu conform regulilor veti primi pe 31 ianuarie un pariu fara risc in valoare de 25 lei.
 

Pariurile trebuie sa fie pre-live, doar pe rezultatul final (1 X 2). Sunt acceptate pariuri de pe orice sport, putand consulta sectiunea ‘’biletul zilei’’ daca sunteti in pana de idei sau in cazul in care doriti sa va confirmati pronosticurile alese. Acestea trebuie sa inceapa, dar sa se si incheie luni. Indiferent daca veti castiga sau pierde  veti primi un pariu fara risc in valoare de 25 lei pe care sa-l plasati live. Pariul fara risc va fi disponibil la ofertele de bonus din ‘’Contul meu’’, trebuind sa-l acceptati. Acesta trebuie rulat de 3 ori la cote minime de 1.4.
 

5. Cote speciale


Pentru acest weekend casa de pariuri 888sport ne propune nu mai putin de 34 pariuri speciale si multiple imbunatatite. Pentru ca o multipla sa fie castigatoare trebuie ca toate echipele din respectiva selectie sa se impuna, iar pentru ca un pariu special sa fie ‘’verde’’ trebuie ca echipa sa castige, iar jucatorul din selectie sa marcheze. Optiunile le puteti gasi in lista din stanga, sectiunile ‘’Multiple imbunatatite’’ si ‘’888 specials’’.
 
Cote marite ofera si casele de pariuri Fortuna, Maxbet si Winmasters. La Fortuna gasim cele mai multe cote speciale, 11 la numar, cota cea mai mica fiind 13.0. Printre competitiile vizate se afla La Liga, campionatul Scotiei, Cupa Angliei, Bundesliga, Championship sau Cupa Africii. La Maxbet gasim 4 cote marite privind meciul din Cupa Angliei dintre Liverpool si Wolves, doua ce vizeaza partida dintre Villarreal si Granda, dar si 3 referitoare la cea dintre Alaves si Atletico Madrid. De asemenea, ni se ofera o cota speciala conform careia favoritele care joaca azi in La Liga sa se impuna. Este vorba de Atletico Madrid, Eibar, Leganes si Villarreal. In ceea ce priveste casa de pariuri Winmasters, aceasta ofera o cota cu 10% mai mare decat daca ati plasa un bilet cu victoria respectivelor echipe. Pentru ca aceasta sa fie ‘’verde’’ trebuie ca Real Madrid, Barcelona, Bilbao, Atletico Madrid si Villarreal sa se impuna.