Promotii Romania vs Turcia

Entuziasmul se afla la cote ridicate in tabara “tricolorilor” inaintea meciului amical cu Turcia, Cosmin Contra reusind sa nu piarda niciunul dintre cele doua meciuri la carma nationalei. Aceasta stare s-a transmis si suporterilor, care cu siguranta vor urmari si vor paria pe acest meci. Astfel, casele de pariuri profita si ele, oferindu-ne destule promotii Romania vs Turcia, partida care va incepe la 20:15. 


1. Cota 10.0 pentru gol marcat de Romania


Cea mai tentanta promotie este prezentata de aceasta casa de pariuri, care ofera cota 10.0 pentru cel putin un gol marcat de Romania, lucru care are mari sanse de a se intampla. Mai mult, aici meciul va fi transmis, astfel ca il vei putea vedea de oriunde ai fi, cu ajutorul telefonului mobil. Eligibili la promotie sunt doar cei care isi vor crea cont pana la ora meciului introducand codul ROMANIA.Apoi trebuie efectuat, evident, un depozit, insa tine minte ca cele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie. Miza maxima este 40 lei, astfel ca daca Romania va marca vei castiga maxim 400 lei. Castigul corespunzator cotei normale ti se va acorda imediat cash, pentru ca diferenta pana la cota 10.0 sa fie creditata in cont sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. In cazul in care Romania nu va marca, vei primi dublul mizei inapoi, sub forma de bonus, pana la 80 lei.


Daca pariul este castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori la o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul unui pariu necastigator bonusul trebuie rulat de 6 ori la aceleasi cote minime. Pariurile Forecast/Tricast pe curse de cai sau cele simple tip Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici favorabile pronosticului

·         Turcia a primit 5 goluri in ultimele doua meciuri

·         Romania a marcat 7 goluri in precedentele 3 meciuri de pe teren propriu


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri introducand codul “Romania”

2.       Plaseaza un pariu pe faptul ca Romania va marca in meciul cu Turcia

3.       Daca pariul e castigator vei primi maxim 400 lei conform cotei marite

4.       Daca Romania nu marcheaza ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei


2. Romania are cota 10.0 la victorie


“Tricolorii” pornesc usor favoriti in partida de diseara, conform cotelor, insa aceasta casa de pariuri ofera cota 10.0 pentru victoria lor. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra pana diseara. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria “tricolorilor”. Miza maxima in vederea cotei marite este de 50 lei. Daca Romania va invinge castigul corespunzator cotei normale va fi returnat cash, in vreme ce diferenta se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. Daca Romania nu castiga vei primi bonusul de bun-venit. In cazul in care pariul este castigator, bonusul trebuie rulat de 3 ori la cote minime de 1.5 in termen de 7 zile de la creditare. Daca, in schimb, Romania nu va castiga, primul pariu plasat va fi considerat fara risc, miza returnandu-se in cazul unuia necastigator. Bonusul trebuie pariat de 5 ori in 30 zile la cote minime de  1.5. 


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la aceasta casa de pariuri

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei

3.       Daca Romania invinge castigul corespunzator cotei normale se va acorda cash, iar diferenta sub forma de bonus

4.       Daca Romania nu va castiga vei primi bonusul de bun-venit


3. Cota 9.00 pentru victoria Romaniei


In vederea meciului de diseara aceasta casa de pariuri ofera cota 9.00 pentru victoria “tricolorilor”. Eligibili la promotie sunt toti romanii care isi vor crea un cont la casa de pariuri utilizand codul bonus ZFBN74. Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria romanilor. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, daca Romania se va impune vei castiga cel mult 450 lei, miza fiindu-ti rambursata imediat cash, in vreme ce profitulva fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Cum particip?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN74

2.       Plaseaza din Sportsbook un pariu pre-live pe victoria Romaniei

3.       Primesti maxim 450 lei daca “tricolorii” se vor impune


4. Obtine un freebet daca pariul este castigator


Si aceasta casa de pariuri prezinta o promotie conform careia trebuie sa mizezi pe victoria Romaniei in meciul cu Turcia, ea adresandu-se insa tuturor utilizatorilor romani. Astfel, daca vei paria pre-live minim 80 lei pe succesul “tricolorilor”, iar acestia se vor impune, vei castiga un freebet in valoare de 20 lei, in afara castigurilor normale. Freebetul poate fi plasat pe orice pariu, la orice cota, in maxim 7 zile de la creditare.Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri, deschide unul aici

2.       Plaseaza un pariu pre-live de minim 80 lei pe victoria Romaniei 

3.       Daca “tricolorii” castiga, vei obtine, pe langa castigurile normale, un freebet de 20 lei.