Promotii Romania vs Danemarca 26 martie 2017

Meciul de diseara este crucial pentru Romania, intrucat aceasta se afla pe pozitia a patra, iar o infrangere cu Danemarca ar scoate-o, practic, din lupta pentru calificare. Dupa cum era de asteptat, multe case pariuri online au pregatit promotii in vederea acestei partide.
 

1. Cota 5.00 pentru un gol in meci​


Cota cu sansele cele mai mari de reusita vine de la Unibet, liderul caselor de pariuri din Romania. Aici putem obtine cota 5.00 pentru a se inscrie minim un gol in partida de diseara. Eligibili la aceasta promotie sunt cei care se inregistreaza la Unibet pana la ora meciului (21:45). Pe langa bonusul de bun venit, care consta intr-un pariu fara risc de maxim 250 lei, acestia vor primi cota 5.00 daca vor plasa un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia in meciul dintre Romania si Danemarca vor fi inscrise peste 0.5 goluri.
 

Maxim 50 lei se vor lua in calcul pentru aceasta cota marita. Daca doresti insa sa profiti la maxim de bonusul de bun venit, ar trebui sa pariezi 250 lei. Daca se va marca in meci, castigul cash va fi calculat la cota normala si castigul sub forma de bonus la cota marita, iar daca nu se va marca miza va fi rambursata, pana la 250 lei. Castigul maxim este 250 lei, fiind creditat in cont in maxim 48 ore de la incheierea meciului. Atat in cazul unui castig, cat si a unei pierderi bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.4 in termen de 30 zile.
 

2. Cota 5.00 pentru ca ‘’tricolorii’’ sa marcheze


O promotie la fel de atractiva ca cea de mai sus vine de la casa de pariuri Netbet, care ofera cota 5.00 pentru ca Romania sa inscrie macar o data tuturor celor ce se vor inregistra folosind codul ‘’COTAS’’. Miza maxima pentru a paria pe aceasta cota este 40 lei. Daca Romania va marca vei fi platit in bani reali conform cotelor de pe site, restul de bani fiind creditati sub forma de freebet.
 
 
Ai 7 zile la dispozitie pentru a folosi freebetul, dupa aceasta perioada de timp el expirand. Acesta poate fi folosit pentru a plasa pariuri sau bilete pe evenimente sportive cu o cota minima de 2.00. De retinut ca daca te vei inregistra utillizand acest cod nu vei mai beneficia de bonusul de bun-venit de 1 500 lei, acordat in 5 transe. De asemenea, daca vei utiliza Skrill sau Neteller ca metoda de depozit nu vei fi eligibil pentru promotie.
 

3. Cota 10.0 pentru victoria Romaniei


Suporterii care cred ca ‘’tricolorii’’ vor face o figura frumoasa diseara vor fi incantati sa auda ca au posibilitatea de a miza pe victoria elevilor lui Daum primind cota 10.0. La aceasta sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la casa de pariuri Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZSKN39. Maxim 50 lei se vor lua in calcul pentru cota marita.
 
 
Pariul pe succesul Romaniei trebuie sa fie plasat pre-live, pe piata Sportsbook. Daca ‘’tricolorii’’ vor invinge, miza pariului va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota 1.2. Freebetul trebuie folosit in termen de 90 zile doar pe piata Sportsbook.

 
4. Cota 9.00 pentru succesul ‘’tricolorilor’’


Una dintre numeroasele promotii Romania vs Danemarca 26 martie 2017 vine de la casa de pariuri 888sport. Aceasta ofera cota 9.00 pentru o victorie a Romaniei tuturor celor ce se vor inscrie la aceasta casa pana la ora meciului. Cei ce vor face asta vor fi in continuare eligibili pentru bonusul de bun-venit de 100% pana la 1 000 RON.
 
 
La promotie vor participa primii 1 000 jucatori romani care se vor inregistra si vor plasa un pariu simplu si pre-live pe succesul ‘’tricolorilor’’. O miza maxima de 50 lei se califica pentru aceasta cota marita. Daca Romania va castiga, castigul maxi m de 450 lei va fi creditat in cont in maxim 72 ore de la incheierea meciului. Acesta trebuie pariat de minim 10 ori pe o cota totala de minim 2.00 in termen de 60 zile.
 
Inscrie-te pentru a beneficia de cota marita, dar si de bonusul de bun venit >>>
 

5. Rambursare de 200 RON daca Romania nu castiga


O promotie putin diferita decat ce am vazut pana acum vine de la Netbet, care te imbie sa mizezi pe victoria Romaniei, insa nu ne intampina cu o cota marita. Pe scurt, aceasta iti ramburseaza miza, pana la 200 lei, daca vei plasa un pariu pre-live sau live, singur pe bilet, pe  succesul ‘’tricolorilor’’. Pariul minim trebuie sa fie de 100 lei.
 
 
Promotia este valabila pentru toti utilizatorii Netbet, fie ei vechi sau noi. Nu uita ca pentru a fi eligibil trebuie sa dai click pe butonul ‘’Inscriere’’, disponibil in pagina promotiei. Miza va fi rambursata sub forma de bonus, acesta trebuind pariat de 6 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6. In cazul unor bilete multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii, timp in care pariul trebuie solutionat.
 

6. Pariu fara risc de 50 lei doar pentru aplicatiile de mobil


Singura promotie la care putem plasa orice pariu dorim pe meciul dintre Romania si Danemarca o gasim la casa de pariuri Betano. In schimb, eligibili la promotie sunt toti cei care mizeaza de pe aplicatia de mobil (iOS sau Android). Pariurile din browser, chiar daca vin de pe mobil, nu sunt eligibile la promotie. Astfel, plaseaza pre-live un pariu de maxim 50 lei pe meci, indiferent de cota, dupa care trebuie sa mizezi live pe aceeasi partida, neexistand vreo conditie in ceea ce priveste acest pariu. Pentru a te putea decide mai usor ce pariuri sa plasezi la acest meci, te invitam sa consulti sectiunea ‘’biletul zilei’’.
 
 
Daca pariul live va fi necastigator ti se va rambursa miza pariului pre-live, pana la 50 lei, indiferent ca acesta este castigator sau nu. Rambursarea se va acorda sub forma unui pariu fara risc, pariu ce trebuie jucat tot de pe aplicatie. Pariul fara risc va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea meciului, acesta trebuind mizat o singura data pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. Spre deosebire de un freebet, in cazul unui castig ti se va credita atat profitul, cat si valoarea pariului fara risc. Acesta trebuie folosit in maxim 15 zile de la creditare.
 

7. Asigurare de 40 RON la Romania – Danemarca

 
Casa de pariuri Sportingbet este si ea prezenta cu o promotie pentru acest meci crucial al nationalei. Aceasta ne indeamna sa plasam cat mai multe pariuri live, simple pe bilet, doar pe meciul ‘’tricolorilor’’. Poti plasa chiar si un singur pariu live, insa trebuie ca miza totala sa fie de cel putin 80 lei. Daca la finalul meciului ai o balanta negativa (castiguri-pierderi) de 80 lei sau mai mult, vei obtine un freebet de 40 lei.
 

Pariurile anulate sau inchise cu optiunea Cash Out nu se vor lua in calcul in vederea promotiei. Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi pariat pe orice sport, fara restrictii de cota. Amintim insa ca, in cazul unui freebet, valoarea acestuia nu va fi restituita in cont, ci doar profitul.