Promotii preliminarii CM 10-11 iunie 2017

Partida din deplasare cu Polonia din preliminariile CM 2018 ne va spune daca “tricolorii” si-au revenit din punct de vedere ofensiv sau daca vom asista la al cincilea meci al Romaniei fara gol inscris. Evident, casele de pariuri se intrec in promotii care mai de care mai tentante pentru meciul Romaniei si nu numai.
 

Cota 10.0 pentru minim 3 goluri la Polonia vs Romania


In tur am pierdut pe teren propriu cu 0-3, acum riscand sa pierdem cu acelasi scor sau mai rau daca nu vom schimba ceva in jocul nostru. Casa de pariuri Unibet ne imbie sa pariem pe faptul ca si in acest meci se vor marca minim 3 goluri, cota pentru pronostic fiind 10.0. La aceasta vor fi eligibili toti cei care se vor inregistra la Unibet pana la ora meciului (sambata, 21:45).
 
 
Vei fi eligibil in continuare pentru bonusul de bun-venit, care consta intr-un pariu fara risc de 100% pana la 250 lei. Asta inseamna ca daca pariul nu este castigator intreaga miza se va rambursa. In cazul in care vor fi marcate peste 2.5 goluri maxim 30 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita. Momentan, cota reala ca asta sa se intample este 2.28. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet.
 
Daca vei paria 250 lei pe acest pronostic (pentru a beneficia la maxim de oferta de bun-venit, daca va fi cazul) vei castiga automat 250*2.28 = 570 lei daca vor fi cel putin 3 goluri, pentru ca in maxim 48 ore sa ti se crediteze 30*(10.0-2.28) = 77.2 lei sub forma de bonus. Acesta, fie ca vorbim de 77.2 lei sau de 250 lei, trebuie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.4 intr-un interval de 30 zile inainte de a putea fi retras.
 
Statistici favorabile pronosticului
  • In tur Romania a fost invinsa cu 0-3
  • In toate cele 5 meciuri ale Poloniei din aceste preliminarii s-au inregistrat cel putin 3 goluri
 

Cota 18.0 pentru victoria Romaniei


“Tricolorii” nu au obtinut decat o victorie in preliminarii si aceea cu Armenia, insa ar putea profita de o eventuala relaxare a Poloniei, care se afla la 6 puncte in fata locurilor 2 si 3, fiind aproape calificata direct la turneul final. Pe aceeasi idee a mers si 888sport cand a decis sa ofere cota marita 18.0 pentru un succes al Romaniei. Eligibili la promotie sunt primii 1 000 romani care se inregistreaza  la casa de pariuri si vor miza pre-live si singur pe bilet ca nationala lui Christoph Daum va obtine toate cele 3 puncte.
 
 
Miza maxima calculata la cota marita este 50 lei. In cazul in care pariul este castigator, vei primi maxim 900 lei sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 10 ori pe cote totale de minim 2.00 in termen de 60 de zile.
 

Romania are cota 20.0 la victorie


Casa de pariuri Betfair pluseaza putin, oferind cota 20.0 pentru succesul Romaniei in fata Poloniei. Eligibili la aceasta cota sunt toti cei care se vor inregistra la casa de pariuri folosind codul ZFBN17. Maxim 50 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita.
 
 
In cazul in care Romania se va impune miza ti se va rambursa cash, iar profitul (maxim 950 lei) va fi creditat sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul “tricolorilor”, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 

Castiga un pariu fara risc pentru a paria live


In afara promotiei valabila doar pentru cei nou-inregistrati, Unibet prezinta una la care sunt eligibili toti utilizatorii. Astfel, plaseaza un pariu live pe rezultatul final al meciului dintre Polonia si Romania (1X2) de minim 25 lei  la o cota minima de 1.4, iar daca acesta nu va fi castigator ti se va rambursa intreaga miza sub forma de bonus. Pentru ca asta sa se intample trebuie sa te inscrii la promotie din “Contul meu -> Oferte de bonus”. Castigurile de la pariul fara risc trebuie rulate de 3 ori la o cota minima de 1.4.
 
 

Asigurare de 40 RON la Polonia vs Romania


O promotie pentru pariurile live pe meciul dintre Polonia si Romania vine si de la casa de pariuri Sportingbet. Astfel, plaseaza unul sau mai multe pariuri live in valoare totala de minim 80 lei, iar daca la finalul meciului inregistrezi o balanta negativa de cel putin 80 lei, cauzata exclusiv de acest meci, vei primi un freebet de 40 lei. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi mizat pe orice selectie.
 
 

Cota 4.00 pentru ca “Panzerele” sa castige cu San Marino


Daca Istvan Kovacs a arbitrat aseara meciul campioanei europene contra Letoniei, Radu Petrescu va conduce diseara duelul dintre Germania si San Marino. In realitate nemtii au cota 1.00 la Betfair pentru a castiga, insa in urma promotiei lansate de aceasta casa de pariuri, cota a crescut la 4.00. Eligibili la aceasta sunt toti cei care se vor inregistra la casa de pariuri folosind codul ZFBN18. Maxim 50 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita.
 
 
In cazul in care Germania se va impune miza ti se va rambursa cash, iar profitul (maxim 150 lei) va fi creditat sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul “panzerelor”, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 

Patru pariuri iti aduc un freebet de 100 RON


Cu siguranta nu doar meciul Romaniei cu Polonia te indeamna sa pariezi, ci si altele din aceasta etapa. Astfel, Netbet prezinta o promotie conform careia, daca vei miza pe 4 meciuri din preliminariile europene, vei primi un freebet de 100 lei. Daca nu stii ce pronosticuri sa plasezi, te invitam sa arunci un ochi pe sectiunea “biletul zilei”.
 
 
Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5. Nu uita sa te inscrii la promotie din pagina acesteia pentru a fi eligibil. Freebetul poate fi folosit doar pe fotbal, trebuind pariat intr-un interval de 7 zile de la creditare. Cota minima pe care trebuie pariat este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.
 

Rambursare de 20% in preliminarii


Pentru aceasta runda a preliminariilor, nu numai din zona europeana, casa de pariuri Winmasters doreste sa iti ramburseze 10% sau 20% din valoarea pariurilor, pana la 400, respectiv 800 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim 3 bilete cu doua sau trei selectii fiecare, toate din preliminariile CM, indiferent de zona, care sa se dispute in intervalul 10-11 iunie. Miza minima a fiecarui bilet este 20 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.35. Pariurile pe Handicap asiatic sau  DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile pentru promotie.
 
 
In cazul unor pariuri necastigatoare cu doua selectii vei primi o rambursare de 10% din miza, pana la 400 lei, iar pentru pariurile necastigatoare cu 3 selectii vei primi inapoi 20% din miza, pana la 800 lei. Rambursarea va fi calculata astfel: 10%/20%* (miza biletelor pierdute – miza biletelor castigate). Bonusul trebuie rulat o singura data, pe meciuri pre-live, pe orice eveniment sportiv, la o cota minima de 1.8. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Pariurile Forecast/Tricast, Handicap si DNB nu se iau in considerare la rulaj.