Promotii pariuri online 28-30 octombrie 2016

Un nou weekend este pe punctul de a incepe, casele de pariuri intrecandu-se in promotii care de care mai interesante.

 
10 RON pentru fiecare gol din etapa cu numarul 14 a Ligii I


Cand vine vorba despre promotii, Netbet (click aici pentru recenzie) este lider, atat cantitativ, cat si calitativ. Pentru acest sfarsit de saptamana avem doua promotii, incepand cu cea din Liga I. Aceasta ofera un bonus de 10 lei pentru fiecare gol inscris in aceasta etapa tuturor celor ce vor plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de minim 100 lei pe rezultatul final (1, X, 2) pentru fiecare din cele 7 meciuri. Numarul minim de meciuri pentru care trebuie sa pronostichezi rezultatul final pentru a fi eligibil la promotie este 3.
 

Sincer, doar pe Dinamo si Viitorul le vedem castigatoare aproape sigure in aceasta runda. Daca insa veti plasa pariuri pe faptul ca toate partidele se vor incheia la egalitate si minim doua se termina cu o remiza, ati putea chiar avea profit. Asta pe langa cei aproximativ 200 lei bonus pe care ii veti capata. Inainte de a fi retras, bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.6, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele simple tip Handicap sau Over/Under nu se iau in calcul la rulaj. Biletele multiple cu aceste selectii insa conteaza. Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii. Nu uita sa apesi butonul ‘’Inscriere’’ la aceasta promotie pana pe 31 octombrie, ora 20:30.
 

Freebet de 50 RON la etapa de Bundesliga


O a doua promotie oferita de casa de pariuri Netbet pentru acest weekend vizeaza etapa cu numarul 9 din Bundesliga. Concret, li se va oferi un freebet in valoare de 50 lei tuturor utilizatorilor care pariaza pre-live si singur pe bilet 50 lei individual pe rezultatul final al meciurilor Augsburg – Bayern Munchen si Dortmund – Schalke si la care cel putin un pronostic va fi necastigator.
 

Freebetul trebuie pariat o singura data, in cazul unui castig sau a unui pariu anulat valoarea acestuia nefiind rambursata. Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea meciului dintre Dortmund si Schalke si trebuie folosit, iar pariul sa fie stabilit in maxim 7 zile de la creditare. Acesta trebuie pariat pe un eveniment cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. La fel ca la precedenta promotie, si aici trebuie sa va inscrieti la promotie, aceasta fiind valabila pana sambata la ora 19:30.


Freebet de 50 RON pentru meciurile din Liga I


Pentru aceasta prima etapa a returului casa de pariuri online Sportingbet (click aici pentru recenzie) vine si ea cu o promotie destul de ofertanta. Aceasta ofera 50 RON freebet daca vei plasa minim 3 pariuri pe meciuri distinct din aceasta runda si vei pierde cel putin unul. Pariurile trebuie sa fie pre-live si singure pe bilet. Acest freebet poate fi folosit pentru a plasa pariuri simple sau multiple, atat pre-live, cat si live, valoarea sa (50 lei) nefiind rambursata in cazul unui castig. Pariul gratuit poate fi folosit doar in intervalul de timp specificat.  
 
 

Cote mult marite pentru partida dintre Dinamo si Astra


In fiecare weekend casa de pariuri 888sport (click aici pentru recenzie) ofera cel putin o promotie adresata celor ce se vor inregistra din momentul afisarii ei pana in momentul startului meciului. Acum este vorba despre partida dintre Dinamo si campioana Astra Giurgiu, cota marita a gazdelor la victorie fiind 7.00, fata de cea normala de 2.3, iar cea a oaspetilor fiind 10.0, cea normala fiind 3.2. Daca se inregistreaza si profita de aceasta promotie, utilizatorii vor fi in continuare eligibili pentru bonusul de inregistrare in valoare de  maxim 1 000 lei.
 

 Suma minima ce trebuie pariata pentru a beneficia de acesta oferta este 5 lei, iar cea maxima 50 lei. Poti plasa si o miza mai mare, diferenta fiind insa inmultita cu acea cota normala. Doar primii 1 000 jucatori ce se inregistreaza si plaseaza un pariu pe acest meci beneficiaza de cotele marite. Bonusul rezultat trebuie pariat de 10 ori pe cote cumulate de 2.00 pentru a conta la rulaj.
 

Cota 4.00 pentru victoria Barcelonei si a lui Bayern Munchen


Spre deosebire de 888sport, la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie) nu vei primi bonusul de inregistrare de pana la 200 euro daca vei opta pentru cele doua promotii pariuri online 28-30 octombrie 2016. Acestea spun ca daca te vei inregistra la aceasta casa de pariuri introducand codul promotional ZSKM42 vei beneficia de cota 4.00 la victorie in meciul lui Bayern Munchen din deplasare cu Augsburg. Daca, in schimb, te vei inregistra folosind codul promotional ZSKM43, vei primi cota 4.00 la victorie pentru meciul Barcelonei de pe teren propriu cu Granada.
 

 Miza maxima pentru a beneficia de aceasta cota este 10 euro. Poti plasa si o miza mai mare, insa diferenta va fi inmultita cu acea cota normala. Daca pariul este necastigator, miza va fi returnata, in limita a 10 euro. Castigul/rambursarea trebuie pariat o singura data la o cota minima de 1.5. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Atat pariurile pe victoria uneia dintre cele doua echipe, cat si rulajul trebuie efectuate pe piata ‘’Sportsbook’’.
 


Trei promotii la o singura casa de pariuri


Trecem acum la casa de pariuri Circus (click aici pentru recenzie), unde observam 3 promotii pariuri online 28-30 octombrie 2016, la toate avand ocazia de a obtine un freebet. La meciul din Ligue 1 dintre Marseille si Bordeaux vom lua 100 lei freebet daca vom depune si paria minim 50 lei pe orice varianta. A doua promotie ne ofera o rambursare sub forma de freebet in valoare de maxim 150 lei daca vom paria pe meciul dintre Wolfsburg si Leverkusen. Miza va fi returnata in totalitate daca meciul se va termina cu scorul de 0-0. In fine, urmatoarea promotie a celor de la Circus nu se refera la fotbal, ci la Formula 1. Astfel, vi se va rambursa miza, pana la 250 lei, daca veti paria pre-live minim 25 lei pe castigatorul Marelui Premiu din Mexic, iar acesta va abandona.
 
Toate bonusurile fiind sub forma de freebet, au aceleasi conditii de rulaj. Astfel, puteti plasa un singur pariu cu ajutorul freebetului pe un bilet simplu sau multiplu, iar daca va fi castigator, valoarea freebetului nu se va rambursa in cont. Daca pariul va fi anulat insa, valoarea freebetului va fi rambursata. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul creditarii.