Promotii FCSB vs Lugano 7 decembrie

FCSB  se afla pe primul loc in grupa Europa League, o victorie diseara asigurandu-i aceasta pozitie. Cu siguranta elevii lui Nicolae Dica asta tintesc, faptul ca joaca pe teren propriu impotriva unei formatii ce nu mai are sanse la calificare facilitandu-le misiunea. In vederea acestei ultime partide din grupa, casele online sunt “pe pozitii”, oferind cateva promotii FCSB vs Lugano 7 decembrie.


1. Cota formidabila pentru ca FCSB sa marcheze


FCSB are un parcurs foarte bun pe teren propriu, aspect care o recomanda la marcarea a minim un gol diseara. Drept urmare, cea mai ofertanta dintre aceste promotii FCSB vs Lugano 7 decembrie provine de la aceasta casa de pariuri, care prezinta cota 10.0 pentru ca FCSB sa inscrie minim un gol. Eligibili la oferta sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “FCSB”. Depozitele prin Skrill sau Neteller nu se califica la promotie.Miza maxima a pariului este 40 RON. In cazul in care acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. Daca FCSB nu va marca vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj. Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditare.


Statistici favorabile pronosticului

·         FCSB a marcat in precedentele 24 intalniri oficiale de pe teren propriu

·         Lugano a primit cel putin doua goluri in cele doua deplasari de Europa  League

·         Lugano nu mai are nicio  sansa la calificare


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “FCSB”

2.       Plaseaza un pariu pe faptul ca FCSB va marca in meciul cu Lugano

3.       Daca pontul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.       Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


2. Cota 10.0 pentru victoria FCSB


O alta promotie care se adreseaza clientilor noi vine de la aceasta casa de pariuri, care ofera cota 10.0 pentru o victorie  FCSB in fata celor de la Lugano. Pentru asta trebuie doar sa te inscrii la casa online pana la ora meciului (22:05) si sa plasezi un pariu pre-live pe succesul FCSB. Miza maxima care se califica in vederea acestei promotii este 50 RON.Daca pariul este castigator, miza va fi rambursata cash, in vreme ce profitul va fi creditat sub forma de bonus in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Daca FCSB nu va castiga vei primi bonusul de bun-venit.  Acesta trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5 in cel mult 7 zile. 


Statistici favorabile pronosticului

·         FCSB a obtinut 7 victorii si o remiza in ultimele 8 partide de pe teren propriu, indiferent de competitie

·         Lugano a fost invinsa in cele doua deplasari de Europa League


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Plaseaza un pariu pe victoria FCSB in duelul cu Lugano

3.       In cazul in care FCSB se va impune vei obtine maxim 500 lei

4.       Daca pariul nu este castigator primesti bonusul de bun-venit


3. Cota 6.00 ca FCSB sa obtina cele 3 puncte


Ultima dintre cele 3 promotii FCSB vs Lugano 7 decembrie destinata noilor utilizatori o ofera aceasta casa de pariuri, unde gasim cota de 6.00 pentru victoria formatiei romanesti. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN91. Dupa parcurgerea acestui pas plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Lugano din piata Sportsbook. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Prin urmare, vei castiga maxim 300 lei daca FCSB se va impune. Miza iti va fi rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in cel mult 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria lui FCSB, cel folosind freebetul trebuie si el efectuat din piata Sportsbook.


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN91

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Lugano

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 300 lei


4. Asigurare de 100 RON


FCSB isi va asigura primul loc in grupa in urma unei victorii diseara, astfel evitand in saisprezecimile Europa League formatii precum AC Milan sau Arsenal. Daca, totusi, nu se va intampla ca FCSB sa se impuna, la aceasta casa de pariuri vei primi intreaga miza inapoi, pana la 100 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live de minim 50 lei pe victoria FCSB  in meciul cu Lugano. Pentru a participa la promotie trebuie doar sa te inscrii din pagina acesteia. Cat despre bonus, acesta trebuie pariat de 6 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile. 


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Inscrie-te la promotie din pagina acesteia

3.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in partida cu Lugano

4.       Daca pariul nu este castigator iti va fi rambursata miza, pana la 100 lei


5. Pariaza live si poti capata un freebet de 40 RON


Singura dintre aceste promotii FCSB vs Lugano 7 decembrie care vizeaza exclusiv pariurile live este oferita de aceasta casa de pariuri. Pe scurt, vei obtine o asigurare de 40 lei sub forma unui freebet daca vei efectua unul sau mai multe pariuri live pe meciul dintre FCSB si Lugano, iar la final vei inregistra o pierdere neta de cel putin 40 lei. Nu exista cota minima, freebetul fiind creditat imediat dupa incheierea partidei. Acesta trebuie pariat in maxim 7 zile.Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Plaseaza live minim 40 lei pe unul sau mai multe pariuri in meciul dintre FCSB si Lugano

3.       Daca vei avea o pierdere neta de cel putin 40 lei vei primi un freebet de 40 lei