Promotii evenimente sportive importante iulie 2017

In iulie avem destule evenimente sportive ce prezinta interes la nivel global, anumite case pariuri online prezentand promotii pentru ele. Aici ne referim la finala Cupei Confederatiilor, turneul de Grand Slam de la Wimbledon sau Turul Frantei.
 

Cote mult marite pentru victoria ambelor echipe in finala Cupei Confederatiilor


Diseara va avea loc finala Cupei Confederatiilor intre Germania si Chile. Nemtii pornesc cu prima sansa, insa nici chilienii nu sunt deloc de neglijat, mai ales ca au eliminat in semifinale campioana europeana, Portugalia. Astfel, casa de pariuri Betfair prezinta cota 8.00 pentru succesul Germaniei in timpul regulamentar si 12.0 pentru cel al chilienilor.
 
5958b1ef0f144_1498984943.png
 
Eligibili la promotie sunt doar cei care isi creeaza cont pana la ora meciului (21:00) utilizand codul ZFBN24. Miza maxima este 50 lei, lucru care inseamna ca daca Germania va invinge in 90 minute vei putea castiga cel mult 400 lei, iar daca Chile o va face vei putea castiga maxim 600 lei. Miza va fi rambursata cash, iar profitul in cel mult 24 ore sub forma de freebet.
 
  • Conditii freebet
Acesta trebuie rulat o singura data in maxim 90 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria uneia dintre cele doua adversare din Cupa Confederatiilor, cat si pariul folosind freebetul trebuie plasate in piata Sportsbook.
 

Obtine un freebet de 80 RON la finala Cupei Confederatiilor


Sapte  goluri a marcat Germania in ultimele doua meciuri, dand dovada de o forta ofensiva impresionanta, mai ales ca Low a decis sa experimenteze in acest turneu. Ofensiva nemtilor i-ar putea face si pe chilieni sa iasa din defensiva si sa atace mai mult, astfel incat sa asistam la o partida cu multe goluri. Pentru fiecare gol marcat de echipa ta favorita, casa de pariuri Sportingbet iti ofera un freebet de 20 lei, suma maxima fiind de 80 lei.
 
thumb_5958b203103f4_1498984963.png

Pentru a participa la promotie trebuie sa plasezi un pariu pre-live pe victoria in timp regulamentar a Germaniei sau a celor din Chile. Indiferent de rezultat vei primi 20 lei pentru fiecare gol inscris de echipa pe care ai ales-o. Freebetul se va credita in maxim 48 ore de la incheierea meciului. Acesta este disponibil timp de 7 zile, putand fi plasat pe orice pariu doresti.
 

Freebet de 75 RON pentru turneul de la Wimbledon


Incepand cu data de 3 iulie va debuta o noua editie a Grand Slamului de la Wimbledon, casa de pariuri Winmasters prezentand o promotie pentru prima saptamana a turneului. Premiul consta intr-un freebet in valoare de 75 lei, pe care il vei primi garantat (indiferent de rezultate) daca  vei plasa 10 pariuri din meciuri diferite de la Wimbledon in perioada 3-9 iulie.
thumb_5958b2155a75b_1498984981.png
 
Inainte de a plasa orice pariu trebuie sa dai click pe butonul “Particip”, pe care il gasesti in pagina promotiei. Pariurile pot fi live si/sau pre-live, insa tine cont ca miza minima individuala trebuie sa fie 30 lei, iar cota minima 1.75. Cele pe marketurile tip Handicap nu se iau in considerare pentru promotie. Imediat ce ai plasat cele 10 pariuri vei primi freebetul in valoare de 75 lei. Acesta poate fi plasat pe bilet simplu, pre-live, cu o cota minima de 1.75, dar doar pe un meci de la Wimbledon. Castigul maxim provenit din pariul gratuit este 400 lei.
 

Castiga un freebet de 20 RON la Wimbledon


Casa de pariuri Fortuna vine si ea cu o promotie la Wimbledon, insa pe toata durata turneului. Premiul consta intr-un freebet de 20 lei, tot ce trebuie sa faci fiind sa plasezi live 5 pariuri exclusiv de la Wimbledon pe meciuri diferite, cu o valoare minima de 20 lei si o cota minima de 1.5.
 
thumb_5958b227eedea_1498984999.png
 
Nu se specifica clar, insa banuim ca vei castiga un freebet de 20 lei de fiecare data cand vei plasa 5 pariuri live la turneul de la Wimbledon. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la momentul incarcarii lui in cont, trebuind plasat live doar pe turneul de la Wimbledon, la o cota minima de 1.5. Cota maxima la care poate fi folosit este 8.00, acesta putand fi divizat in mai multe pariuri, nefiind obligatoriu ca intreaga suma a freebetului sa se foloseasca integral pe un singur pariu.
 

Obtine zilnic un freebet in valoare de 50 RON la Turul Frantei


Cea mai asteptata competitie de ciclism a anului, Turul Frantei, a inceput, o data cu ea Winmasters prezentand o promotie destul de interesanta. Aceasta ii ofera posibilitatea fiecarui utilizator de a castiga in fiecare zi un freebet in valoare de maxim 50 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu de minim 50 lei pe Turul Frantei, iar daca acesta va fi necastigator, miza ti se va rambursa.
 
thumb_5958b23a655d2_1498985018.png
 
Pariul trebuie sa aiba cota minima 1.75, sa fie pre-live si singur pe bilet, freebetul fiind acordat in maxim 24 ore din momentul incheierii etapei respective. Daca vei plasa in fiecare zi a competitiei cel putin un pariu pe Turul Frantei, iar acesta se va dovedi necastigator, vei primi de fiecare data un freebet de maxim 50 lei. Atentie, ti se va acorda freebetul doar in cazul in care primul pariul al zilei efectuat pe Turul Frantei va fi necastigator.
 
  • Conditii freebet
Acesta trebuie folosit pentru a paria pe etapa urmatoare din Turul Frantei. Cota minima a freebetului este 1.75, selectia trebuind sa fie singura pe bilet si pre-live. Castigul maxim provenit din acest freebet este 400 lei. Pariurile in contradictie sau repetitive duc  la anularea promotiei.