Promotii Champions League 12-13 septembrie

Asteptarea fotbalului european de inalta calitate a luat sfarsit, la mijlocul acestei saptamani urmand a se desfasura meciuri destul de tari din grupele Champions League, capul de afis tinandu-l cel de astazi dintre Barcelona si Juventus.

 
1. Cota 6.00 pentru victoria Barcelonei


Cu siguranta foarte multi microbisti asteapta cu nerabdare partida de diseara dintre Barcelona si Juventus, majoritatea urmand a plasa pariuri. Avand in vederea ca Barcelona va juca pe teren propriu, fiind cunoscuta forta catalanilor pe Camp Nou, putini sunt cei ce se vor incumeta sa parieze pe o victorie a lui Juventus.
 
Prin urmare, aceasta casa de pariuri prezinta o promotie in urma careia vei obtine cota 6.00 pentru un succes al catalanilor. La promotie sunt eligibili toti cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea unul introducand codul ZFBN45.
 

Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei. Miza maxima pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul in care Barcelona se va impune vei castiga cel mult 300 lei. Miza iti va fi rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
Statistici favorabile pronosticului
 • Barcelona a obtinut 15 victorii din ultimele 16 partide in Champions League pe teren propriu
 • Barcelona nu a primit gol in acest sezon de La Liga
 
Cum procedez?
 1. Deschide un cont la casa de pariuri introducand codul ZFBN45
 2. Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul cu Juventus
 3. Daca Barcelona se va impune vei castiga maxim 300 lei
 

2. Cota 4.00 pentru o victorie aproape sigura a lui Real Madrid


Cel mai facil meci din aceasta prima etapa a grupelor Champions League il are Real Madrid, care o va intalni pe teren propriu pe APOEL Nicosia. Cota normala a madrilenilor la victorie este una atat de mica incat nu merita pariata, insa aceasta casa de pariuri te va face sa mizezi pe victoria detinatoarei Champions League, intrucat ofera cota 4.00. La promotie sunt eligibili toti cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea unul introducand codul ZFBN46.
                                                               
Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Real Madrid. Miza maxima pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul in care Real Madrid se va impune vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti va fi rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
 
Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Real Madrid, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
Statistici favorabile pronosticului
 • Campionatul Spaniei este net superior fata de cel al Ciprului
 • 10 victorii si doua remize a obtinut Real Madrid in ultimele 12 intalniri pe teren propriu in Champions League
 • APOEL Nicosia a suferit 4 infrangeri in ultimele 7 deplasari de Champions League
 
Cum procedez?
 1. Deschide un cont la casa de pariuri introducand codul ZFBN45
 2. Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in meciul cu APOEL Nicosia
 3. Daca Real Madrid se va impune vei castiga maxim 200 lei
 

3. Rambursare de 200 RON pentru prima etapa a grupelor Champions League


Luand in considerare si faptul ca in prima etapa a fazei grupelor Champions League se vor disputa cateva meciuri tari, ale caror rezultate finale sunt destul de greu de anticipat, nu ar trebui sa ratezi promotia acestei case de pariuri, care se adreseaza tuturor. Pe scurt, ti se va rambursa miza pariata, pana la 200 lei, pentru selectiile necastigatoare in meciurile de Champions League disputate marti si miercuri.
 
 
Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia si sa plasezi minim 4 pariuri pe meciuri distincte de Champions League. Acestea pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet. Miza minima a fiecaruia este 50 lei, iar cota minima 1.5. Daca unul sau mai multe pariuri vor fi necastigatoare, casa de pariuri iti va rambursa miza totala a acestora, in limita a 200 lei, sub forma de bonus. Sectiunea “biletul zilei” poate fi de mare ajutor in cazul in care nu esti convins de pontul pe care doresti sa-l plasezi.
 
Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea primei etape din faza grupelor. Acesta trebuie pariat de 6 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, insa si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj. 
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Inscrie-te la promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza minim 4 pariuri pe meciurile din aceasta etapa de Champions League
 4. Vei primi un bonus de maxim 200 lei, in functie de suma mizelor pariurilor necastigatoare
 

4. Obtine 50 RON bonus doar pentru meciurile din 12 septembrie


La aceasta casa de pariuri ai sansa doar astazi de a obtine un bonus de 50 lei pentru a plasa un pariu live. Promotia este eligibila pentru toti clientii carora nu le-a fost interzisa participarea la promotii de catre casa de pariuri.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu de minim 100 lei, pre-live sau live, insa singur pe bilet, pe orice selectie din Champions League din 12 septembrie, la o cota minima de 1.5. Pariul trebuie plasat in piata Sportsbook, inn maxim 24 ore dupa ce ai facut asta creditandu-ti-se freebetul in valoare de 50 lei. Pariurile la care s-a efectuat Cash Out nu sunt eligibile la promotie.
 
 
Freebetul trebuie plasat livet pe orice meci si pe orice selectie, indiferent de cota, in termen de 7 zile de la creditare. Amintim insa ca in cazul unui pariu castigator in cont nu se va credita valoarea freebetului, ci doar profitul.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul aici
 2. Plaseaza, live sau pre-live, un pariu de minim 100 RON pe un meci de Champions League care se va desfasura pe 12 septembrie
 3. Indiferent de rezultatul partidei, in maxim 24 ore vei primi un freebet de 50 RON
 4. Acesta trebuie plasat live
 
 

5. Rambursare de 40 RON pentru Barcelona vs Juventus


Derby-ul din aceasta seara dintre Barcelona si Juventus beneficiaza de o promotie si la aceasta casa de pariuri. Aici ti se va rambursa suma de 40 lei, sub forma de freebet, daca vei plasa cel putin un pariu live pe meciul dintre Barcelona si Juventus, cu o valoare totala de minim 40 lei si in cazul in care la sfarsitul partidei vei avea o pierdere neta de cel putin 40 lei.
 
 
Acesta va fi disponibil timp de 7 zile din momentul creditarii, putand fi plasat pe orice pariu doresti, indiferent de cota. In cazul unui pariu castigator in cont nu ti se va credita valoarea freebetului, ci doar profitul.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Plaseaza minim un pariu live pe meciul dintre Barcelona si Juventus, totalizand cel putin 40 lei
 3. Daca la finalul meciului vei avea o pierdere neta (castiguri – pierderi) de minim 40 lei vei obtine un freebet de 40 lei
 
In afara celor 5 promotii, ni se mai prezinta una in vederea meciurilor din prima etapa de Champions League. Promotia este oferita de cea mai apreciata casa de pariuri, putand fi consultata aici. Este singura promotie la care poti participa gratuit, pentru ca la finalul etapei sa poti castiga 100 000 euro  bani cash. V-am facut curiosi? Aflati mai multe detalii accesand acest link.