Cinci scoruri corecte in Champions League iti pot aduce 100 000 euro bani cash

La mijlocul saptamanii viitoare va avea loc prima etapa din faza grupelor Ligii Campionilor, anumite meciuri fiind demne de fazele finale ale competitiei.
 
Cu siguranta va fi un interes mare in randul pariorilor in vederea acestor partide. Cea mai apreciata casa online licentiata in Romania doreste ca experienta plasarii pariurilor sa fie placuta in acest sezon de Champions League. Sigur asa se va intampla, avand in vedere ca aceasta prezinta peste 130 optiuni de pariu pentru fiecare eveniment.
 
In afara de asta, casa de pariuri ofera o promotie cu premii in valoare de 100 000 euro bani cash. Da, ati citit bine, aceasta suma ajungand la cel care va fi extrem de inspirat in prima etapa a fazei grupelor Champions League. Daca vor fi mai multi premiul se va imparti in mod egal, iar daca nu va fi niciunul nu se va acorda.
 

Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia premiului?


In primul rand, trebuie sa intri pe pagina promotiei si sa optezi pentru aceasta. Apoi acceseaza linkul “Completeaza pronosticul”, pe care il gasesti sub butonul “Optati”. Iti vor aparea 5 meciuri din Champions League din prima etapa a fazei grupelor la care va trebui sa anticipezi scorul corect. Este vorba despre Barcelona - Juventus, Manchester United - Basel, Tottenham - Dortmund, Feyenoord - Manchester City si Liverpool - Sevilla. Dupa ce ai plasat scorurile pentru cele 5 partide completeaza-ti numele de utilizator, prenumele si numele de familie in casutele aferente, dupa care apesi pe sageata verde din josul paginii.
 
 
Primul pronostic cu scorurile corecte ale celor 5 partide este complet gratuit. Pentru a-ti mari sansele de castig, poti plasa pana la 3 pronosticuri, a doua sansa de a pronostica scorurile corecte primind-o cand vei plasa minim 150 lei exclusiv pe meciuri de fotbal, iar o a treia cand vei plasa minim 300 lei exclusiv pe fotbal. Promotia este valabila pana in noaptea de 12 septembrie, ora 01:59. Pariurile trebuie sa fie stabilite pentru a putea adauga din nou pronosticul cu scoruri corecte. Odata ce ai efectuat si trimis un pronostic, acesta nu mai poate fi schimbat.
 

Acordarea premiului


Daca dupa disputarea celor 5 partide din Champions League vei fi singurul care va nimeri cele 5 scoruri corecte vei castiga 100 000 euro bani cash. Castigatorul va fi anuntat si contactat in termen de 48 ore de la incheierea meciurilor.
 

Cum procedez?

 
  1. Daca  nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide-ti unul aici
  2. Opteaza pentru promotie din pagina acesteia
  3. Apasa pe “Completeaza pronosticul”, imediat sub “Optati”
  4. Completeaza scorul corect al celor 5 partide propuse
  5. Prima incercare este gratuita, a doua si a treia o poti accesa daca vei miza 150 lei, respectiv 300 lei exclusiv pe fotbal
  6. Daca esti singurul care ai anticipat corect toate pronosticurile vei castiga 100 000 euro bani cash
 

Nu-ti refuza sansa de a castiga 100 000 euro