Promotii case pariuri online 6-8 decembrie

1. Atletico Madrid beneficiaza de cota 16.0


Vom incepe cu acelea care vizeaza potentialii clienti ai respectivei case de pariuri online. Astfel, in opinia noastra 888sport (click aici pentru recenzie) beneficiaza de cea mai tentanta promotie, aceasta oferind cota 6.00 pentru Bayern Munchen si 16.0 pentru Atletico Madrid. Tot ce trebuie sa faci pentru a profita de aceste cote este sa fii printre primii 1 000 care se inregistreaza la 888sport si care efectueaza un pariu pe victoria uneia dintre cele doua formatii.


 
Miza maxima acceptata pentru a beneficia de aceste cote marite este 50 lei. Daca vei miza mai mult, diferenta va fi calculata la cotele normale (in acest moment 1.6 pentru Bayern Munchen si 6.4 pentru Atletico Madrid). Daca vei plasa pariul la cota marita vei fi in continuare eligibil pentru bonusul de bun-venit. Bonusul in urma cotei marite trebuie rulat de 10 ori la cote de minim 2.00 in termen de 60 zile de la creditare.
 

2. Cota marita pentru victoria Barcelonei


O alta casa de pariuri care ofera o cota marita pentru nou-inregistrati este Betfair (click aici pentru recenzie). De cota 5.00 pentru victoria Barcelonei pe teren propriu asupra celor de la Monchengladbach vor beneficia cei care se vor inregistra pana la ora meciului utilizand codul bonus ZSKM71. Daca vei face asta nu vei mai putea beneficia de bonusul de bun-venit.


 
Miza maxima care se califica pentru aceasta cota marita este 50 lei. Daca vei plasa un pariu mai mare, diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 1.4. Daca pariul va fi necastigator, miza va fi rambursata, pana la 50 lei. Aceasta va trebui rulata o singura data in termen de 90 zile la cota minima 1.5, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. La fel se procedeaza si in cazul rularii bonusului. Orice pariu in vederea rulajului, dar si pariul pe victoria Barcelonei, trebuie plasat doar din piata ‘’Sportsbook’’.

 
3. Pariaza pe totalul golurilor la Atletico Madrid vs Bayern Munchen si primesti o rambursare


Alte promotii case pariuri online 6-8 decembrie gasim la Netbet (click aici pentru recenzie). Prima dintre cele doua se refera la partida de astazi dintre Atletico Madrid si Bayern Munchen. Concret, vei primi o rambursare de maxim 100 RON daca vei plasa un pariu, live sau pre-live, de minim 50 RON pe numarul de goluri din acest meci (Under/Over). Miza rambursata trebuie pariata de 6 ori pe cote minime de 1.6 sau, in cazul unor bilete multiple fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj, insa biletele multiple pe care se regasesc aceste selectii conteaza. Bonusul este valabil timp de 7 zile, pariul trebuind sa fie nu numai plasat, ci si stabilit pana atunci.

 
4. Fiecare gol inscris la Real Madrid – Borussia Dortmund iti aduce 20 RON


Derby-ul de maine, 7 decembrie, care va decide castigatoarea grupei, va avea loc intre Real Madrid si Borussia Dortmund. Se asteapta un meci spectaculos aici, drept pentru care Netbet va oferi 20 lei  pentru fiecare gol marcat. Tot ce trebuie sa faci pentru a capata bonusul este sa te inscrii la promotie si sa pariezi, pre-live sau live, pe bilet simplu, pe acest meci. Daca pariul va fi necastigator vei primi, sub forma de freebet, 20 lei pentru fiecare gol marcat in aceasta intalnire.


 
Freebetul va fi creditat in termen de 48 ore de la incheierea acestei partide, trebuind pariat pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la acordarea freebetului. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania pot beneficia de aceasta promotie.

 
5. Pentru fiecare 5 pariuri plasate pe cupele europene primesti un freebet


O promotie interesanta, care a rulat pe toata durata fazei grupelor cupelor europene vine de la casa de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie). Aici vei primi un freebet de 20% din suma a 5 pariuri pe care le vei plasa pe Champions  League si/sau Europa League, indiferent daca acestea vor fi sau nu castigatoare. Daca esti nehotarat pe ce sa pariezi, o mana de ajutor iti ofera expertii nostri in cadrul biletului zilei. Atentie, daca ai acelasi meci pe doua bilete, doar primul va fi eligibil pentru promotie. De asemenea, doar pariurile pe bani reali se iau in considerare. Toate pariurile trebuie sa aiba o cota minima de 1.5. Suma maxima pe care o poti primi sub forma de freebet este 100 lei. Freebetul poate fi folosit la cota maxima 8.00.


 

6. Freebeturi pentru meciul lui Leverkusen si al Stelei


Alte promotii case pariuri online 6-8 decembrie vin de la Circus (click aici pentru recenzie). Una dintre ele ofera un freebet  de maxim 100 lei pentru partida dintre Leverkusen si Monaco daca vei depune si paria 50 lei pe acest meci, iar pariul va fi necastigator. A doua promotie se refera la meciul de Europa League dintre Villarreal si Steaua, miza fiind rambursata sub forma de freebet, in limita a 100 lei, daca vei plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de minim 25 lei pe acest eveniment sportiv, nu va fi castigator, iar partida dintre cele doua formatii se va incheia cu scorul de 0-0. La promotii poti opta foarte simplu, bifand casuta aferenta pe bilet. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, iar valoarea acestuia nu va fi rambursata in cont in cazul unui pariu castigator.