Promotii case pariuri online 3-5 decembrie 2016

Si pentru acest weekend avem promotii pentru Liga I, insa de aceasta data nu vom incepe cu ele, ci ne vom indrepta spre meciul asteptat de toti microbistii. Este vorba, bineinteles, despre cel dintre Barcelona si Real Madrid.
 

1. Cota 7.00 pentru victoria Barcelonei si 12.0 pentru cea a lui Real Madrid


Casa de pariuri 888sport ofera doua promotii pentru acest derby, una dintre ele vizand doar jucatorii care nu au cont inca la aceasta. Daca vei fi printre primii 1 000 utilizatori care se vor inregistra la 888sport vei beneficia de cota 7.00 pentru succesul Barcelonei si 12.0 pentru cel al lui Real Madrid in El Clasico. Daca esti nehotarat asupra pariului pe care doresti sa il pui, poate te vei hotari dupa ce vei arunca un ochi pe rubrica ’’biletul zilei’’. Miza maxima pentru care se poate beneficia de aceste cote marite este 50 lei. Eventualul bonus trebuie rulat de 10 ori pe cote totale de minim 2.00 in termen de 60 zile.


 

2. Castiga 25 000 RON cu doar 6 pronosticuri


A doua promotie a casei de pariuri 888sport pentru acest derby va oferi 25 000 lei celui ce va prezice in mod corect toate cele 6 pronosticuri pentru selectiile oferite. Este vorba despre Rezultatul la pauza, Rezultatul final, Marcatorul primului gol, Marcatorul principal (cine inscrie cele mai multe goluri), Echipa care va primi cele mai multe cartonase galbene si Numarul total de cornere (sub/peste/fix  9). Aceste optiuni le vei gasi daca vei accesa butonul ‘’Accepta provocarea’’ de pe pagina promotiei. Odata deschisa pagina, trebuie doar sa alegi numerele/numele care opinezi ca vor face predictia castigatoare, in aceeasi pagina trebuind sa scrii si username-ul.


 
In partea a doua trebuie sa plasezi un pariu/bilet de cel putin 100 lei care sa aiba cota minima 2.00. Alternativ, poti rula 100 lei la jocurile de cazino. Aceasta actiune este necesara pentru a-ti confirma cele 6 pronosticuri, devenind, astfel, eligibil la promotie. In cazul in care plasezi un pariu, selectia trebuie sa fie de pe meciul dintre Barcelona si Real Madrid, iar daca plasezi un biilet, una dintre  selectii trebuie sa contina acest meci. Cei 25 000 lei vor fi distribuiti in maxim 72 ore intre cei care au nimerit toate cele 6 pronosticuri. Daca nu exista nimeni care sa fi facut asta, 1 000 euro vor fi impartiti la cei ce au nimerit 5 predictii. Daca nimeni nu va avea minim 5 predictii corecte premiul nu va fi atribuit.
 

3. Cota 7.00 pentru Barcelona si 13.0 pentru Real Madrid


Casa de pariuri Betfair ofera si ea o promotie dedicata tuturor celor ce isi  vor face un cont pana la ora meciului (sambata , 17:15) introducand codul bonus ZSKM62. Cei ce vor face asta nu vor eligibili pentru bonusul de bun-venit, insa vor avea ocazia de a paria la cota 7.00 pentru victoria Barcelonei sau la 13.0 pentru cea a lui Real Madrid.


 
Maxim 50 lei se vor inmulti cu aceste cote marite. Daca pariul va fi necastigator, miza va fi restituita, valoarea maxima fiind 50 lei. Rambursarea sau castigul trebuie pariat o singura data pe o cota minima de 1.5 in termen de 90 zile. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Atat pariul pe victoria uneia dintre cele doua echipe, cat si rulajul trebuie efectuate pe piata ‘’Sportsbook’’.
 

4. Miza rambursata in cazul unui pariu necastigator


Ultima  casa de pariuri in articolul nostru care ofera o promotie pentru ‘’El Clasico’’ este  Netbet. Astfel, trebuie sa pariezi live, singur pe bilet, cel putin 50 lei pe acest meci, iar daca pariul ales de tine va fi necastigator, intreaga miza va fi rambursata, in limita a 100 lei. Nu exista restrictii asupra cotei si nici a selectiei. Trebuie punctat, de asemenea, ca ‘’El Clasico’’ poate fi vazut live la Netbet TV, asta oferindu-va un usor avantaj asupra pariului pe care urmeaza sa il plasati.


 
Puteti plasa oricate pariuri doriti pe acest meci, fiecare cu miza de 50 lei pentru a conta la promotie, insa doar primul necastigator va fi rambursat. Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Handicap sau Under/Over nu vor conta la rulaj. Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare, in acest interval toate meciurile care au fost plasate in scopul rulajului trebuind sa se incheie.
 

5. Obtine 10 RON in Liga I pentru fiecare gol inscris in meciurile cu pariuri necastigatoare


Dupa cum am precizat la inceput, nu toate aceste promotii case pariuri online 3-5 decembrie 2016 au legatura cu meciul dintre Barcelona si Real Madrid. Spre exemplu, Netbet a pregatit o surpriza placuta pentru cei ce nu sunt prea inspirati la meciurile din Liga I din acest weekend. Este vorba de oferirea unui bonus de 10 lei pentru fiecare gol inscris in meciul in care pronosticul tau nu a fost castigator. Pentru a fi eligibil la aceasta promotie, trebuie sa te inscrii si sa plasezi, pre-live sau live, un pariu de minim 50 lei, pe cel putin un meci din Liga I.


               
Daca vei alege pariurile pre-live trebuie sa stii ca poti miza doar pe rezultatul final, pe cand in cazul pariurilor live poti miza pe orice selectie, neexistand nici restrictii de cota. Doar primul pariu eligibil pentru fiecare meci va fi luat in calcul la creditarea bonusului. Acesta trebuie pariat de 6 ori la evenimente sportive cu o cota minima de 1.6, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.
 

6. Free-bet-uri pentru derby-urile din acest weekend


Promotii case pariuri online 3-5 decembrie avem si la Circus. Una dintre cele doua ne ofera un freebet de pana la 100 lei daca vom depune si paria minim 50 lei pe meciul dintre Lazio Roma si AS Roma, iar pariul nu va fi castigator. A doua promotie va oferi o rambursare sub forma de freebet in limita a 150 lei daca vom paria pe meciul dintre Manchester City si Chelsea, pariul va fi necastigator, iar meciul se va termina cu scorul de 0-0. Pariul trebuie sa fie de minim 25 lei.


 
Ambele oferte se accepta bifand casuta verde de pe biletul de joc. Valoarea freebetului nu va fi creditata in cont in cazul unui pariu castigator, dar in cazul unuia anulat se va returna. Freebetul va expira dupa 7 zile de la creditare.


7. Freebet de 25 RON la ‘’El Clasico’’


Din randul caselor de pariuri ce ofera promotii pentru derby-ul din Primera Division se numara si Sportingbet. Aceasta ofera un freebet in valoare de 25 lei celor ce plaseaza cel putin un pariu pe piata ‘’scor corect’’.  Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar freebetul va fi de 25 lei indiferent cate pariuri necastigatoare ai avea. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, iar in cazul unui castig valoarea acestuia nu va fi rambursata.