Promotii 9-11 septembrie

In acest weekend se vor desfasura adevarate derby-uri in campionatele de top, casele de pariuri pregatind cateva promotii  atat pentru acestea, cat si pentru celelalte meciuri, inclusiv de Liga I.
 

1. Cota 6.00 pentru victoria FCSB


Astazi, 9 septembrie, incepand cu ora 20:30, FCSB va intalni in deplasare Viitorul, o victorie aducand-o pe primul loc. Sa nu uitam insa ca anumiti jucatori ai FCSB au fost convocati la nationala pentru partidele de zilele trecute.
 
Vor fi multi care vor paria pe succesul lui FCSB, avand in vedere aici si istoricul intalnirilor directe, astfel aceasta casa de pariuri venind cu o promotie care ofera cota 6.00 pentru ca FCSB sa obtina toate cele 3 puncte. Eligibili la promotie sunt toti cei care nu au cont la casa online si isi vor crea pana la ora meciului (sambata, 21:45) introducand codul ZFBN43.
 
 
Plaseaza apoi un pariu pre-live pe victoria oaspetilor. Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
Acesta trebuie rulat in 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 1. FCSB a invins in 11 din ultimele 13 intalniri directe oficiale
 2. Viitorul nu a marcat in precedentele 3 partide de pe teren propriu din Liga I
 3. FCSB a obtinut victorii in toate cele 3 deplasari de Liga I
 
Cum procedez?
 1. Creeaza-ti cont la casa de pariuri introducand codul ZFBN43
 2. Plaseaza un pariu pre-live conform caruia FCSB se va impune
 3. Daca pariul este castigator vei primi miza cash, pentru ca profitul sa fie acordat sub forma de freebet
 

2. In fiecare  zi de Liga I poti obtine un freebet


Liga I a ajuns la etapa a noua, ca in fiecare runda aceasta casa de pariuri venind cu o promotie in urma careia vom primi in fiecare zi de Liga I un freebet in valoare de 15 RON daca vom paria pe meciurile propuse. In aceasta runda ele se vor disputa sambata intre Viitorul si FCSB, duminica intre CFR Cluj si CSU Craiova, iar luni intre Dinamo si ACS Poli.
 
 
Inainte de a plasa orice pariu pe aceste meciuri trebuie sa te inscrii pentru respectiva partida din pagina promotiei. Pariaza apoi pre-live pe meciurile la care ai ales sa participi, cu o miza minima de 50 lei si la o cota minima de 1.75. Pariurile pe tipurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se califica pentru promotie. Dupa plasarea pariului vei primi un freebet de 15 lei. Acesta trebuie mizat live pe acelasi meciCota minima a pariului live trebuie sa fie 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici
 2. Inscrie-te la meciurile pe care vrei sa pariezi de pe pagina promotiei
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe respectivul meci
 4. Pariaza freebetul obtinut live pe acelasi meci
 

3. Castiga 3 freebeturi in acest weekend


Aceasta casa de pariuri a hotarat ca meciurile din campionatele de top, insa si din Liga I din weekend sa fie sarbatorite cu nu mai putin de 3 freebeturi. Pentru asta trebuie sa te inscrii la promotie din pagina acesteia si sa plasezi minim 7 pariuri, live sau pre-live, singure pe bilet, pe partide diferite din cel putin unul dintre campionatele urmatoare:  Premier League, La Liga, Serie A si Liga 1. Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza de cel putin 50 lei si o cota minima de 1.5. Poti consulta biletul zilei in cazul in care doresti sa vezi cateva ponturi propuse de experti.
 
 
Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent de rezultatul pariurilor. Fiecare freebet trebuie pariat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la creditarea freebeturilor.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza minim 7 pariuri pre-live sau live pe meciuri diferite din cel putin unul din campionatele enumerate mai sus
 3. Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi freebeturile
 

4. Cota 4.00 pentru victoria Barcelonei


Diseara, incepand cu ora 21:45, Barcelona o va intalni pe teren propriu pe Espanyol in cea de-a treia runda intr-un derby catalan ce se anunta a fi la discretia gazdelor.
 
In vederea partidei de diseara, aceasta casa de pariuri pluseaza mult, marind cota pentru succesul gazdelor de la 1.14, cat este cea normala, la 4.00. Eligibili la promotie sunt toti cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea pana la ora meciului introducand codul ZFBN44.
 
 
Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria gazdelor. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Creeaza-ti cont la casa de pariuri introducand codul ZFBN44
 2. Plaseaza un pariu pre-live conform caruia FC Barcelona se va impune
 3. Daca pariul este castigator vei primi miza cash, pentru ca profitul sa fie acordat sub forma de freebet
 

 
5. Pariezi 50 RON si obtii 200 RON in finalele US Open sau in La Liga


O promotie destinata celor ce nu au cont ne prezinta aceasta casa de pariuri. De fapt, este vorba de doua promotii, noi putand alege insa doar una. Astfel, toti cei care deschid cont folosind codul “BONUS200” si vor plasa primul pariu de fix 50 lei la o cota minima de 1.2 pe meciurile de azi, 9 septembrie din La Liga sau pe finalele US Open de sambata sau duminica, vor primi 200 RON indiferent de rezultatul pariului. Promotia inlocuieste bonusul de bun-venit. Daca vei depune prin metodele Skrill sau Neteller nu vei fi eligibil la promotie.
 
 
Bonusul de 200 RON se va acorda in 48 ore de la incheierea partidei respective. Acesta trebuie pariat de 6 ori la o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, cele de tip Handicap si Under/Over nu vor conta la rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri utiliizand codul BONUS200
 2. Pariaza fix 50 RON pe orice meci la o cota minima de 1.2 pe finalele de la US Open sau pe meciurile din La Liga de astazi, 9 septembrie
 3. Indiferent de rezultatul pariului tau vei primi un bonus de 200 RON
 

6. Asigurare de 40 RON la Manchester City vs Liverpool


Prima partida de azi din Premier League, care va incepe la 14:30, va avea loc intre Manchester City si Liverpool, duel ce se anunta destul de spectaculos.
La aceasta casa de pariuri vei beneficia de o rambursare in valoare de 40 lei sub forma de freebet daca vei plasa minim un pariu live in valoare totala de cel putin 40 lei, iar la sfarsitul partidei vei avea o pierdere neta (castiguri-pierderi) de minim 40 lei. Freebetul va fi disponibil a doua zi, putand fi pariat la orice cota si pe orice sport doresti.
 
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza minim un pariu live cu o miza minima totala de cel putin 40 lei pe partida dintre Manchester City si Liverpool
 3. Daca vei inregistra pierderi nete de minim 40 lei vei primi un freebet in valoare de 40 lei
 

7. Doar astazi poti obtine freebeturi de 200 RON pariind de pe mobil


In aceste zile se vor desfasura finalele US Open, cateva meciuri foarte interesante din ligile europene de top la fotbal, fazele finale la Eurobasket, partide de NFL, NHL, etc. .
 
Avand in vedere oferta bogata, aceasta casa de pariuri ne ofera un freebet in valoare de 20 lei dupa fiecare 5 pariuri plasate, indiferent de cota. Promotia nu este disponibila pentru pariurile de pe desktop, ci doar pentru cele plasate de pe mobil. Dupa plasarea a 5 pariuri de minim 20 lei fiecare vei primi un freebet de 20 lei.
 
 
Pariurile trebuie efectuate intre orele 12:00 si 23:59. Atentie, acestea nu trebuie sa se joace neaparat in intervalul 12:00-23:59, ci doar sa fie plasate. Oferta este valabila de 10 ori, astfel ca daca vei plasa 50 pariuri in acest interval vei primi freebeturi totale de 200 lei. Freebetul trebuie utilizat tot pe mobil, in termen de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe un singur eveniment sau mai multe pe bilet. Cota totala maxima pe care poate fi plasat un freebet este 8.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Plaseaza pariuri de pe mobil in intervalul 12:00-23:59
 3. La fiecare 5 pariuri plasate vei primi un freebet de 20 lei
 4. Promotia este valabila de 10 ori doar in aceasta zi