Promotii 23-24 noiembrie 2016

Spre surprinderea noastra, in aceasta saptamana nu avem parte de multe oferte pentru Champions League, lucrurile schimbandu-se insa cand vine vorba despre meciurile formatiilor romanesti din Europa League.
 
Vom incepe cu una dintre cele doar doua promotii pentru meciurile de diseara, una oferita de casa de pariuri 888sport. Aceasta ofera cote mult marite pentru victoria celor doua formatii in partida dintre Arsenal si PSG. Pentru a beneficia de aceste cote trebuie sa fiti printre primii 1 000 care se inregistreaza pana diseara, la ora meciului, la aceasta casa de pariuri. Daca veti face asta si veti alege sa plasati un pariu pre-live, singur pe bilet, pe rezultatul final al acestei partide, veti avea cota 7.00 pentru victoria lui Arsenal si 11.0 pentru cea a lui PSG.


 
Miza minima pe care trebuie sa o pariati pentru a beneficia de aceasta oferta este 5 lei, iar cea maxima 50 lei. Puteti plasa si mize mai mari, insa diferenta va fi calculata la cotele normale, care in acest moment sunt 2.75 pentru gazde si 2.8 pentru oaspeti. Sa spunem, de asemenea, ca veti beneficia in continuare de bonusul de bun venit. Castigul in urma cotelor marite se va credita sub forma de bonus si va trebui rulat de 10 ori pe cote minime de 2.00, intr-un interval de 60 zile.
 
Casa de pariuri Netbet ofera nu mai putin de 3 promotii, toate pentru partidele Stelei si ale Astrei din Europa League. Vom incepe cu promotia la care sunt eligibili cei ce se vor inregistra pana maine, 24 noiembrie, la ora 20:00, cand va incepe meciul Stelei de pe teren propriu cu Osmanlispor, introducand codul bonus ‘’COTAS’’ la inregistrare. Acestia vor beneficia de cota 10.0 pentru victoria Stelei,  pariul trebuind sa fie pre-live si singur pe bilet.


 
Pentru a fi eligibili la aceasta promotie nu trebuie sa efectuati primul depozit prin Skrill sau Neteller. De asemenea, cei ce introduc codul ’’COTAS’’ la inregistrare nu vor beneficia de oferta de bun-venit, constand intr-un bonus de inregistrare cumulat in valoare de 1 500 lei. Pariul maxim este 40 lei, ceea ce inseamna ca veti castiga 400 lei de pe urma acestei promotii daca Steaua se va impune. Bonusul trebuie pariat in termen de 60 zile de 4 ori la cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul e pierzator, miza va fi rambursata, in limita a 40 lei. Rambursarea trebuie rulata de 6 ori la cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu toate selectiile trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj. Doar utilizatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 
Netbet s-a gandit insa si la cei ce au deja cont, oferind, atat pentru acestia, cat si pentru cei nou inregistrati cate un freebet de 10 lei pentru fiecare gol marcat in partidele Stelei si/sau ale Astrei. Pentru asta trebuie sa plasezi minim 50 lei, pre-live sau live pe bilet simplu pe partida/partidele pentru care doresti sa obtii freebetul. Daca este vorba de un pariu pre-live, atunci trebuie sa plasezi un pariu pe rezultatul final (1X2). Daca vorbim de pariuri live, atunci poti opta pentru orice selectie, oricat de mica ar fi cota. Nu uita sa te inscrii din pagina promotiei pentru a fi eligibil.


 
Freebeturile vor fi creditate in maxim 72 ore de la incheierea partidelor. Acestea trebuie pariate o singura data in termen de 7 zile de la creditare pe evenimente sportive cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, toate selectiile trebuie sa aiba cote minime de 2.00.


 
Casa de pariuri Betfair vine si ea cu o promotie pentru meciul Stelei cu turcii de la Osmanlispor. De aceasta  vor putea beneficia toti cei ce se inscriu la Betfair utilizand codul ’’ZSKM57’’. Acestia vor putea paria pe cota 8.00 pentru victoria Stelei, miza maxima permisa pentru a beneficia de cota fiind de 50 lei. Daca vei profita la maxim de promotie ai putea obtine 400 lei, insa nu vei mai putea lua 450 lei, cat e bonusul maxim de inregistrare.


 
Daca pariul va fi necastigator miza va fi returnata, in limita a 50 lei. Rambursarea/bonusul trebuie pariata o singura data la o cota minima de 1.5 in termen de 90 zile. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota 1.5. Atat rulajul, cat si pariul pe victoria Stelei, trebuie efectuate din piata ’’Sportsbook’’ si nu din ’’Exchange’’.
 
Promotii 23-24 noiembrie 2016 gasim si la casa de pariuri Circus, una referindu-se la Champions League, cealalta la Europa League. Cea din Champions League vizeaza partida dintre Arsenal si PSG, aceasta oferind un freebet de maxim 100 lei daca vei depune si paria minim 50 lei pre-live si singur pe bilet pe aceasta partida, indiferent de cota. Cea din Europa League se refera la meciul Stelei cu Osmanlispor, beneficiind de un freebet in valoare de 150 lei daca vei plasa minim 25 lei pe acest meci, indiferent de selectie, iar partida se va termina cu scorul de 0-0.


 
Freebeturile trebuie folosite in termen de 7 zile de la creditare. Fiind vorba de un pariu cu miza fictiva, in cazul unui castig de pe urma freebetului valoarea acestuia nu va fi returnata in cont. Daca pariul e anulat, contul e rambursat cu valoarea freebetului.