Promotii 20-21 mai 2017

In acest weekend se vor incheia 4 din cele 5 campionate de top, incluzandu-le aici pe cele mai spectaculoase doua: Premier League si La Liga. Astfel, casele de pariuri prezinta promotii ‘’de despartire’’ ce vizeaza aceste campionate.
 

Freebet de 25 lei pentru fiecare gol inscris de echipa favorita in Arsenal vs Everton


Inaintea  ultimei runde din Premier League, care va avea loc duminica, Arsenal mai are sperante destul de mici la ocuparea locului 4, aflandu-se la un singur punct in spatele lui Liverpool, care va juca pe teren propriu impotriva lui Middlesbrough, penultima clasata. Insa cum speranta moare ultima, ‘’tunarii’’ vor incerca sa inscrie cat mai mult in fata lui Everton.
 
La randul lor, ‘’caramelele’’ doresc sa incheie si ele sezonul cu dreptul, astfel ca nu ar fi exclus sa asistam la multe reusite, in ultimele 9 intalniri directe inscriindu-se minim doua. Avand in vedere aceste lucruri, casa de pariuri Unibet ne va oferi un freebet in valoare de 25 lei pentru fiecare gol marcat de echipa pe care vom miza. Doar primul pariu este eligibil la promotie.
 
 
Inainte de a plasa vreun pariu trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia. Apoi nu trebuie decat sa mizezi pre-live, pana duminica la ora 16:00, minim 120 lei pe victoria uneia dintre echipe in duelul Arsenal vs Everton. Freebetul va fi creditat luni, 22 mai, inainte de ora 20:00, acesta putand fi plasat pe orice cota.
 

Freebet de 10 RON pentru fiecare gol marcat in La Liga


Unul dintre cele doua campionate de top in care nu se cunoaste inca echipa castigatoare este La Liga. Cu siguranta atat Real Madrid, cat si Barcelona vor evolua la potential maxim in aceasta runda, putand asista la multe goluri. De asemenea, fiind vorba de ultima etapa este foarte probabil ca anumite echipe sa nu se pregateasca de joc cum ar trebui, existand riscul de a incasa multe goluri. Astfel, ni se pare destul de tentanta promotia Netbet care ne va oferi un freebet de 10 lei pentru fiecare gol inscris in partidele in care pariurile plasate de noi au fost necastigatoare.
 
 
Trebuie doar sa plasezi cel putin un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, de minim 50 lei, indiferent de cota. De asemenea, nu uita sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, inscriere  ce poate fi efectuata pana in noaptea de 22 mai, ora 1:59. Freebetul maxim acordat este de 100 lei. Acesta se va credita in termen de 48 ore de la incheierea etapei, trebuind plasat, dar si stabilit in maxim 7 zile. Cota minima pe care poate fi mizat este 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.

Cel mai bine ar fi sa profiti live de aceasta promotie >>>
 

Cota 4.00 pentru victoria Barcelonei


In ultima etapa din La Liga Barcelona o va intalni pe teren propriu pe Eibar. Catalanii trebuie sa castige si sa spere ca Real Madrid va pierde cu Malaga pentru a cuceri titlul. Daca in privinta celei  de-a doua parti ne indoim, in ceea ce priveste prima parte suntem aproape siguri ca se va indeplini. Astfel, oferta casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 4.00 pentru o victorie a catalanilor, este destul de atractiva. De aceasta vor beneficia doar jucatori noi ai casei de pariuri Betfair, care se vor inregistra pana duminica la ora 21:00, folosind codul ZFBN12.
 
 
Apoi trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe piata Sportsbook pe faptul ca Barcelona va triumfa in meciul cu Eibar. Miza maxima care se califica pentru aceasta cota marita este 50 lei. Daca Barcelona va invinge miza ti se va rambursa cash, iar restul castigului in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 30 zile, putand fi plasat pe orice pariu cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. De asemenea, pariul folosind freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Barcelona poate lua titlul cu o victorie, in vreme ce Eibar nu mai are pentru ce lupta
  • Catalanii vin dupa 6 victorii in campionat, in toate marcand minim 3 goluri
  • In ultimele 5 intalniri directe Barcelona a inscris 16 goluri, primind unul singur
 

Ultima etapa din campionatele de top iti ofera o rambursare


Pentru aceasta ultima etapa din campionatele de top casa de pariuri Winmasters ti-a pregatit o rambursare de 10% si 20% pana la 400 lei, respectiv 800 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi, live si/sau pre-live, minim 3 bilete cu doua sau 3 selectii fiecare, exclusiv din Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 si/sau Primeira Liga (Portugalia). O idee despre pariurile pe care le puteti plasa vi se ofera in sectiunea ‘’biletul zilei’’ de catre expertii si profesionistii Intelbet.
 
 
Un bilet trebuie sa aiba o miza minima de 20 lei si o cota minima pe selectie de 1.35. Pariurile pe pietele Handicap si DNB (miza rambursata la egal) sunt excluse pentru promotie. In cazul in care unul dintre bilete va fi pierdut, vei primi 10% rambursare daca ai plasat doua selecti si 20% pana la 800 lei daca ai plasat 3 selectii.
 
Rambursarea va fi acordata pentru diferenta de suma dintre pariurile castigatoare si cele pierzatoare, in termen de 48 ore de la incheierea promotiei (duminica seara).  Bonusul va trebui rulat o singura data plasand pariuri pre-live, la o cota minima de 1.8. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Pariurile pe marketurile Handicap, DNB si Forecast/Tricast nu se iau in calcul la rulaj.