Promotii 11-13 martie 2017

Prima etapa a play-offului si play-outului Ligii I a determinat multe case pariuri online sa ofere promotii pentru aceasta competitie, dar nu numai.
 

Obtine un freebet de 200 RON in Liga I


Vom incepe cu Netbet, casa de pariuri care ofera cele mai multe promotii propunandu-ne una pentru fiecare etapa de Liga I. Pentru prima runda a play-offului si play-outului, aceasta ne ofera posibilitatea de a castiga un freebet de maxim 200 lei. Astfel, vei primi 10 lei freebet pentru fiecare gol marcat, atat in play-off, cat si in play-out, in meciurile ale caror pronosticuri plasate de tine sunt necastigatoare.
 
thumb_58c3cd81239d7_1489227137.png
 
Pariul poate fi atat pre-live, cat si live, iar miza minima 50 lei, neexistand vreo restrictie  in privinta cotelor. Nu uita sa te inscrii la promotie din pagina acesteia. Freebetul trebuie pariat o singura data pe un eveniment sportiv cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele trebuie efectuate in maxim 7 zile de la creditare.
 

Freebet de 100 RON in urma meciurilor din play-off


Va fi un play-off foarte interesant in Liga I, unde in fiecare etapa putem avea o schimbare de lider si nu ne referim neaparat doar la Steaua si Viitorul.
 
Inca din prima etapa casa de pariuri Winmasters ne surprinde cu o promotie destul de tentanta, in opinia noastra. Aceasta iti ofera un freebet de 100 RON, pentru a intra in posesia lui trebuind sa faci 3 lucruri. In primul rand, trebuie sa depui minim 100 lei folosind codul bonus ROWMEL0903,cerinta fiind valabila pentru toti clientii, noi sau existenti. Apoi trebuie sa plasezi doua pariuri pre-live, a cel putin 100 lei fiecare, pe meciurile dintre Astra si CSU Craiova, respectiv Steaua si CFR Cluj.
 
thumb_58c3cda62bf57_1489227174.png

Daca vei urma acesti 3 pasi, luni  vei obtine un freebet pe care sa-l folosesti la meciul dintre Viitorul si Dinamo. Pariul trebuie plasat pre-live, pe cote de minim 2.00. Castigul maxim ce poate proveni din freebet este de 400 lei. Tine cont ca niciunul dintre cele 3 pariuri nu poate fi plasat pe marketurile handicap sau DNB (miza rambursata la egal).
 

Cota 8.00 pentru ca Steaua sa o invinga pe CFR Cluj


Daca pana acum am intalnit promotii pentru Liga I la care oricine putea participa, casa online Betfair ne ofera una valabila doar pentru cei care inca nu au cont. Astfel, cei ce se vor inregistra pana la ora meciului dintre Steaua si CFR Cluj (duminica, 20:30), vor primi cota 8.00 pentru o victorie a stelistilor, pariul trebuind plasat pre-live, singur pe bilet si pe piata Sportsbook.
 
thumb_58c3cdbf526c1_1489227199.png

Miza maxima pentru care poti beneficia de cota marita este 50 lei. Daca Steaua va castiga miza o vei primi sub forma de cash, iar castigul sub forma de freebet.  Acesta trebuie rulat in maxim 90 zile o singura data pe o cota minima de 1.2, iar in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Pariul pentru rulaj trebuie efectuat, de asemenea, in piata Sportsbook.
Inscrie-te acum la Betfair pentru a beneficia de aceasta promotie >>>
 

Freebet pentru play-off in Liga I


Nici Fortuna nu putea sta departe atunci cand vine vorba de promotii pentru Liga I. Astfel, aceasta va oferi un freebet de 10 lei pentru fiecare 5 pariuri pierdute pe meciurile din Liga I, fie ca este vorba despre play-off sau play-out. Nu exista restrictii in privinta cotelor, insa pariurile trebuie sa fie exclusiv din Liga I, fie ca este vorba despre o singura selectie sau despre un bilet cu mai multe selectii.
 
thumb_58c3cdddaaf13_1489227229.png

Atat pariurile live, cat si cele pre-live sunt eligibile pentru promotie. Intr-o etapa pot fi creditate maxim 5 freebeturi, lucru  care inseamna ca vei primi freebet atat timp cat ai maxim 25 pariuri/bilete necastigatoare cu selectii din Liga I. Freebetul primit trebuie folosit in termen de 7 zile la o cota maxima de 8.00.
 

Cota 5.00 pentru ca Barcelona sa o invinga pe La Coruna


Nu toate promotiile sunt dedicate insa primei etape din play-offul si play-outul Ligii I. In afara de cea pentru campionatul nostru, Betfair propune una si pentru La Liga. Mai exact, pentru Barcelona, careia ii ofera cota 5.00 la victorie in deplasare contra lui Deportivo La Coruna. Eligibili sunt toti cei care se inregistreaza folosind codul ZSKN28.
 
thumb_58c3cdf8cdc98_1489227256.png

Miza maxima pentru care poti beneficia de cota marita este 50 lei. Daca Barcelona se va impune miza o vei primi sub forma de cash, iar castigul sub forma de freebet.  Acesta trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.2, iar in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 90 zile. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel care conteaza pentru rulaj trebuie efectuate in piata Sportsbook.