Poti castiga pe termen lung cu pariurile pe sporturi virtuale?

In curand multe dintre campionatele de fotbal din Europa, precum si cupele europene, se vor incheia, in lipsa unor meciuri importante cei ce prefera sa mizeze pe fotbal dorind sa umple golul creat. Asta se poate face plasand pariuri pe sporturi virtuale, daca vei alege aceasta metoda neavand timp sa te plictisesti.

Plaseaza pariuri la casa ce ofera statistici pentru toate cele 7 sporturi virtuale >>>

5ca98351b3836_1554613073.jpg

Rezultatele sporturilor virtuale sunt mai previzibile decat jocurile de cazino

Suntem de acord cu faptul ca rezultatele pe sporturi virtuale sunt influentate in mare masura de soft, insa aceste sporturi virtuale nu sunt la fel ca jocurile de cazino in ceea ce priveste doza de noroc. Daca la jocurile de cazino ne bazam in totalitate pe noroc, mai putin la blackjack, in ceea ce priveste sporturile virtuale un rezultat este influentat intrucatva si de cota pe care o are. Spre exemplu, probabilitatea este foarte mica pentru ca o cota de 4.00 sa iasa de doua ori sau chiar de 3 ori la rand. In schimb, este mult mai probabil ca o cota de 1.15 sa fie castigatoare de 5-6 ori la rand.

Sporturi virtuale pe care le putem gasi la casele de pariuri

In urma cu 2-3 ani multe case de pariuri ofereau sporturi virtuale, aceasta platforma nefiind insa foarte indragita de publicul larg, asta desi la sporturile virtuale actiunea nu se opreste niciodata. Drept urmare, cateva case au renuntat la platforma. In prezent, exista 6 case pariuri online licentiate in Romania care beneficiaza de sporturi virtuale. Vorbim despre Betano, Netbet, Efbet, Superbet, Casa Pariurilor si Publicwin.

Cea mai completa oferta in ceea ce priveste sporturile virtuale o are Betano, cu 7 sporturi. Podiumul este completat de Efbet si Publicwin, cu 5 sporturi fiecare, urmate de Superbet, cu 4 sporturi, Netbet cu 3 sporturi si Casa Pariurilor, cu doar doua sporturi virtuale. Spre surprinderea noastra, fotbalul virtual este prezent la doar jumatate din case: Betano, Efbet si Publicwin. In schimb, cursele virtuale de cai si de caini (ogari) sunt prezente la toate cele 6 case. Urmeaza speedwayul (curse moto), tenisul si baschetul, reprezentate la 3 case, pe ultimul loc clasandu-se ciclismul virtual, prezent doar la Betano.

Statisticile fac lucrurile mai interesante chiar si la sporturile virtuale

Anumite case online nu se rezuma doar la a oferi pariuri pe sporturi virtuale, ci prezinta si cateva statistici pentru meciul urmator. Pana la urma, daca nu ai o statistica la indemana, parca nu iti prea vine sa plasezi pariuri “in orb”. Astfel de informatii gasim la Betano pentru toate cele 7 sporturi, la Superbet pentru tenis. La Efbet si Publicwin intalnim de departe cele mai elaborate statistici atat pentru fotbal, tenis, baschet, dar si pentru cursele de cai si de caini.

Tipuri de pariuri avute de fiecare casa in parte

In ceea ce priveste fotbalul virtual, Publicwin prezinta de departe cea mai variata oferta, cu peste 35 pariuri pe partida. Pentru pariurile din tenis Superbet pare a avea cea mai buna oferta, urmata indeaproape de Efbet. Pentru baschet atat Betano, cat si Efbet, dar si Publicbet au o oferta destul de bogata, in vreme ce pentru speedway, curse de caini si curse de cai Betano este singura casa care nu ofera cote decat pentru castigatorul final, nu si pentru cei ce vor termina pe primele doua, respectiv trei pozitii.

Ce sa joci pentru a obtine profit pe termen lung

Teoretic, pentru a avea cat mai multe sanse de castig ar trebui sa ti se puna la dispozitie atat statisticile respectivei echipe/respectivului jucator/pilot, cat si o plaja mare de optiuni, pentru a avea de unde alege. Uneori este insa suficient sa dispui de cote mari pentru a putea genera profit daca nu pe termen scurt, atunci pe termen mediu si lung. Astfel de cote se gasesc pentru curse de cai, curse de caini, speedway si ciclism, referindu-ne la castigatorul cursei.

In general la astfel de curse, mai ales daca ne raportam la sporturile virtuale, nu castiga favoritul principal. Sigur, statistica joaca un rol important si aici, daca in urma vizualizarii acesteia nu reiese faptul ca participantul care are cota cea mai mica la victorie este favorit la castigarea cursei si in ceea ce priveste forma de moment, putand plasa un pariu pe faptul ca al doilea, al treilea, chiar si al patrulea sa castige cursa. Totusi, nu am recomanda sa alegi cursele de cai sau ciclismul, intrucat intr-o astfel de cursa pornesc 8 particpanti, sansele  ca al doilea sau al treilea sa castige fiind mai mici decat la cursele de caini sau la speedway, unde participa sase, respectiv patru concurenti. Asadar, poti obtine profit pe termen lung pariind sporturi virtuale mizand in aceeasi cursa de caini sau speedway ca al doilea si al treilea favorit vor castiga, putand genera profit destul de repede astfel, mai ales ca distanta dintre startul a doua curse este de doar 4 minute.

Rezumat

  • In prezent sunt 6 case online la care putem plasa pe sporturi virtuale
  • Toate aceste case beneficiaza de curse de cai si curse de caini virtuale
  • La sporturile virtuale ai parte de actiune non-stop
  • Statistica este esentiala si aici inainte de a plasa un pariu
  • Chiar daca rezultatele depind de un soft, probabilitatea ca un pariu cu o cota mai mica sa “se inverzeasca” este mai mare decat ca unul cu o cota mai ridicata sa o faca, la fel ca in realitate
  • La Betano vei gasi cele mai multe sporturi virtuale
  • Patru din cele sase case online prezinta statistici pentru meciurile ce urmeaza a se juca, statistici mai sarace sau mai bogate
  • La cursele de caini si cele de speedway poti genera un profit destul de decent atat pe termen scurt, cat si pe termen lung
  • La o cursa de caini sau speedway pariurile pe faptul ca al doilea sau al treilea favorit va castiga au sanse mari de reusita, mai ales dupa consultarea statisticii

Plaseaza pariuri la casa ce ofera statistici pentru toate cele 7 sporturi virtuale >>>