Revine ​Favbet pe piata pariurilor online?

Salutare, prieteni pariori! Astazi va aducem informatii  interesante din lumea caselor de pariuri sportive.

Dupa cum probabil stiti, platforma de pariuri online Favbet si-a interupt functionarea de la data de  31. 12.2016, data pana la care operatorul avea o licență temporară valabilă .

In acest moment, Favbet functioneaza doar in mediul offline, cu o licenta ONJN ce expira in data de 31. 12.2019.

In acest moment, se pare ca Favbet doreste sa revina pe piata online, iar eu salut acest lucru pentru ca mi-a placut intotdeauna oferta acestei case de pariuri. Si oferta inseamna foarte mult atunci cand analizezi daca sa iti faci cont sau nu la o casa de pariuri online.

Oferta atragatoare de pariuri

Oferta de pariuri era atuul principal al celor de la Favbet, iar eu am folosit aceasta oferta si in offline, pentru ca este foarte bogata si variata.

Tin minte cu  siguranta ca multi pariori comparau oferta celor de la Favbet cu cea de la celebra bet365, ceea ce este cu adevarat un lucru demn de apreciat si magulitor pentru Favbet.

Oferta reprezinta cu adevarat  punctul forte al celor de la Favbet și cred ca sunt destul puține case de pariuri  care puteau rivaliza cu aceasta, atât din mediul online cat si din cel offline. Vorbesc aici despre oferta online a celor de la Favbet.

 La meciurile de fotbal din cupele europene  am gasit si acum peste 110 optiuni, destul de diversificate, de la interval goluri, pana la handicapuri si totaluri asiatice. Nu e un numar foarte mare, este adevarat, dar sigur ca oferta se va mari exponential in meciul online.

La tenis, domeniu foarte drag mie, este demn de remarcat faptul ca handicapurile si totalurile asiatice ofera posibilitate de pariere din 0,5 in 0,5 ghemuri si exista de asemenea, posibilitatea returnarii mizei. Pot spune, fara teama de a gresi, ca la acest capitol oferta Favbet rivalizeaza cu cea de la casa de pariuri Unibet.

In plus, gasim aici oferte din turneele chalanger si futures. Si nu doar din cele de tipul “rezultat final” ci si pe numar de ghemuri si total ghemuri.

Este foarte interesant faptul ca paleta de sporturi oferite pentru pariere este foarte larga. Aici putem paria pe ciclism, sah, golf, lupte MMA, box, rugby, badminton, volei pe plaja, polo pe apa, sporturi pe care le gasim foarte rar prin oferta altor case de pariuri.

La ora la care scriu acest articol sunt, de asemenea, peste 100 de optiuni pentru a paria pe cybersports.

Si am vorbit, fireste, doar despre oferta offline, cea care este disponibila in acest moment. Este foarte probabil ca in mediul online vor exista si bonusuri si promotii atractive, dar si tipuri de pariuri noi. Sa vedem ve va fi...

Bonusuri si promotii Favbet

1. Pariul Sansa

Da, pariul sansa atat de faimos in lumea pariurilor este intalnit la Favbet intr-o forma foarte atragatoare si se poate obtine prin indeplinirea unor conditii simple:

  • trebuie sa pariati cel puțin 11 evenimente pe un singur bilet de pariuri;
  •  cota minima pentru fiecare eveniment pariat pe bilet trebuie să fie de minim 1.30.

Daca indepliniți conditiile si pierdeti un singur meci pe bilet, veti primi o sumă egala cu 15% din castigul total eventual impartit la cota evenimentului pierdut.

2. Megabonus

Acest megabonus ma duce imediat cu gandul catre bonusul dublu, dar ceea ce ofera  Favbet parca e si mai si...

  •  Biletele pentru care se acordă Megabonus trebuie să conţină un număr de evenimente sportive  ce poate varia între cel puţin 3 (trei)  şi cel mult 30 (treizeci) evenimente.
  • Fiecare eveniment trebuie sa aiba cota mai mare sau cel puţin egală cu 1,30.
  •  Dacă unul sau mai multe evenimente ce sunt pariate pe un bilet primeşte cota 1.00, Megabonusul rămane valabil, iar procentajul bonusului se va calcula conform numarului de evenimente ramase.

Ceea ce consider foarte interesant e faptul ca in zilele de marti, miercuri si joi, megabonusul este de 150% pentru minim 21 de evenimente pe bilet.

Pariuri live la Favbet

Se poate paria inclusiv live la agențiile Favbet, desi in offline oferta este, cumva firesc,  mai slaba. Asta pentru ca exista destul de putini pariori ce pariaza live in agentiile stradale.

Este foarte probabil ca situatia sa se schimbe radical in bine, daca platforma online Favbet va deveni operationala.

Vom reveni cu noi informatii, pe masura ce lucrurile se misca, evolueaza si se cristalizeaza.

Casa de pariuri Favbet a mizat mereu pe seriozitate imbinata cu originalitate, de aceea cred ca ar fi un mare castig revenirea sa pe piata pariurilor online din Romania.