Cote marite 22-23 noiembrie 2016

Patru case pariuri online dintre cele licentiate in Romania ne intampina cu pariuri speciale pentru etapa a cincea de Champions League.
 
Casa care beneficiaza de cele mai multe astfel de pariuri este 888sport (click aici pentru recenzie). Aici gasim 4 multiple imbunatatite si 10 pariuri speciale pentru partidele disputate astazi si maine. Multiplele imbunatatite vor fi castigatoare daca toate cele 3 echipe din respectiva selectie se  vor impune, in vreme ce pariurile speciale vor fi ‘’verzi’’ daca echipa selectata va invinge, iar jucatorul selectat va inscrie.
 
Meciurile din cadrul multiplei care are cota cea mai mica se vor desfasura maine, 23 noiembrie, aceasta multipla imbunatatita fiind castigatoare daca Bayern Munchen, Atletico Madrid si Napoli se vor impune. Bayern Munchen va juca in Rusia, contra lui Rostov, Atletico Madrid va primi vizita celor de la PSV Eindhoven, in vreme ce Napoli va juca pe teren propriu cu Dinamo Kiev. Bayern Munchen nu va avea o misiune usoara in Rusia, acolo unde conditiile meteo dau mari batai de cap echipelor vizitatoare, insa opinam ca se va impune. Atletico Madrid a eliminat-o pe PSV abia dupa penalty-uri in optimile editiei trecute de Champions League, Napoli fiind singura care nu ar trebui sa aiba nicio emotie. Asadar, nu garantam ca aceasta cota va fi castigatoare, insa sansele sunt, intr-adevar, foarte mari. Cota ca aceasta multipla sa fie ‘’verde’’ este 2.5.
 
O alta multipla cu sanse mari de reusita, in opinia noastra, se va desfasura astazi, are cota 5.00 si va fi castigatoare daca Juventus, Dortmund si Lyon se vor impune. Dortmund are un meci teoretic usor, primind vizita celor de la Legia Varsovia, in vreme ce Lyon se va deplasa in Croatia, pentru a o intalni pe Dinamo Zagreb, iar Juventus o va intalni in deplasare pe Sevilla. Legia Varsovia a obtinut doar un punct in faza grupelor, Dinamo Zagreb nu a marcat nici macar un gol, pe cand Sevillei ii mai trebuie un singur punct pentru a fi sigura de calificare, Juventus avand nevoie de victorie pentru a-si asigura calificarea. Astfel, in mod normal, ‘’Batrana Doamna’’ va forta.  Biletul zilei va poate ajuta sa va decideti mai usor asupra pariurilor pe care urmeaza sa le plasati, fie ca vorbim despre aceste multiple imbunatatite sau despre alte pariuri.
 

Dintre cele 10 pariuri speciale, 3 au loc astazi, iar celelalte maine. Cele mai mari sanse de castig le are pariul conform caruia Real Madrid o va invinge in deplasare pe Sporting Lisabona, iar Cristiano Ronaldo va inscrie. In tur portughezul a marcat, iar Real Madrid  a invins, golul egalizator venind abia in minutul 89. In ceea ce priveste pariurile speciale de maine, cota cea mai mica o are cel conform caruia Barcelona va castiga in deplasare impotriva lui Celtic, iar Luis Suarez va marca. In tur catalanii au invins cu 7-0, Suarez inscriind de doua ori. Noi nu am plasa o suma mare pe aceasta cota, deoarece nu suntem convinsi ca uruguayanul va inscrie. Oricum, pe niciuna dintre cele 14 multiple si speciale nu se poate plasa un pariu mai mare de 17 lei. De asemenea, acest gen de pariu nu poate fi combinat pe bilet.
 

Trecem la casa de pariuri Maxbet (click aici pentru recenzie). Aceasta ofera 3 cote marite, toate pentru meciurile de  astazi, insa nu toate se refera la partidele de Champions League. Cotele sunt intre 16.0 si 21.0, pentru ca una sa fie castigatoare trebuind ca toate cele 4 echipe pomenite in acea selectie sa se impuna. Evident, avand in vedere cotele, este greu ca vreo selectie sa fie castigatoare, insa nu imposibil. Cota cea mai mica se refera la partidele din League One, fiind castigatoare daca Bristol, Bradford, Fleetwood si Oxford se vor impune. Toate joaca pe teren propriu, iar la o simpla privire pe clasamentul din League One constatam ca doar Oxford este sub adversara ei, insa cu doar o pozitie. Restul echipelor selectate sunt mult in fata adversarelor in clasament, astfel ca nu vedem de ce aceasta cota nu ar fi buna de incercat. Asta mai ales ca Gillingham, adversara lui Oxford, a suferit 3 infrangeri in ultimele 4 deplasari din League One.
 
Celelalte doua cote marite de la casa de pariuri Maxbet se refera la partidele din Champions League. Una dintre ele va fi castigatoare daca Leicester, Juventus, Lyon si Tottenham vor castiga, iar cea de-a doua va fi ‘’verde’’ daca Leicester, Monaco, Lyon si Sevilla se vor impune. Leicester va juca impotriva lui Club Brugge, Monaco va primi vizita lui Tottenham, Lyon va juca in deplasare cu Dinamo Zagreb, iar Juventus se va deplasa la Sevilla. Observam ca in ambele optiuni este vorba de  aceleasi 4 meciuri, ceea ce inseamna ca un singur pariu poate fi castigator. Dintre cele doua, noi am inclina spre primul, insa, sincer, am vedea o remiza ori intre Monaco si Tottenham, ori intre Sevilla si Juventus.
 

Casa de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie) ofera nu mai putin de 7 cote speciale. Dintre acestea, 5 se refera la meciurile de Champions League, una la cele din League One si una la cele din League Two. Cotele se incadreaza intre 15.0 si 21.0, pentru a fi castigatoare trebuind ca toate cele 4 echipe selectate sa se impuna. Asta cu exceptia uneia dintre cote, care va fi castigatoare daca Leicester, Lyon si Real Madrid vor invinge la minim doua goluri diferenta. Toate celelalte 4 selectii din Champions League cuprind meciurile dintre Monaco si Tottenham, respectiv Sevilla si Juventus, la care e destul de greu de pronosticat un rezultat.
 

In final ne deplasam la casa de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), care ofera o singura cota marita, dar cu mari sanse de reusita. Cota ca Real Madrid, Leicester, Lyon si Manchester City sa se impuna este 8.1. Astazi Real Madrid joaca in deplasare cu Sporting Lisabona, Leicester pe teren propriu cu Club Brugge, Lyon in deplasare cu Dinamo Zagreb, iar maine Manchester City va juca in Germania, cu Monchengladbach.