Case pariuri online la care se poate juca poker

Iubitorii pokerului online au avut mult de suferit, in functie de camera de poker la care jucau si de strategiile folosite, in urma interzicerii, la finele anului trecut, a operarii caselor de pariuri fara licenta pentru Romania.

Mai mult, dupa ce ca au ramas putine case pariuri online la care se poate juca poker in urma acestei decizii, incepand cu acest an alte case nu mai ofera posibilitatea romanilor de a accesa camerele de poker. Pentru ca multi romani au intrebat in ultimul an care case pariuri online mai ofera camera de poker, am decis sa lamurim chestiunea in acest articol.
(sursa: ebay)
 
Putem spune ca nu simtim o lipsa prea mare a interzicerii camerelor de poker atat timp cat avem Pokerstars, cea mai renumita camera de poker din lume. Aici sunt cateva mii de turnee in fiecare zi.

Daca adaugam sit&go-urile si jocurile cash, probabil ajungem la peste 10 000 mese de poker zilnic. In general, premiile sunt mari, peste media celorlalte camere de poker. Dezavantajul principal ar fi acela ca se inregistreaza mii de utilizatori la majoritatea turneelor. Sigur, asta inseamna mai multe locuri premiate, insa trebuie sa inchei turneul destul de in fata pentru a lua un premiu semnificativ.
 
Un alt mic dezavantaj ar fi ca nu exista acele turnee sit&go ‘’Double or nothing’’, in care jumatate dintre cei inscrisi la turneu isi dubleaza buy-inul.

Este adevarat, acest tip de turneu are inlocuitor, insa suma pe care o castigi depinde de chipsurile pe care le ai la incheierea jocului (dupa ce raman jumatate din concurenti). Nu putem sa nu amintim si sa nu laudam durata foarte scurta de procesare a retragerilor.

Astfel, nu trebuie sa asteptam decat cateva ore sau chiar minute din momentul in care cerem o retragere pana cand suma de bani se afla pe card/in portofelul virtual. Cu siguranta mai sunt alte avantaje, poate si dezavantaje, in functie de jocurile pe care le preferati. Incheiem prin a spune ca Pokerstars a luat licenta pe 10 ani, fiind prezenta in Romania cel putin pana in 2026.
 

Alte camere de poker mai putin aglomerate putem accesa?

O camera care nu este frecventata excesiv de utilizatori este 888poker. Aici exista un program care  rasplateste fidelitatea, fie ca vorbim de rulaje la poker, pariuri sportive sau cazino. In functie de nivelul atins, in camera de poker poti obtine acces la anumite turnee.

Este drept, pentru inceput acestea nu au fond de premiere impresionant, insa de notat ca vorbim despre freerolluri (turnee fara investitie), putandu-le juca o data sau chiar de  mai multe ori pe saptamana.  Premiile totale cresc odata cu urcarea in nivel. Un lucru care pe noi ne cam enerveaza insa este perioada mare de inscriere tarzie, care poate ajunge la 3 ore la turnee cu buy-in mare.
 
In rest, aici putem juca turnee pe echipe, ceva care nu mai gasesti la alte camere, insa care la 888 poker sunt de cativa ani. De asemenea, avem destule turnee satelit, dar si turnee steps, care incep de la un cent, calificarea la pasul urmator nefiind chiar atat de greu de obtinut. In urma acestor pasi poti obtine bilete valorand 160 dolari, insa si bani cash. Sa punctam insa si durata mare de asteptare in cazul unei retrageri, poate cea mai mare dintre casele de pariuri licentiate, aceasta ajungand chiar si la 7 zile lucratoare in cazul unei retrageri prin card. De asemenea, la 888poker putem juca cel putin pana in 2026.
 
Penultima dintre cele 4 case pariuri online la care se poate juca poker este Unibet. Daca in ceea ce priveste pariurile sportive Unibet este cea mai apreciata casa din Romania, avand, printre altele, cele mai multe optiuni de pariere, la poker lucrurile nu stau tocmai asa, in sensul ca turneele nu sunt atat de multe si atractive ca la celelalte case de pariuri. Sigur, gusturile pot diferi de la jucator la jucator.

Sa punctam si faptul ca site-ul Unibet ofera aproximativ 3-4 promotii in fiecare luna dedicate pokerului, promotii care reusesc sa atraga si mai multi jucatori din intreaga lume, inclusiv din Romania, la camera de poker. Si Unibet Poker va fi prezenta in Romania pana in 2026.

O alta casa la care este prezent pokerul este Publicwin, aceasta nefiind insa nici pe departe la fel de populata si atractiva ca cele 3 de mai sus, premiile turneelor fiind modeste.
 

Ce s-a intamplat cu restul camerelor de poker?

Acestea sunt cele 4 case pariuri online la care se poate juca poker, desi pana in prima jumatate a acestui an numarul era mai mult decat dublu. Netbet, Winmasters si Betfair aveau si ele camera de poker, cele 3 facand insa parte din reteaua iPoker, care a renuntat la licenta pentru Romania. De asemenea, Sportingbet  a renuntat la Paradise Poker, alegand sa se axeze doar pe Sport si Cazino.

Concluzii

  • In Romania se poate juca poker doar la 4 case online: Pokerstars, 888, Publicwin si Unibet;
  • La Pokerstars cererea de procesare a unei retrageri se valideaza foarte repede, iar la 888poker destul de greu;
  • La Pokerstars se inscriu in general cateva mii de persoane la un turneu cu mize medii, pe cand la 888poker sunt multe turnee in care avem sub 100 persoane;
  • Unibet beneficiaza de aproximativ 5 promotii pe luna pentru poker, in medie;
  • La 888poker sunt turnee steps care pornesc de la doar 1 cent;
  • La foarte multe turnee 888poker inregistrarea tarzie este mai mare de o ora, putand ajunge chiar la 3 ore.

Sursa feat: dreamstime