Case pariuri online cu aplicatie pentru mobil

Misiunea caselor de pariuri online este aceea de a multumi clientul, in ultima vreme multe asemenea case facand un pas inainte in acest sens.
 
Totodata insa, acestea trebuie sa tina cont de faptul ca traim in secolul vitezei si ca nu putini dintre noi suntem pe fuga, neavand  prea mult timp sa stam intr-un singur loc. Incet-incet, telefonul mobil tinde sa ia locul calculatorului sau laptopului. Astfel, casele de pariuri au fost intr-un fel obligate sa isi indrepte atentia si catre dispozitivele mobile si sa caute solutii, in acest fel aparand aplicatiile. Sigur, putem accesa din browser respectivul site al casei de pariuri, aplicatia pentru mobil avand insa un impact mult mai mare.
 

Care sunt cele mai bune aplicatii pentru mobil?


Prima casa de pariuri care a oferit posibilitatea clientilor unei aplicatii pe telefonul mobil a fost Unibet. Aceasta este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, putand fi downloadata direct de pe site. Grafica este asemanatoare celei de pe desktop, de pe aplicatie efectuand atat depozite, cat si retrageri.
 

De asemenea, poti vedea aproximativ 10 000 meciuri pe an in transmisiune directa. Unibet nu dispune doar de aplicatii pentru pariuri sportive, ci si pentru poker si cazino. De asemenea, la folosirea pentru prima data a aplicatiei, te asteapta un pariu fara risc, asta insemnand ca daca primul tau pariu de pe mobil va fi necastigator vei primi miza inapoi, pana la 50 lei.
 
O alta aplicatie care ne-a fascinat este cea a casei de pariuri Betano, aceasta dispunand atat de versiune pentru iOS, cat si de una pentru Android. Si aici avem acces la transmisiuni live, insa putem experimenta si alte aspecte. Probabil cel mai important dintre ele este cel prin care putem muta meciul care ne intereseaza in partea de sus a paginii, la ‘’Favorite’’.
 

De asemenea, ni se ofera posibilitatea de a plasa un pariu live in doar doua secunde, tinand apasata o cota timp de doua secunde. Putem accesa Pagina Fierbinte, acolo unde vom vedea cele mai populare pariuri, meciurile de mare interes ale zilei, dar si cele cu Marja 0%. Alta optiune este Share Pariu, cu ajutorul careia putem impartasi biletul jucat pe retelele de socializare. Putem primi si notificari legate de desfasurarea unui meci, insa cea mai interesanta optiune ni se pare Talk’N Bet, cu ajutorul carei poti plasa pariuri prin comanda vocala. Deocamdata optiunea este valabila doar pentru iOS si doar pentru anumite tipuri de pariuri live. Evident ca si aici putem efectua depuneri si retrageri cu ajutorul aplicatiei.
 
Printre alte case pariuri online cu aplicatie pentru mobil amintim Sportingbet, care dispune, de asemenea, de interfata pentru ambele sisteme de operare.  Ni se ofera transmisii in direct, posibilitatea de a efectua depuneri si retrageri, iar in cazul in care astepti ca un meci sa inceapa poti trece usor de la pariuri sportive la jocul de Blackjack. De punctat ca Sportingbet beneficiaza si de aplicatie de cazino pentru ambele sisteme de operare.
 
 
Casa de pariuri Netbet ne propune si ea o aplicatie pentru mobil, disponibila pe ambele sisteme de operare. La primul pariu efectuat pe iOS sau Android vei primi un freebet de 40 lei, daca vei miza minim 40 lei pe o cota minima de 1.6. Un lucru care ne atrage atentia aici este ca poti plasa pariuri live pe pietele ‘’Rapid Fire’’ , acolo unde ai posibilitatea de a miza la fotbal ce se va intampla in urmatorul minut sau in urmatoarele 5 minute. De asemenea, poti viziona transmisii live, poti consulta istoricul pariurilor si promotiile oferite.
 

Case pariuri online cu aplicatie pentru mobil ofera si 888sport, Betfair, Casa Pariurilor si Stanleybet, toate fiind disponibile atat pentru iOS, cat si pentru Android.
 

Concluzii

 
  1. Unibet si Netbet sunt singurele care ofera bonus pentru primul pariu de pe aplicatia mobila
  2. Pentru Betano avem mai multe functii, printre care plasarea pariurilor prin comanda vocala sau mutarea unui meci la ‘’Favorite’’
  3. La Netbet putem plasa pariuri pe Rapid  Fire, unde alegem ce actiune se va intampla in urmatorul minut sau in urmatoarele 5 minute
  4. Unibet are aplicatii separate pentru Poker si Cazino, iar Netbet si Sportingbet pentru Cazino