Case pariuri care ofera promotii gratuite

Cand vine vorba de promotii, cea mai mare priza la public le au cele gratuite, acolo unde poti plasa pariuri fara sa investesti niciun ban. Atentie, nu confunda aceste promotii gratuite cu bonusurile fara depozit. Fondul de premiere al acestor concursuri este unul destul de mare, nefiind foarte usor sa iei vreun premiu. In general, aceste premii se acorda cash, fara conditii de rulaj. Evident, pentru a putea retrage trebuie sa efectuezi un depozit, insa, sincer, asta ar trebui sa fie ultima noastra grija.
Betfair - Golden Goals si un Jackpot de 1 000 000 RON

Promotia casei de pariuri Betfair la care poti participa gratuit se numeste „Golden Goals” si se desfasoara in fiecare etapa cu ligi europene de top. Pana nu demult, Betfair prezenta o promotie in care trebuia sa pronosticam jucatorii care vor deschide scorul in meciuri de Premier League si Champions League dintre cei propusi. Jackpotul era de 450 000 RON, urmand sa-l castige cel care anticipa primul marcator in toate cele 6 meciuri, lucru, practic, imposibil.


De curand, Betfair a revenit la sentimente ceva mai bune in ceea ce priveste aceasta promotie, marind premiul cel mare la 1 000 000 RON. Avand in vedere suma despre care vorbim, va dati seama ca misiunea pentru a castiga marele premiu nu este deloc usoara. Concret, in fiecare runda ti se ofera 6 partide de fotbal, tu trebuind sa preconizezi scorul corect pentru toate. Daca toate cele 6 scoruri corecte sunt castigatoare, ai obtinut 1 000 000 RON.


Pentru rundele in care jackpotul nu este castigat, cel care va nimeri cele mai multe scoruri corecte va castiga 2 500 RON. Daca doi sau mai multi utilizatori vor nimeri acelasi numar de scoruri corecte, premiul se va imparti in mod egal. In plus, primii 10 participanti care vor nimeri cele mai multe scoruri corecte vor obtine un bonus de 50 RON, respectiv 10 RON daca sunt mai multi participanti.


Deschide un cont la Betfair si incearca-ti sansa pentru Jackpot-ul de 1.000.000 RON


Sportingbet - 3000 RON cash saptamanal in Super 12

Cea mai recenta dintre aceste case pariuri care ofera promotii gratuite este Sportingbet. Si aceasta promotie este una saptamanala, misiunea fiind una mai usoara decat la promotia Betfair. Drept urmare, primul clasat va lua un premiu mai mic: 3 000 RON bani cash in fiecare saptamana. Promotia este denumita „Super 12”, desfasurandu-se la distanta de 3, 6 sau 9 zile. Mecanismul aici este unul destul de simplu. Sportingbet va alege in fiecare runda 12 partide, la care tu trebuie sa indici rezultatul final (1, X sau 2).


Va castiga 3 000 RON cel care va pronostica in mod corect toate cele 12 rezultate. Se vor acorda premii insa si pentru cei ce vor nimeri mai putine pronosticuri. Astfel, fiecare utilizator care va nimeri 11 pronosticuri va primi un freebet de 500 RON, cei ce vor da corect ponturi pentru 10 partide vor primi un freebet de 100 RON, cei care vor prinde 9 rezultate corecte vor obtine un freebet de 50 RON, iar cei care vor nimeri 8 pronosticuri vor primi un freebet in valoare de 10 RON.


O alta veste buna este ca poti plasa in fiecare zi un pronostic pentru cele 12 partide, avand, asadar, mai multe sanse de castig. Castigul nu este influentat de ceea ce fac ceilalti utilizatori, ci exclusiv de ceea ce faci tu, lucru pe care il gasim foarte benefic. Pana la urma, este frustrant sa afli ca, desi ai avut suficienta inspiratie pentru a castiga premiul, va trebui sa il imparti cu alti utilizatori, care au avut acelasi numar de pronosticuri corecte ca tine. Ei bine, la promotia gratuita Sportingbet nu se intampla asta.


Inregistreaza-te acum, participa la promotie si castiga 3000 RON CASH saptamanal


Alte case de pariuri au oferit si ele promotii gratuite in trecut

In acest moment numarul caselor de pariuri ce ofera promotii gratuite este 2, insa pana nu demult alte doua case online prezentau promotii la care puteai plasa pronosticul fara sa cheltuiesti niciun ban. Sezoanele trecute casa online Fortuna ne surprindea cu „Derby Fun”, un concurs saptamanal in care trebuia sa pronostichezi atat scorul corect, cat si rezultatul final (1X2) al unei partide de fotbal. In fiecare runda se premiau primii 10 clasati, pentru ca la final de sezon sa fie premiati primii 15 utilizatori din clasamentul general. Premiile nu erau foarte mari, primul clasat pe etapa urmand a primi un freebet de 100 RON, iar primul din clasamentul general un freebet de 500 RON. Concursul era indragit de multa lume, nefiind un lucru rau daca s-ar relua.


Sezoanele trecute si casa de pariuri Unibet a organizat promotii gratuite sub diferite forme. Ultima astfel de promotie incepuse la startul acestui sezon de Premier League, tot ce trebuia sa faci fiind sa preconizezi primul marcator si minutul primului gol al celui mai important meci dintr-o etapa de Premier League. Premiul pentru cel care facea asta era de 1 000 000 RON. Fata de promotia Betfair, care are ca fond de premiere tot 1 000 000 RON, premiul aici era mai usor de castigat. Probabil acesta a si fost unul din motivele pentru care s-a renuntat la promotie. Suntem destul de siguri insa ca nu va trece mult timp si Unibet ne va surprinde din nou cu o promotie gratuita saptamanala sau odata la doua saptamani.


Rezumat

  • Casele de pariuri la care gasesti promotii gratuite in acest moment sunt Betfair si Sportingbet
  • Promotiile sunt saptamanale
  • Fondul de premiere la Betfair este 1 000 000 RON, pe cand la Sportingbet primul clasat va obtine 3 000 RON
  • La Sportingbet vei castiga garantat un premiu daca vei pronostica in mod corect minim 8 rezultate finale
  • Daca nimeni nu a pronosticat corect cele 6 scoruri corecte la promotia Betfair, va obtine 2 500 lei cel ce a prezis cele mai multe scoruri corecte