Care case de pariuri sunt cele mai bune in functie de oferta?

Sunt multe criterii care ne ajuta sa alegem cele mai bune case de pariuri la care sa pariem, unul dintre cele de top constituindu-l oferta bogata.

Teoretic, o casa de pariuri cu o oferta cuprinzatoare ne ajuta sa avem mai multe sanse de castig. Aceste case online sunt cautate in special de cei care nu plaseaza doar pariuri din fotbal. Iar daca le plaseaza nu o fac doar pe tipurile de pariu consacrate, cum ar fi rezultatul final, under/over 2.5 goluri sau ambele echipe marcheaza. 

Indicii dupa care trebuie sa ne uitam pentru a sti ca o casa de pariuri are o oferta bogata

De indata ce vei accesa pagina principala a unei case de pariuri vei putea observa cat de bogata este oferta ei. Iti vei da seama de asta doar privind numarul sporturilor pe care acea casa le ofera. In general, lista cu sporturi se afla in partea stanga de pe pagina principala. De regula, o casa online care beneficiaza de peste 25 sporturi prezinta si o oferta destul de bogata pentru majoritatea competitiilor si a meciurilor. Oferte bogate se gasesc pentru meciurile de fotbal, insa nu numai. Tenisul beneficiaza si el de o oferta bogata pentru multe meciuri de prima mana. Acelasi lucru se intampla si daca vorbim de cupe europene in sporturi pe echipa sau de competitii din SUA la baschet, hochei, fotbal american sau baseball. 

De punctat ca daca o casa de pariuri isi face reclama la TV aceasta nu este neaparat una de top. Sigur, multe dintre ele sunt, insa avem si altele care mizeaza pe partea de marketing mai mult decat pe oferta proprie. Ori lucrurile ar trebui sa stea invers, fiindca degeaba promovezi daca nu prea ai ce sa oferi. Asta este valabil mai ales in mediul online, unde un utilizator poate alege alternative mult mai bune si asta fara a depune prea mare efort.

Putem descoperi case de pariuri cu oferta bogata si in cazul in care ne uitam doar la bonusul de inregistrare. In general, casele online care ofera bonusuri de bun-venit mai mari de 500 lei sau egale cu aceasta suma prezinta o oferta bogata de pariuri. De partea cealalta, nu putem generaliza spunand ca acele case ce ofera un bonus mai mic de 500 lei nu prezinta o oferta stufoasa. La cateva dintre ele chiar gasesti o oferta sportiva destul de buna. Poti consulta aceasta pagina pentru a vedea ce bonus de inregistrare are fiecare casa in parte. De asemenea, pe site poti gasi si alte criterii dupa care sa te ghidezi pentru a alege o casa de pariuri cu oferta bogata.

Topul caselor de pariuri din punct de vedere al ofertei

Spuneam la inceputul articolului ca unul dintre criteriile care influenteaza un utilizator sa aleaga o casa online il reprezinta oferta de pariuri. De altfel, multe dintre casele ce prezinta o oferta bogata stau foarte bine si la alte criterii. Printre acestea enumeram: bonusul de inregistrare, cotele, uneltele ajutatoare, transmisiunile live sau chiar promotiile.

Conform unor sondaje, Unibet este casa de pariuri la care pariaza cei mai multi romani. Oferta de pariuri sportive a celor de la Unibet este una foarte bogata. Aceasta contine peste 30 sporturi, pariurile pe meciuri individuale fiind si ele destul de multe. Spre exemplu, un meci de fotbal din prima liga a Japoniei are ceva mai mult de 100 pariuri. Un meci de tenis din Cupa Davis are 30 optiuni, in vreme ce un meci de baschet din prima liga a Greciei beneficiaza de aproximativ 180 pariuri. Alte doua case online ce au o oferta sportiva pre-live la fel cu Unibet sunt 888sport si Admiral. La capitolul live insa, Unibet sta mult mai bine. Aici ne referim atat la numarul de pariuri, cat si la transmisiunile live.

Bucura-te de oferta bogata propusa de Unibet

La mica distanta de Unibet in topul preferintelor pariorilor se afla Betano. Putem spune chiar ca oferta de pariuri a celor de la Betano o depaseste putin pe cea de la Unibet. Aici intalnim chiar si pariuri ce nu le gasim la vreo alta casa online licentiata in Romania. La Betano gasim o oferta care numara ceva mai putin de 30 sporturi, excluzand aici pariurile politice si cele pe divertisment. 

Luand aceleasi exemple ca la Unibet, sa spunem ca un meci de fotbal din prima liga a Japoniei contine aproximativ 180 pariuri. Un meci de Cupa Davis la tenis beneficiaza de mai mult de 50 pariuri, acestea ducandu-se spre 100. Intr-un meci de baschet din prima liga a Greciei avem circa 85 pariuri. Alte aspecte  care ne impresioneaza placut la Betano sunt transmisiunile live, in numar foarte mare sau pariurile antepost, acestea fiind, de asemenea, foarte multe si nu doar din fotbal, tenis sau baschet. De asemenea, Betano ne pune la dispozitie si unelte ce ne pot ajuta sa ne rotunjim serios castigurile la pariuri.

Pariuri nemaiintalnite in alta parte vei gasi la Betano

Peste 30 sporturi gasim si la casa de pariuri Betfair atat pe platforma Sportsbook, cat si pe Exchange. Pe aceasta a doua platforma putem paria ca un rezultat final (1 X 2) nu va avea loc in meci. De asemenea, la Betfair Exchange mai consemnam o premiera. Este singurul loc unde putem plasa pariuri financiare, inclusiv pe criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum. 

Revenind la Betfair Sportsbook, sa spunem ca un meci de fotbal din Japonia beneficiaza de aproximativ 80 pariuri. Anumite optiuni, mai ales cele privind cornerele, nu sunt insa intalnite la alte case de pariuri. Un meci de tenis din Cupa Davis beneficiaza de circa 30 pariuri, in vreme ce un meci de baschet din prima liga a Greciei are doar 5 pariuri. Este adevarat, oferta individuala aici este una modesta, insa faptul ca beneficiaza de o platforma de Exchange, de pariuri financiare, dar si de faptul ca se afla in topul preferintelor utilizatorilor, ne face sa plasam Betfair in acest top al nostru.

Vei alege sa pariezi pe Sportsbook sau pe Exchange?

De specificat, in incheiere, ca atat Betfair, cat si Betano, dar si Unibet, prezinta functia “Pariu combinat”, “Creare pariu”, respectiv “Betcombo”. Acestea sunt valabile doar pentru meciuri de fotbal si permit plasarea a doua sau mai multe optiuni din acelasi meci pe un singur bilet.