Black Friday la pariuri sportive

Dupa pauza cauzata de meciurile internationale, campionatele din Europa revin in forta pentru a-si disputa ultimele etape din acest an. Atat campionatele de top, cat si Liga I sunt vizate de casele de pariuri pentru diferite promotii si cote mult marite.


1. Cota 10.0 pentru minim 3 goluri in meciul lui Bayern Munchen


Maine, 18 noiembrie, incepand cu ora 16:30, liderul Bayern Munchen o va intalni pe teren propriu pe Augsburg, asteptandu-ne la multe reusite. In opinia noastra, cea mai tentanta promotie de Black Friday la pariuri sportive vine de la aceasta casa online, care iti ofera cota 10.0 ca in partida sa se marcheze minim 3 goluri. Eligibili la oferta sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “COTA10”. Daca vei efectua un prim depozit prin Skrill sau Neteller nu vei fi insa eligibil la promotie. Miza maxima a pariului este 40 RON. Poti plasa un pariu pre-live sau live, insa singur pe bilet. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus.


Despre bonus

Acesta va fi acordat in maxim 48 ore de la incheierea meciului, trebuind rulat in cel mult 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici favorabile pronosticului

·         In 4 din cele 5 partide de pe teren propriu ale bavarezilor au fost marcate minim 4 goluri

·         In 3 din precedentele 4 deplasari din Bundesliga ale lui Augsburg au fost marcate minim 3 goluri

·         In ultimele 5 intalniri directe cu Bayern Munchen ca gazda au fost marcate cel puutin 3 reusite


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “COTA10”

2.       Plaseaza un pariu pe faptul ca vor fi marcate peste 2.5 goluri in meciul dintre Bayern Munchen si Augsburg

3.       Daca pontul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.       Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


2. Cota mult marita pentru victoria lui PSG 


Sambata seara, incepand cu ora 18:00, PSG o va intalni pe teren propriu pe Nantes, aceasta casa de pariuri oferindu-va cota 10.0 pentru victoria parizienilor. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la casa online pana la ora meciului. Dupa inregistrare efectueaza un depozit, dupa care plaseaza un pariu pe victoria lui PSG. Miza maxima este 50 lei. Daca pariul va fi castigator ti se va returna imediat cash castigul corespunzator cotei normale, pentru ca restul castigului sa fie creditat in maxim 24 ore. In cazul in care parizienii nu vor invinge vei primi bonusul de inregistrare.Daca echipa gazda va invinge, bonusul trebuie rulat de 3 ori la o cota minima de 1.5 in termen de 7 zile. In cazul in care vei primi pariul fara risc, primul pariu va fi rambursat daca va fi necastigator. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5 in cel mult 30 zile.


Statistici favorabile pronosticului

·         PSG este liderul campionatului

·         PSG a castigat toate partidele de pe teren propriu din campionat

·         Parizienii au castigat ultimele 9 intalniri directe de pe teren propriu din Ligue 1


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la aceasta casa de pariuri

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui PSG in meciul cu Nantes

3.       Daca aceasta va invinge vei primi un bonus de maxim 500 lei

4.       In cazul unui pariu necastigator vei primi bonusul de bun-venit 


3. Cota 10.0 pentru multe reusite in meciul celor de la PSG


O oferta foarte buna de Black Friday la pariuri sportive vine de la aceasta casa online, care ofera cota 10.0 pentru ca in meciul dintre PSG si Nantes sa se marcheze cel putin 3 goluri. Eligibili la oferta sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “COTA10”. Depozitele prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile la promotie. Miza maxima a pariului este 40 RON. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei.Despre bonus

Acesta va fi acordat in maxim 48 ore de la incheierea meciului, trebuind rulat in cel mult 7 zile de la creditare. Daca pariul este castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca nu este de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici favorabile pronosticului

·         In 4 din cele 5 partide de pe teren propriu ale celor de la PSG au fost marcate minim 3 reusite

·         In aceleasi 5 partide parizienii au marcat 20 goluri

·         In 3 din precedentele 4 intalniri directe cu PSG ca gazda in Ligue 1 au fost marcate minim 3 goluri


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “COTA10”

2.       Plaseaza un pariu pe faptul ca vor fi marcate peste 2.5 goluri in meciul dintre PSG si Nantes

3.       Daca pontul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.       Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


4. Cota 5.00 pentru victoria Barcelonei


Liderul Barcelona ar trebui sa aiba o deplasare usoara sambata, urmand sa joace cu Leganes incepand cu ora 17:15. Cu siguranta multi vad o victorie clara a catalanilor, aceasta casa de pariuri momindu-i, oferind cota 5.00 la victorie pentru echipa antrenata de Ernesto Valverde. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN77.Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Leganes. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca Barcelona se va impune vei castiga cel mult 250 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         Barcelona a obtinut 7 victorii din ultimele 7 deplasari in La Liga

·         Sezonul trecut Barcelona a invins-o cu 5-1 in deplasare pe Leganes


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN77

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Leganes

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 250 lei

4.       Pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook


5. Castiga doua freebeturi pariind pe cupele europene


Multe meciuri tari se vor disputa in acest weekend, amintindu-le aici pe cel dintre Arsenal si Tottenham, AS Roma si Lazio, Napoli si AC Milan sau Atletico Madrid si Real Madrid.  Cei care vor sa parieze pe aceste meciuri sau pe altele din campionatele de top sau chiar din Liga I ar trebui sa-si indrepte atentia spre aceasta casa de pariuri, care prezinta o promotie care iti va fi pe plac, oferind doua freebeturi doar daca vei plasa cateva pariuri. Toti utilizatorii sunt eligibili la promotie.Fiecare dintre cele doua freebeturi are valoarea de 50 lei, pentru a le putea obtine trebuind sa plasezi minim 5 pariuri din La Liga, Premier League, Serie A si/sau Liga I. Cota minima a fiecarui pariu trebuie sa fie 1.6, iar miza minima 50 lei. Poti consulta “biletul zilei” in cazul in care nu esti sigur ce pronosticuri sa plasezi. Nu uita sa te inscrii la promotie pentru a fi sigur ca primesti freebeturile, inscriere ce poate fi facuta pana in noaptea de 21 noiembrie, ora 1:59. Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind pariate in termen de 7 zile. Pariul trebuie sa aiba cota minima 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba o cota minima de 2.00.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum

2.       Plaseaza minim 5 pariuri pe cel putin unul dintre campionatele mentionate mai sus

3.       Indiferent de rezultate vei primi cele doua freebeturi


6. Primeste un freebet zilnic in Liga 1


Pentru etapa 18 aceasta casa de pariuri propune promotii pentru 3 meciuri. Este vorba despre CSU Craiova vs Juventus Bucuresti, Dinamo vs CFR Cluj si Voluntari vs Viitorul. Pentru fiecare dintre cele 3 pariuri ai posibilitatea de a castiga un freebet in valoare de 15 lei. In vederea acestui lucru, trebuie sa depui minim 50 lei folosind codurile bonus LIGA11811 daca doresti sa pariezi pe meciul celor de la Craiova si Juventus, LIGA11911 pentru plasarea unui pariu pe meciul dintre Dinamo si CFR Cluj, respectiv LIGA12011 pentru un pariu pe meciul dintre Voluntari si Viitorul.Dupa efectuarea depozitului/depozitelor plaseaza un pariu pre-live pe meciul/meciurile corespunzatoare codului folosit la depunere. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Dupa efectuarea pariului pre-live vei primi un freebet de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Fiecare freebet trebuie mizat la o cota minima de 2.00, castigul maxim fiind de 75 lei. 


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici

2.       Depune minim 50 lei introducand codul corespunzator meciului pe care vrei sa pariezi

3.       Plaseaza un pariu pre-live de cel putin 50 lei la meciul/meciurile pentru care ai efectuat depozit

4.       Freebetul obtinut trebuie plasat live pe acelasi meci


7. Obtine un freebet pentru pariurile din Liga 1


In cazul in care urmaresti cu interes meciurile din Liga 1, poate reusind chiar sa generezi profit pariind pe ele, nu ar trebui sa ratezi promotia acestei case de pariuri,  care te va rasplati cu un freebet de 20 lei daca vei efectua 4 pariuri din aceasta etapa. Valoarea minima a fiecarui pariu este 40 RON, iar cota minima 1.7. Cele 4 pariuri le poti plasa chiar si pe acelasi meci, live sau pre-live, insa pe variante diferite si singure pe bilet. Freebetul il vei castiga indiferent de rezultatul pariurilor tale, acesta crediitandu-se imediat dupa solutionarea ultimului pariu eligibil. Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare, putand fi mizat pe orice pariu/bilet.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici

2.       Plaseaza 4 pariuri din aceasta etapa de Liga I conform conditiilor, pariurile putand fi chiar si din acelasi meci

3.       Vei primi un freebet de 20 lei indiferent de rezultatul pariurilor tale