Bilet bonus dublu tenis Wimbledon 8 iulie 2019

M-am gandit ca un bilet bonus dublu jucat la casa de pariuri Fortuna nu trebuie sa aiba neaparat 20 de meciuri. Putem alege mai putine meciuri, iar factorul de multiplicare primit va fi mai mic decat 2.00.

Am mai avut un bilet de acest fel la inceputul turneului de la Wimbledon. Cu 20 de meciuri, factor de multiplicare 2.00. Si l-am pierdut la un singur meci. 

Stiti cum e, asta te face sa perseverezi, te gandesti "vai, cat de aproape am fost, trebuie sa o lovesc cumva! ".  Acest bilet intra in categoria celor doua bilete bonus dublu pe care mi le propun intr-o luna calendaristica. Doar atunci cand exista o baza de date rezonabila de evenimente sportive.

Si luni exista, pentru ca se joaca toate optimile de finala din turneul de tenis de Grand Slam de la Wimbledon. E si Simona Halep in joc , meciul ei cu pustoaica de 15 ani Cori Gauff, analizat aici,  este atractia optimilor din turneul feminin. 

Am ales in total 13 meciuri, iar factorul de multiplicare este de 1.50. Poate prea mic pentru unii, dar mai putine meciuri inseamna sanse de castig mai mari.

Si putem miza un pic mai mult, poate, pe acest bilet care nu are o cota asa spectaculoasa.

Avem cote mici si foarte mici si avem si doua meciuri din turneul de dublu masculin. 

Cateva clarificari privind meciurile de pe bilet:

  • Yastremska, handicap +1,5 seturi, este echivalent cu minim un set Yastremska;
  • handicapul la meciul  Muchova vs Pliskova inseamna ca am ales optiunea ca Muchova sa nu piarda la mai mult de sase ghemuri diferenta;
  • handicapul la meciul Svitolina vs Martic inseamna ca  am ales optiunea ca Martic sa nu piarda la mai mult de patru ghemuri diferenta.

Va reamintesc ca putem alege sa jucam si pariu sansa (sau lucky loser, asa cum se numeste acum) la casa de pariuri Fortuna, daca avem un bilet cu o cota mai mare de 100. 

In acest caz, daca pierdem un meci, primim inapoi de cinci ori miza pe care am jucat-o pe bilet.

Numai bine, ramaneti alaturi de noi, vor urma multe surprize!