Bilet bonus dublu Fortuna 1-2 iulie 2019 Wimbledon

Incepe turneul de la Wimbledon si nu putem ramane nepasatori atunci cand crema tenisului mondial feminin si masculin se aduna la un adevarat campionat mondial al tenisului.

Dupa cum am promis in articolul de prezentare al turneului de Grand Slam ce se desfasoara pe iarba de la Wimbledon, o sa va propun aici  un bilet bonus dublu de la casa de pariuri sportive Fortuna. 

Din pacate, dupa cum stiti, la Fortuna nu mai putem beneficia concomitent si de bonus dublu si de pariul sansa Fortuna ( sau "lucky loser", asa cum se numeste acum). Am ales bonusul dublu, urmand ca la urmatoarea cota de peste 100 pe care o sa v-o propun, sa optez pentru un pariu "lucky loser"

Partea buna este ca nu mai suntem limitati de cote de minim 1.25, astfel incat pe acest bilet o sa intalniti si cote mai mici. 

Sunt 21 de meciuri in total, m-am gandit sa avem si o rezerva daca se da cota 1 vreunui eveniment.

La meciurile la care apare semnul "+" avem over la ghemuri, respectiv over la seturi ( over 3,5 seturi).

La meciul Kyrgios vs Thompson, optiunea aleasa inseamna ca Thompson va castiga cel putin un set. 

La meciul Aliassime vs Pospisil, optiunea aleasa este handicap -1,5 seturi pentru Aliassime.

Va fi un regal de sport in alb la Wimbledon. Va invit sa ramaneti alaturi de noi si de tenis. Pe intreaga durata a turneului de la Wimbledon, 1 iulie-14 iulie 2019, vom avea ponturi si bilete, atat din turneul masculin, cat si din cel feminin.

Numai bine, bucurati-va de tenis!