messinoua
Bloguri
Comentarii4
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Refuz retragere
Le-am trimis aseara ultimul mail in care i-am amenintat cu ONJN si cu instanta si vad ca acum au procesat cu succes documentele pe care le tot trimit de o saptamana si ceva, iar acum pot face retrageri cu succes. Doar ca acum normal ca trebuie sa mai astept alte 3 zile lucratoare sa imi accepte ei retragerea, nu-mi vine sa cred :))). Oricum cred ca cea mai buna varianta este sa merg in instanta cu ei ca am sanse mari de castig.
Voua va multumesc frumos pentru ajutor. Aaa, da, sa nu uit. NU va recomand MaxBet Casino, ocoliti-l cat se poate de mult, sunt niste nesimtiti. Numai bine!
26 martie 2020
Refuz retragere
Le-am scris iarăși si le-am zis ca o sa fac o sesizare la onjn. Același răspuns automat il au. Clar o sa fac o sesizare
25 martie 2020
Refuz retragere
Salutare, mersi frumos pentru răspuns. Oricum am discutat deja cu un avocat si mi-a zis sa fac o plangere la ONJN daca nu se rezolvă si cred ca asta o sa si fac în următoarea ora.
25 martie 2020
Refuz retragere
25 martie 2020
Reclamatii

Refuz retragere

Rezolvat
Salutare! De o săptămână si ceva ma tot chinui sa retrag o sumă de bani din contul meu. Precizez ca anul trecut am mai facut depuneri si retrageri pe acest cont, este un cont verificat de foarte mult timp. Acum cand am vrut sa retrag din nou, mi-au anulat retragerea pe motiv ca trebuie sa le trimit poza cu buletinul si cardul folosit la depuneri, zis si facut. Le-am trimis documentele cerute, urmand sa primesc încă un mail unde mi se cer datele pentru un alt card de pe care am făcut niște depuneri in trecut. Ideea este ca acel card a fost furat, eu l-am blocat prin callcenter si am închis tot ce tine de acel card. Ei mi-au cerut un document care sa ateste că acel card este inchis, iarăși zis si facut, am umblat pe la bancă si am facut rost si de acel document si l-am trimis către ei. Totuși imi dau reply ca acel document nu este acceptat, chiar daca pe acel card scrie clar numele meu si numarul contului care este închis. Pana la urmă am reușit cu cineva de la livechat sa scot avel card de la modalitățile de plată pentru a putea face retragerea în sfârșit. Chiar si așa contul meu nu este eligibil pentru retragere pentru ca ei țin morțiș să vadă nu știu ce document pentru acel card închis, chiar daca le-am trimis de vreo 3 ori, am scos acel card de pe cont. Nu știu daca am mai precizat, dar cardul de pe care il folosesc acum si de pe care am făcut depunerea si pe care vreau sa fac si retragerea este validat, extrasul de cont la fel si buletinul. Chiar nu mi se pare ok această situațiși ma gândesc serios sa consult un avocat deoarece nu mi se pare prea legal acest lucru.

messinoua

Copy the token