Cosmin2901
Bloguri 0 Comentarii 2 Reclamatii 1 Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Am uploadat toate documentele cerute si sunt toate aprobate. Am validat numar telefon si email si...
Mi-a fost validat contul intre timp. Astept sa vad daca imi va fi aprobata retragerea. Probabil nu va mai fi nevoie sa publicati reclamatia. Mersi! 
22 iunie
Reclamatii
Rezolvat
Am uploadat toate documentele cerute si sunt toate aprobate. Am validat numar telefon si email si ei nu mi-au raspuns la zecile de emailuri trimise de pe 20.06 incoace si nici nu imi valideaza contul de aproape o saptamana. Repet - Toate documentele sunt aprobate. Am de retras 1075 de ron si efectiv ma ignora. Mi se pare ilegal si lipsit de profesionalism ce fac.
Recenzii
Puncte forte:
Puncte slabe:
Nu imi valideaza contil de o saptamana si implicit nu imi pot retrage castigul de 1075 de rom. Mi-am facut cont, am uploadat toate documentele, mi-am validat numar de telefon si email si efectiv nu imi raspund la zecile de emailuri scrise si nici nu imi valideaza contul. Am uploadat buletin, extras de cont si copie card si sunt toate aprobate, dar contul nu e validat. Efectiv simt cum nu vor sa imi plateasca castigurile, desi eu am fost de buna credinta si imi doream o relatie buna cu acest operator de pariuri. O sa mai astept cateva zile si imi voi cauta dreptatea la autoritatile abilitate.

Cosmin2901

Pariaza la
Copy the token