Ruudy28
Bloguri
Comentarii3
Reclamatii2
Despre mine
Bloguri
Nicio postare deocamdata
Comentarii
Pariu soluționat incorect
S-a rezolvat, mi s-a acordat cota 1, se pare ca era vorba de puncte in loc de turnovers, mulțumesc pentru interes și efort!
6 februarie
Bilet nevalidat
Gata, s-a rezolvat, mi s-a acordat sub forma unui Bonus dar biletul e in continuare invalid dar măcar am recuperat banii...
20 ianuarie
Bilet nevalidat
Asta afirm ca unibet precizează înainte de fiecare eveniment ca se orientează după statisticile oficiale și in cazul meu nu au luat suturile actualizate și văd ca durează ceva timp și nu ar trebui, Dvs nu puteți sa le faceți nicio sesizare in acest sens ca altfel pot sa aștept pana uita de mine....?
19 ianuarie
Reclamatii
După cum vedeti la meciul de baschet din euroliga masculină dintre Olympiakos și Panathinaikos jucătorul Charles Jenkins are 0 turnovers conform statisticilor oficiale și mie mi l-a atribuit pierdut, va rog sa ma ajutați, mulțumesc!

Bilet nevalidat

Rezolvat
Pe site-ul oficial premierleague.com arată la meciul dintre Fulham și Chelsea disputat in 16.01 la suturi pe poarta 3 cu 6, eu am pariat peste 8,5 suturi pe poarta iar unibet îmi arată 2-6 raportul șuturilor, au zis ca au trimis mail spre reverificare către departamentul de tradin sportiv dar deocamdată tărăgănează. Rog a se valida exact după cum specifica ei in conținutul pariurilor ca statisticile și le ia după site-ul oficial in speța, premierleague.com