denis.bogdanas
Bloguri 0 Comentarii 1 Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Betano
Comment transfered from Complaints section
Azi 25/08/2018, in timp ce rasfoiam ofertele de pariuri la tenis US Open feminin, am gasit o oferta pe betano care parea convenabila dar deloc imposibila - Cota ca Serena Williams sa fie eliminata in runda a 4-a, cand are sanse sa se intalneasca cu Halep, era de 8. Toate casele de pariuri o dau pe Serena favorita la castigarea US Open, deci cota pare rezonabila. Am mai plasat alte 3 pariuri similare pt alte jucatoare. La cateva minute distanta 2 dintre cele 4 pariuri plasate, inclusiv cel de mai sus, au fost anulate.

I-am contactat telefonic si am primit acest raspuns pe mail:
"Dorim să vă informăm că pariul dvs. cu bet id
424993827 & 424990405 care se referă la US Open - Speciale (F) - 2018
și oferta Etapa de eliminare s-­a stabilit ca "Nul" pentru că a existat o greșeală evidentă în afișarea prețului în momentul în care dvs ați înregistrat biletele. Valoarea pariatăa fost returnată în contul dvs.
Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat dar vă asigurăm că această acțiune a avut la baza clauza 1.15.2.2 Preț incorect din Reguli de pariere ale paginii noastre."

Iata ce spune clauza 1.15.2.2: "Preț incorect - Când se identifică o eroare evidentă înainte de inceputul evenimentului, atunci pariul va fi anulat și considerat invalid, iar clientul va fi informat prin email de către GML."

Aceasta clauza nu defineste in nici un fel ce inseamna "eroare evidenta". Cu alte cuvinte betano o poate aplica arbitar, daca considera ca pariul nu le mai este convenabil.

Acest lucru mi se pare inacceptabil si m-as astepta ca pariurile sa fie reactivate la cotele la care am pariat.

P.S.La alte case de pariuri clauza erori este mai precis specificata. De exemplu la betfair, cap. 9 erori:
https://www.betfair.ro/aboutUs/Sportsbook.Rules.And.Regulations/#

"Totuși, dacă în urma unei probleme de natură tehnică, a unor probleme ce țin de sistem sau a unei erori umane este acceptat un pariu care este contradictoriu (care include prevederi referitoare la handicap sau prevederi similare) și/sau se încheie în termeni:

efectiv diferiți de cei disponibili pe piața generală a pariurilor la momentul plasării pariului; sau ... Betfair va decide pariurile câștigătoare la „cota corectă”."


Cu alte cuvinte trebuie sa existe o piata generala si cotele de la betfair sa fie evident diferite de cele de pe piata generala. Pariurile in cazul meu sunt unice betano, nu am gasit echivalent pe piata generala la momentul parierii.
1 octombrie 2018

denis.bogdanas

Copy the token