Descărcare Mozzart aplicație pe Android și iOS

Aplicația Mozzartbet este disponibilă atât pentru utilizatorii de iOS cât și pentru cei de Android. Ea poate fi accesată de jucători de pe platformele dedicate pentru descărcarea unor astfel de aplicații, dar și direct de pe site-ul celor de la Mozzart.

Pentru siguranța noastră, cei de la Mozzart ne pun la dispoziție Politica de confidențialitate, în care ne explică foarte concret în ce scop sunt prelucrate și folosite datele noastre. 

Aceste aspecte sunt foarte importante mai ales atunci când efectuăm tranzacții online, indiferent de domeniul de activitate al comerciantului.

Cum descarc aplicația mobilă Mozzart?

Cum descarc aplicația Mozzart pe Android

Pentru a descărca aplicația Mozzart pe Android, putem căuta direct aplicația pe Google Play sau putem accesa din partea de jos a site-ului Mozzart secțiunea care ne îndrumă să descărcăm aplicația, iar în pagina respectivă avem și un mic  ghid care ne ajută să ducem acest proces la bun sfârșit, dacă urmăm instrucțiunile:

 • Descarcă aplicația
 • Apasă click pe Deschidere
 • Apasă click pe setări
 • Apasă click pe înapoi
 • Apasă click pe Instalare
 • După instalare, apasă click pe Deschidere
 • Bucură-te de aplicația ta!

Cum descarc aplicația Mozzart pe iOS

La fel ca pe Android, aplicația Mozzart pe iOS poate fi descărcată de pe platforma specifică acestui tip de aplicații, mai exact din AppStore. 

De asemenea, avem și pe site o „scurtătură” către link-ul din Appstore. Aici ne sunt prezentate câteva dintre avantajele utilizării aplicației mobile Mozzart, alături de câteva imagini de prezentare pentru iPhone și iPad. 

Pentru o bună funcționare a aplicației, este posibil să se solicite permisiuni pentru locație și pentru a trimite notificări din aplicație.

Descrierea aplicației de pariuri Mozzart

Spre deosebire de alte aplicații ale altor operatori de pariuri sportive și cazinou online, Mozzart are o singură aplicație pentru toate produsele oferite jucătorilor. Meniul este unul destul de simplu, ușor de intuit chiar și pentru cei cu mai puțină experiență pe partea de online.

Principalele funcțiuni ale aplicației Mozzart

 • Acces rapid la toate secțiunile 

Cei de la Mozzart cu siguranță cunosc nevoile jucătorului și din acest motiv au făcut aplicația cât mai simplă și ușor de folosit pentru clienți. 

Din HomePage, ai acces la toate secțiunile unde poți juca: Pariuri Live, Pariuri Sportive, Loto, Lucky 6, Cazino, Cazino Live, Grecia Tombo sau Jocuri virtuale. Tot din Homepage, dacă explorăm meniul scrolând în jos, regăsim și alte secțiuni utile, precum Biletul Zilei, Promoții, Contul Meu sau Suport Clienți

 • Se pot crea bilete pentru agenție și se pot verifica tot în aplicație

Chiar dacă online-ul este viitorul mai ales în acest domeniu de activitate, încă sunt mulți jucători care găsesc un mod de relaxare și prin parierea în agențiile fizice. 

La Mozzart ai posibilitatea de a crea biletul din aplicație înainte de a te deplasa în agenție să îl plasezi. De asemenea, dacă vrei ulterior să verifici statusul biletului, o poți face din HomePage, unde ai și varianta „Status Bilet”. 

Tot ce trebuie să faci este să scanezi biletul sau să introduci manual codul, iar aplicația îți va arăta în ce stadiu se află biletul tău fizic.

 • Secțiune de verificare a rezultatelor

Dacă vrei doar să verifici rezultatele meciurilor pe care ai pariat sau pe care ai fi dorit să pariezi, nu este nevoie să consulți alte aplicații sau site-uri de profil, deoarece o poți face direct din contul Mozzartbet. Totuși, aici poți vizualiza doar rezultatul final al meciului, nu și statistici privind, spre exemplu, numărul de cartonașe, de cornere sau marcatori.

 • Notificări pentru evenimentele pariate 

Recomandat este să petrecem un timp moderat pentru aplicațiile de Pariuri Sportive și Cazinou online și să avem un stil de joc responsabil.

Totuși, vrem să fim și la curent cu rezultatele evenimentelor pe care am pariat, astfel că Mozzart ne vine în ajutor cu opțiunea de a primi notificări pentru evenimentele pe care am pariat. 

Din setările aplicației, putem modifica preferințele și putem seta pentru ce eveniment din timpul jocului dorim să primim notificări.

 • Biletul zilei

Atunci când avem mai puțină inspirație sau pur și simplu vrem să ne încercăm norocul fără să căutăm noi meciurile, pe aplicația online Mozzart putem accesa secțiunea „Biletul zilei”, de unde putem plasa pe unul sau mai multe pariuri biletul zilei pregătite de experți.

Cum plasăm un pariu pe aplicația Mozzart

Având toate secțiunile la îndemână, pe HomePage, este destul de simplu și de rapid să plasăm un bilet în contul Mozzart. Pentru început, nu trebuie decât să urmăm pașii de mai jos:

 •  Selectăm unul dintre cele două meniuri extrem de vizibile, cu Pariuri Live sau Pariuri Sportive.
 • După ce ni s-a afișat oferta dorită, Live sau Premeci (nu putem combina pe aplicație pariurile live cu cele premeci), căutăm evenimentul sau evenimentele pe care dorim să pariem și selectăm pronosticurile dorite
 • După ce am selectat evenimentele dorite, nu ramane decat sa introducem miza pe care vrem să o pariem și să plasăm biletul

Ulterior, putem vizualiza și statusul biletului, dacă accesăm secțiuna Contul Meu - Bilete. Bineînțeles, dacă suntem inspirați și biletul este unul câștigător, rezultatele vor fi rapid vizibile în balanța contului.

Cum retragem bani pe aplicația Mozzart

Procesul de înregistrare a unei retrageri este condiționat, ca la orice platformă de pariuri sportive și cazinou online, de verificarea identității. Motivul acestei verificări este obligativitatea impusă de lege prin care operatorii se asigură și că acel cont este creat cu date reale și aparține unei persoane reale.

În contul de joc Mozzartbet avem două balanțe pentru bani reali, cea Sport și cea Cazino. Nu putem juca la Sport dacă avem bani doar la Cazino și invers.

De asemenea, pentru a putea înregistra retrageri, trebuie ca banii să se afle în balanța de pariuri Sport. Putem transfera foarte ușor banii dintr-o balanță în alta, apoi să retragem prin card bancar sau printr-o agenție Mozzart.

Bonusuri aplicație Mozzart

În aplicația Mozzart putem primi mesaje promoționale în căsuța din dreapta sus, evidențiată cu un plic lângă care apare o notificare cu roșu atunci când avem un mesaj necitit. 

Pentru a vizualiza însă toate promoțiile, din HomePage, putem accesa secțiunea „Promoții”, acolo unde vedem bonusurile pe care Mozzart le-a pregătit pentru jucătorii noi sau vechi.

În acea secțiune împărțirea este făcută pe categorii: Toate promoțiile, Pariuri, Numere, Cazino, Live Cazino, Virtuale, Promoții Online, Altele.

Jocuri și pariuri în aplicația Mozzart

La fel ca restul aplicației, secțiunea Mozzart Cazino este extrem de simplă și intuitivă. Împărțirea secțiunii este foarte bine structurată, după cum urmează:

 • Ultimul jucat, unde putem vizualiza ce jocuri am jucat ultima oară
 • Jocuri favorite, unde sunt afișate cele mai accesate jocuri
 • Nou, acolo unde vedem ultimele actualizări din cazinoul online Mozzart
 • Video Sloturi, acolo unde regăsim majoritatea jocurilor de pe site
 • Jocuri de masă, pentru jocuri de tip „Virtual Roulette”, Baccarat sau Blackjack
 • Clasic Slot, unde regăsm 15 jocuri clasice foarte interesante
 • Video Poker, unde regăsim două mese pentru două tipuri de poker

Mai jos, în aceeași pagină, putem selecta unul dintre cei 10 furnizori, dacă suntem fani ai unui anume producător de jocuri.

În materie de pariuri, avem deja amintitele secțiuni Pariuri Live și Pariuri Sportive unde putem plasa bilete pe o mulțime de evenimente din diverse sporturi, dar avem și pariurile pe loterii. Din secțiunea „Loto” putem juca la renumitele Kino Grecia, Polonia Keno, Italia 10E și încă o noutate, Contra Kino.

Unul dintre avantajele Mozzart pe care nu le regăsim la mulți operatori pe piață în ceea ce privește pariurile pe Loto, este că putem paria în avans chiar și pe 20 de extrageri consecutive. Astel, nu este nevoie să stăm să urmărim fiecare extragere pentru a plasa bilete mai ales dacă avem o combinație de numere favorită.

Concluzii

Aplicația Mozzart este una simplă, intuitivă, ușor de folosit chiar și pentru cei care nu sunt încă foarte familiarizați cu partea de online. Retragerile sunt procesate destul de rapid, în special cele prin agenție. 

Pe partea de depuneri, poți depune prin agenție, Skrill, Neteller, Oktocash sau card bancar, iar de retras o poți face prin card sau prin agenție.

Cu 10 furnizori dintre cei mai renumiți cu cele mai atractive jocuri, de pe aplicația pentru casino online Mozzart nu lipsesc deja celebrele jocuri Lucky Lady’s Charm, Shinning Crown sau Buffalo King. 

La fel ca restul operatorilor licențiați, cei de la Mozzart sunt foarte atenți cu jocul responsabil și îl încurajează, la fel ca noi, iar împreună recomandăm să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi.

Copy the token