Zenit St Petersburg - Dinamo Minsk. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,50 pentru un pariu pe marcatoarea primului gol in prima repriza a duelului din Europa League dintre Zenit St Petersburg si Dinamo Minsk.

Poate una dintre cele mai mari surprize din turul preliminariilor Europa League a fost victoria categorica si fara drept de apel obtinuta de catre Dinamo Minsk pe teren propriu contra rusilor de la Zenit, scor 4-0. Sigur, daca aruncam o privire asupra statisticilor din acel meci putem spune totusi ca scorul a fost unul nedrept sau cel putin ca echipa din Belarus s-a dovedit a fi foarte oportunista - o posesie de 43% pentru Dinamo Minsk si de 57% pentru Zenit, 12 ocazii de gol si atentie, 4 suturi pe poarta pentru gazde (toate transformate in gol) fata de 9 ocazii de gol si 2 suturi pe poarta pentru oaspeti sau 2 cornere fata de 9 ale rusilor.


Desi diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una enorma, potrivit site-urilor de specialitate valoarea de piata a lui Zenit este estimata la aproape 150 mil. euro in timp ce lotul lui Dinamo Minsk valoreaza doar 8,5 mil. euro iar gruparea din St. Petersburg este de departe echipa mai experimentata la acest nivel, este foarte greu de crezut ca rusii vor mai reusi sa intoarca soarta acestei calificari. Insa, am convingerea ca ei vor incerca acest lucru, in joc este sezonul lor european pe care si l-ar putea compromite inca dinainte de a incepe iar pentru a mai putea trage sperante ei trebuie sa forteze deschiderea scorului din primele minute ale partidei, motiv pentru care am ales un pariu pentru ca Zenit sa fie echipa care marcheaza prima inca de la pauza.


Zenit a debutat foarte bine in noul sezon din Premier League iar dupa cele 3 etape disputate ocupa primul loc al clasamentului cu maximum de puncte si cu un golaveraj solid de 4/0. Si in sezonul de pregatire a avut evolutii bune dupa ce a obtinut in amicale 3 victorii si 1 rezultat de egalitate.

De partea sa, Dinamo Minsk are avantajul de a fi in plin sezon competitional iar dupa 16 etape disputate ocupa locul secund al clasamentului, cu un golaveraj foarte bun de 21/7. Pentru a ajunge in aceasta faza a calificarilor pentru grupele Europa League bielorusii au mai trecut de Derry City, dupa 3-2 la general si de Dunajska Streda, mult mai categoric dupa 7-2 la general.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Urmatorul gol in prima repriza (Gol 1) - Zenit St Petersburg
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide