Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Suduva - Spartaks. Pontul lui IulianGGMU

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Suduva si Spartaks, la o cota de 1.44

Suduva - Spartaks. Pontul lui IulianGGMU

Suduva - Spartaks. Pontul lui IulianGGMu

Suduva si Spartak se vor duela intr-o partida programata joi seara, incepand cu ora 20:00, atunci cand se pleaca de la 1-0 pentru formatia gazda.


Gazdele au ocazia sa-si arate din nou suprematia fata de fotbalul letonian, asa cum s-a intamplat si in urma cu o saptamana, cand Guilherme a inscris unicul gol al echipei sale si al meciului. Campioana en-titre a fotbalului din Lituania, Suduva a inceput aventura europeana in Champions League, de unde, dupa ce a facut surpriza in fata lui APOEL, trecand cu 3-2 la general, in fata sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad n-au mai avut ce face si au cedat cu 0-5 in dubla mansa, pierzand atat meciul din tur, cat si pe cel disputat acasa. Din punct de vedere al moralului sta foarte bine, in ultimele doua meciuri n-a luat gol, reusind sa castige de fiecare data.


Spartaks vine dupa o perioada grea, in ultimele doua meciuri disputate a fost depasita de adversarele intalnite, Riga FC, respectiv Spartaks, in meciul jucat in urma cu o saptamana. Letonii n-au excelat in ceea ce priveste fazele de poarta, dar au fost cei care au incercat, obligati de rezultat, sa asalteze mai mult poarta adversa.  De data aceasta nu mai are alta alternativa, este obligata sa iasa la joc si sa faca ce s-a intamplat si in turul anterior, cand a trecut cu 9-0 la general de La Fiorita, o formatie din San Marino. Pe de alta parte, deplasarile nu sunt tocmai punctul forte, singurul esecul suferit in deplasarile avute in acest sezon de cupe europene a venit in primul tur al Champions League 0-2, cu Steaua Rosie Belgrad, o formatie valoric mai buna decat echipa pe care urmeaza joi sa o intalneasca.


Fiind formatii care fac parte din fotbalul baltic, pot spune ca se cunosc foarte bine, practic, au acelasi stil de joc si asta s-a putut vedea si in meciul din tur. Diferenta este ca acum se pleaca cu avantaj, Suduva a reusit sa castige cu 1-0 si asta pune presiune mare pe Spartaks, care, este obigata sa castige cu cel putin doua goluri diferenta pentru a merge mai departe la finalul timpului regulamentar. Totusi, tind sa vedem un meci echilibrat, cum a fost si cel din tur, iar in primele 20 de minute sa nu avem vreo miscare pe tabela, avand in vedere ca un singur gol este cel care a facut diferenta.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Fara gol intre minutele 0-20