Niedercorn - Ufa. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o varianta de pariere pentru duelul din calificarile Europa League dintre Niedercorn si Ufa.

Duel retur contand pentru calificarea in play-off-ul Europa League intre Niedercorn din Luxemburg si Ufa din Rusia, in care tot echipa rusa pleaca ca si favorita la castigarea meciului, cu atat mai mult a calificarii dupa ce a castigat meciul tur cu scorul de 2-1 iar eu va propun un pariu pentru ca acestia sa nu piarda si sa nu se inscrie mai mult de patru goluri in meci.


Conform asteptarilor, Ufa a castigat pe teren propriu, insa nu a facut-o intr-o maniera categorica, ba mai mult chiar a primit un gol pe final de meci care sa o faca sa trateze cu multa atentie duelul retur din Luxemburg. 


Diferenta de valoare dintre cele campionatele in care evolueaza cele doua echipe este una enorma si cat se poate de evidenta iar in privinta loturilor putem spune cel putin acelasi lucru, astfel potrivit site-urilor de specialitate Niedercorn are o valoare de piata estimata in jurul valorii de 2,6 mil. euro, in timp ce lotul lui Ufa este evaluat la 27,5 mil. euro.


Pentru a ajunge in acest stagiul al calificarilor Niedercorn a disputat alte doua tururi preliminare in care a trecut de Gabala din Azerbaidjan (victorie in deplasare, scor 0-2 si infrangere acasa, scor 0-1) si de Honved din Ungaria (infrangere in deplasare, scor 1-0 si victorie acasa, scor 2-0). Inaintea duelului tur cu Ufa ei au debutat si in noul sezon din Luxemburg iar in prima etapa au suferit o infrangere surprinzatoare in deplasare, scor 2-1 cu mult mai modesta Rumelange.

De partea sa, Ufa a trecut cu emotii de Domzale din Slovenia, dupa 0-0 acasa si 1-1 in deplasare. Ufa a inceput fluctuant noul sezon din campionatul domestic iar in cele trei etape disputate a inregistrat o victorie, scor 3-0 cu Anzhi, o remiza, scor 0-0 cu Lokomotiv Moscova si o infrangere, scor 0-1 cu Krasnodar, dupa ce a evoluat in toate meciurile pe teren propriu.


Asadar, nici de aceasta data nu ma astept sa vedem multe goluri in meci, cu formatia rusa adoptand o tactica defensiva si in care sa fie constienta ca nu isi permite sa piarda, o infrangere cu 1-0 eliminand-o direct din competitie iar una cu 2-1 trimitand meciul in prelungiri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla & Sub/Peste - X2 & Sub 4.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide