MOL Vidi - AEK Atena. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica a analizat acest meci din play-off-ul Ligii Campionilor și propune un pariu cu o cotă de 1,70.

MOL Vidi și AEK Atena se vor întâlni miercuri, 22 august, de la ora 22.00, într-un meci din prima manșă a play-off-ului Champions League.


Ungurii de la MOL Vidi au intrat în competiție încă din primul tur preliminar, când au eliminat greu formația luzemburgheză Dudalenge, ce-i drept, una dintre cele mai surprinzătoare formații din acest început de sezon european. A fost 2-1 pentru MOL în retur, după ce prima confruntare se încheiase nedecis, 1-1.

MOL a avut-o apoi drept victimă pe formația bulgară Ludogorets, de care s-a debarasat (deși era outsider) după 0-0 în deplasare și 1-0 acasă.

A urmat eliminarea formației suedeze Malmo, pe care maghiarii au răpus-o tot după o dublă manșă echilibrată: 1-1 în Suedia și 0-0 la Budapesta.


MOL Vidi joacă într-un sistem 4-4-2 și nu pare să aibă la prima vedere un lot valoros, cei cinci străini folosiți de obicei provenind din țări precum Macedonia, Slovenia,Bosnia și Insulele Capului Verde.


În campionatul intern, MOL Vidi nu are niciun eșec după primele patru runde (2 victorii și 2 egaluri) și un golaveraj de 9-2. Ungurii vin după o victorie cu 3-0 înregistrată în data de 18 august pe terenul lui Honved Budapesta.


AEK Atena a jucat în Champions League direct în turul al treilea preliminar și a avut un adevsrar cu nume, gruparea scoțiană Celtic Glasgow. A fost mai întâi 1-1 la Glasgow, apoi grecii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu.


În vara acestui an, AEK a mai jucat încă trei partide, dar amicale: 0-0 cu AEK Larnaca, 0-0 cu Atromitos și 3-2 cu Galatasaray. 


Cu 6 străini în unsprezecele de bază, proveniți din țări cu tradiție în fotbal precum Brazilia, Franța, Portugalia sau Suedia, AEK formează o echipă mai valoroasă decât MOL Vidi, cel puțin teoretic. 


Bookmakerii o creditează pe AEK cu prima șansă la victorie, miercuri, precum și la calificare. Cred că entuziasmul creat în rândul jucătorilor dar și suporterilor lui MOL Vidi va face ca grecilor să le fie greu în Ungaria. Pentru greci cred că va fi bun și un egal. Am să mizez pe faptul că MOL Vidi nu va pierde pe teren propriu acest meci.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Șansă dublă 1X
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide